Şimdi Ara

Mass Effect 3 Orjinal DVD Kutulu Yükliyememe Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orjinal mass effect 3 kutulu dvd versiyonunu aldım.Oyunu yüklemek istediğimde ilk önce origin i yükledi ve daha sonra origin e üye olmamı istedi.Bunları yaptıktan sonra cd key i girmemi istedi ve ben girdim.Buraya kadar her şey normal.Daha sonra oyunu kütüphaneme ekledi ama bir hata oluştu yükleme işlemi gerçekleştirilemiyor, daha sonra tekrar deneyin dedi.Ben tekrar denediğimde yine cd keyi girmemi istedi ama girdiğimde bu cd key kullanılmıştır dedi(tabi ben kullandım oyun kütüphanemde).Şimdi internette indirmek dışında başka bir yükleme seçeneğim kalmadı.Biz boşuna mı dvd li aldık oyunu?

• bende oyunu yeni aldım.aynı aşamayı bende yaptım.dediğin gibi cd key birdaha girilmiyor.sağ üst kösede profilinden my game var.oradan tekrar dene.olmassa aral game müşteri hizmetlerini ara yada torrenten indir gitsin.benim anlamadığımda oyun 2 DVD ama internetten 9 gb giibi birsey indirmesi gerekiyor.bu iki DVD süsmü şimdi. insanı korsan almaya sürüklüyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventbykl

bende oyunu yeni aldım.aynı aşamayı bende yaptım.dediğin gibi cd key birdaha girilmiyor.sağ üst kösede profilinden my game var.oradan tekrar dene.olmassa aral game müşteri hizmetlerini ara yada torrenten indir gitsin.benim anlamadığımda oyun 2 DVD ama internetten 9 gb giibi birsey indirmesi gerekiyor.bu iki DVD süsmü şimdi. insanı korsan almaya sürüklüyorlar...

Aynen hocam o iki dvd oraya süs olarak konulmuş.Origin den download yapıp indirdim mecburen.
  • Biraz geç olacak ama ayni sorun bende de vardı.Oyun originde gözüküyor ama yüklenemiyordu.Ben durumu söyle çözdüm.Önce orijinden oyunu %1 kadar indirmesine izin verdim sonra durdurdum.Originin oyunun indirdiği yerdeki klasörü actim.1. DVD deki Mass Effect 3.z01 ile 2.dvd deki Mass Effect 3.zip bilgisayara kopyaladım.Bu iki dosyayı Winrar ile Originin oyunu indirdiği yere çıkardım.Böylece oyunun büyük çoğunluğu yüklenmiş oldu.Eksik dosyaları zaten origin tamamlıyor.Umarim yardımcı olmuşumdur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.