Şimdi Ara

Mass Effect Legendary Edition [PS4 ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tek bir yerde hissettim FPS'nin düştüğünü oda bir birine çok yakın 5 düşmana bomba atıp patlattığım esnada kasar gibi olmuştu ama 1 saniye fln sürdü. Şu anda 11.saatimdeyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt

Zaten benim de yaşadığım sorun tam olarak aynısıydı hocam Mass Effect Legendary Edition [PS4 ANA KONU]  Bir yakına bomba attığımda oldu. Birde bu toksik saçan yaratıklar çok yakınımda patladığında aynısı oldu. Bu ikisini kafaya taktım acaba bende mi bir sorun var diye de. O bomba olayı sizde de olduysa genel bir durum demek. Bu ikisi dışında bir problem yaşamadım zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    1-2 kişi olan yerlere bomba attığım da bir sıkıntı olmuyor veya toksik saçanlar da, zaten bir birine yakın 5 düşman da her zaman denk gelmiyor.

• Ps5'te 12 saatte bir kez crash yedim. Tekrar bir sorun yaşarsam yazarım. Şu ana kadar başka sorun yaşamadım. Ancak mass effect 1 cidden yaşını aldığını belli ediyor :) Hatırladığımdan daha kütük geldi oynanış. Zaten 2 ve 3 ilk oyuna göre çok daha güzel oyunlar bana kalırsa. İlkini biraz repetitive bulmuştum ilk oynadığımda. Yine aynı şeyleri düşünüyorum açıkçası

• Bende 20 saatimi doldurdum. Asansörün birinde sonsuz boşluğa düştüm ve dolayısıyla bir süre sonra crash yedim. Oyun boyunca başıma gelen tek bug da buydu açıkçası. Her deliğe, yola girip çıkıyorum yan görev odaklı ilerlemekten çok keyif alıyorum açıkçası çeşit çeşit gezegenler de keşif yapıyorum ve hepsinin atmosferi harikâ, konuşmalar sırasında kendi kendime şimdi böyle diyeceğim dediğim anda oyun bana tam da aklımda olan cevabı vermemi sağlıyor. O kadar RPG oynadım ama bu kadar aklımdan geçeni cevap olarak seçtiğim bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum. Grafikler vs her şey çok iyi görünüyor tabi günümüz standartında olmasa da gayet iyi, özellikle gezegenlerde ki atmosfer enfes açıkçası. Mass Effect serisini ilk defa oynayan biri olarak şuan da çok keyif alıyorum ilk oyundan. Karakterimiz ile depara kalkarken bile yavaş oluşumuz dışında sıkıntı ettiğim bi yönü yok şu ana kadar.

Bunlarda bugünden

Mass Effect Legendary Edition [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUS53EMRE -- 16 Mayıs 2021; 22:41:27 >

• NUS53EMRE kullanıcısına yanıt

Hocam 2 ye geçin bence 1'i bitirip. Aradaki farka inanamayacaksınız. Hem hikaye işlenişi hem combat hem de grafikler çağ atlıyor Mass Effect Legendary Edition [PS4 ANA KONU]  Açıkçası ben ilk oyunu hep zayıf halka olarak görmüştüm seride. 2 gerçekten oynadığım en iyi rpg oyunlarından biridir

• İlk oyunu yanlışlıkla bitirmiş bulundum Mass Effect Legendary Edition [PS4 ANA KONU]  Final görevi olduğunu tahmin etmiyordum, daha gezmediğim bir sürü gezegenler fln vardı, eski savem de yok. Oyun bittiğinde boss ile kapıştığımız son save ye atıyor sanırım buradan geri dönüş olmaz değil mi ? Gelen tüm yan görevleri yapmıştım, diğer gezegenlerde keşfetmeye değecek herhangi bir hikaye var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUS53EMRE -- 17 Mayıs 2021; 14:12:53 >
  • Ps5 pri satmak isteyen ulaşabilir.

• Mass Effect Legendary Edition Satışları EA'nın Beklentilerini Aştı

Mass Effect Legendary Edition, ilk üç Mass Effect oyununun yeniden düzenlenmiş yani Remaster versiyonunu içeriyor. Legendary Edition Mayıs ayında çıkış yaptı ve EA'nin belirttiğine göre satışlar beklentileri aştı.

EA CEO'su Andrew Wilson'ın şirketin en son konferans görüşmesi sırasında şu sözleri söyledi: “İlk üç Mass Effect oyununun remaster'ı olan Mass Effect Legendary Edition'ın piyasaya sürülmesi, dünyanın dört bir yanındaki hayranların tutkusunu yeniden ateşledi. Böylece satış performansını beklentilerimizin çok üzerine çıkardı.''

Mass Effect Legendary Edition yalnızca tek oyunculu hikaye moduna sahip ve içerisinde herhangi bir mikro ödeme sistemi yer almıyor. Dolayısıyla EA bu satış performansından sonra tek oyunculu yapımlara yönelebilir ve daha fazla yatırım sağlayabilir.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mass_Effect_Legendary_Edition_Satislari_EAnin_Beklentilerini_Asti-110649.htm

• Selamlar, oyun psstoreda ilk defa indirme girmiş. Her ne kadar bence halen yüksek bir fiyat olsa da -350 tl- içerik ve oyun süresi anlamında tatmin edici bir fiyat gibi geldi. Ps4’de oyunu tecrübe edenler tavsiye eder mi? İlk defa mass effect oynayacagım fakat oyunlar çok eski olduğu için her ne kadar remaster olsa da dönemin gerisinde hissettirir mi diye endişe ettim. God of war, rdr2, tlou2, ghost of tshusmia vs derken oynanış, mekanik vs tavan yaptı sonuçta. Şimdi 350 lira verip 6-12 ay sonra ea playde görür müyüz ondan da emin olamadım.

• Mekanik geride hissettirir. EA Play'de yer almasını bekleyin bence.

• Ya bu oyun ea play e eklenmişti ama nolduda geri çektiler anlamadım?

• Bugün bildirim geldi. Oyun yeniden eklenmiş eaplay list'e. Bu sefer kütüphaneye ekledim . İndirip kurayım bari.

• Oyunda hiç aralıksız 4 saat falan ordan oraya yürüyüp politikalarla uğraştım. Bana hitap etmedi oyun ve sildim :) aklımda bir uzay macerası oynamak vardı. Siyaset bana göre değil :)

• Candy_Man C kullanıcısına yanıt

İlk oyunu atlayıp doğrudan 2. Oyundan başlayın. İlk oyunun sevmeyeni çoktur 2.si ise daha çok aksiyona dayanan rafine bir oyundur ve serinin açık ara en iyisidir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.