Şimdi Ara

Mass Effect (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
3
Favori
86.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi Paladin'lik olayını karıştırma Tabiki Fallout'ta iyi-kötü ayrımı var, ama alingnment olayı oyunun karakterinin yaratılması ekranın da yok, sadece yaptıklarınıza göre oyunun dünyasında bir üne sahip oluyorsunuz. Ben olayı böyle gördüğüm için neuro'nun da alingnment oalyına karşı çıktım. Aslında olaya nereden baktığımızla alakalı, sonuç olarak ben şunu savunuyorum, eğer KotOR'u beğendiyseniz, bu oyunu da beğenmemeniz için fazla bir neden yok.
  • Az kaldı çıkmasına; xbox da oynayanlar malum sahneyi görmüşlerdir, pc kullanıcıları bayılacak o sahneye
  • çıkmayan bişi mi kaldı .
    o da çıksın
  • grafikler fena değil de oyun hakkında biraz bilgi edinirsek çok iyi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

@neuro

Gerçekten ayıp ettin, demek ki yaptığımız tartışmaları unutmuş ve sanki karşısındaki kişiyi saygısızca itham etme potasiyelindeki bir kişi olarak değerlendirmişsin beni. Açıkçası son cümleni okumayı istemezdim, öyle olsun bakalım...

Neyse meseleyi dağıtmanın anlamısız olduğunu düşünüyorum. İkimizin takıldığı konu, konsoldan gelen oyunların pek bir şeye benzemediği idi. Arada KotOR'u beğendiğini ifade etmişsin (doğrudan veya dolaylı olarak) firma aynı firma, konsept aynı konsept; sorun nerede açıkçası anlamadım. Hatta 2003'den bu yana geçen beş yıl içinde ben Bioware'in daha kalite oyunlar üretecek deneyime sahip olduğuna inanıyorum. Bu kalite ve tecrübe önceden yok muydu? Elbette vardı, sonuçta Bioware bu yılların firması. (Gerçi EA'nın almasına bozulanlardanım ama...)

Sonuç itibarı ile kalite bir RPG olduğu konsollardaki tecrübeden bilinen bu oyun, PC platformuna da unutulmayacak bir iz bırakacaktır. Sana belki bir noktada katılabilirim, o da her iki platformun oyuncularının sahip oldukları profil ve firmaların yapım esnasında bu profili dikkate almaları. Şahsen senin şu an taşıdığın kaygıyı ben Fallout 3 için hissediyorum.

Kolay gelsin

son cümleyi yazarken amacı aslında senden saygı beklemek falan değildi. saygı göstereceğinden emindim. aslında o cümleyi benim ilk mesaja senin dışında alıntı yapanlara itafen yazdım.

FF serisini tekrar hatırladım da ben çok da umutlu değilim. benim açımdan güzel bir RPG olmayacak gibi. gerçi beğenenler olacak yine. gerçi bioware iyi firma ama EA'nın satın aldığı firmayı nasıl bozduğunu bilirsin sen de. özellikle strateji oynuyorsan ve C&C serisini oynuyorsan EA'nın Westwood denen firmayı nasıl mahvettiğini bilirsin...

ama başarılı olur mass effect. çünkü gerçek RPG oyuncu sayısı bir hayli azaldı hatta kalmadı diyebilirim. o yüzden yeni nesil oyuncular (basit ve güzel grafikli oyunlar seven) sevecektir bu oyunu.

• Benzer bir tartışma sanırım Witcher 'da da olmuştu ^^

Oyunda en çok merak ettiğim acaba gösteriyorlar mı
  • @ Dave Mustaine

DOSTUm bende biliyorum Fallout ve mass effectin rpg tarzında çok iyi oyunlar olduğunu olduğunu ama dedimya sadece tarzla ve kişisel zevkle alakalı bi olay...mislik,içinde tarih olan oyunlar bana daha çok hitab ediyor... kimine görede bu tür bilim kurgu tarzı rpgler hitab eder
  • Grafikleri Görümdügü Gibi İse Gerçekten Denemeye deger
  • super bişey grafikle cok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaNoZ

Grafikleri Görümdügü Gibi İse Gerçekten Denemeye deger

grafikleri aynı gördüğün gibi(xbox 360 dan biliyorum) zaten bunu youtube ye mass effect yazarak da öğrenebilirdin
  • bir dergi dvdsinde oyunu tanıtıp oynuyorlardı bayıl ıktığı zaman hemen alınası bi oyunmıştım
  • Grafikler filan süper ona sözümüz yok ama optimisazyon nasıl olacak görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Benzer bir tartışma sanırım Witcher 'da da olmuştu ^^

valla oynamadım ama oynayanlardan bazı müstehcen! hemde bayağı açık olduğunuz söyleyenler var
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Benzer bir tartışma sanırım Witcher 'da da olmuştu ^^

valla oynamadım ama oynayanlardan bazı müstehcen! hemde bayağı açık olduğunuz söyleyenler var

Abartı bir sahne değil; sadece satışları artırmak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tek_007

bir dergi dvdsinde oyunu tanıtıp oynuyorlardı bayıl ıktığı zaman hemen alınası bi oyunmıştım

ne dedin sen şimdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tek_007

bir dergi dvdsinde oyunu tanıtıp oynuyorlardı bayıl ıktığı zaman hemen alınası bi oyunmıştım

• Mass Effect 2 de PC ye geliyor :)
  • Isınamadım bir türlü şu oyuna
  • PC versiyonu için Gameplay videolar yayımlandı.

http://www.gamershell.com/news_47296.html

Bu arada konuyu yarın sabah düzenleyeceğim.
  • ne zaman çıkıyor ya uzayda geçen herşeyi severim ben üstüne bide unrealengine
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.