dil dosyasını alıp extra bi iişlem yapıp uyguladım çalıstı youtubeye dosya ıle bırlıkte atıyorum ordan ındırıp oynayabılırsınız 3 de bırazdan yapacam |
Mass Effect Legendary Edition 1. Oyun Türkçe Yama (5. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calmera71 -- 10 Haziran 2021; 19:36:17 >
-
-
bekliyoruz umarım sorunsuz çalışır 1 i hazırlayınca mı? linki atacaksın
-
youtubeye lınkler ve acıklama ıle bırlıkte atıyorum 1 de bıtınce atatrım
-
youtube kanalının adı ne nickini yazınca çıkmıyor.
-
yukleme bıtıyor bıtınce konu acıp lınk koyacam
-
tahmini ne zaman paylaşım yapılır ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: calmera71youtubeye lınkler ve acıklama ıle bırlıkte atıyorum 1 de bıtınce atatrım
Elinize sağlık. Bir anda güneş gibi doğdunuz. =)
-
Tebrikler :))) süper oldu bu.
ME 1 i Evilhuman in %100 olan yeni yaması ile yaparsanız çok iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbero -- 10 Haziran 2021; 22:0:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: burberoTebrikler :))) süper oldu bu.
ME 1 i Evilhuman in %100 olan yeni yaması ile yaparsanız çok iyi olur.
Arkadaşımıza özel mesaj gönderdim, umuyorum olumlu bir dönüş yapar ve ardından seve seve 2 ile 3 için daha kaliteli birer Türkçe yama yaparım. Bu sırada yamaların bitişini beklemek istemeyen herkes arkadaşımızın uyarlamış olduğu hâliyle oyunları oynamış olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 10 Haziran 2021; 21:55:6 > -
Hocam çok çok iyi olur. 2 ve 3. Oyunun cevirileri sizin çeviriniz gibi kaliteli değil. 2. Oyun da tamam diyelim ama digeri hiç iyi değil. Özellikle diyalog seçeneklerinde ki kelimeler ile çıkan cümleler çok farkli. Ben ME serisini sıkıldığım dönemlerde tekrar tekrar bitiriyorum, eminim bu seriyi sevenlerin çoğunlugu da en az 2 kez bitirmiştir. kaliteli çeviri ile oynamak ise herkes için daha üst bir deneyim olur. Tabii birde Citadel var, serinin üvey evladı gibi oldu, senelerdir çeviren çıkmadı :)) O da sayenizde çeviriye kavuşacak sonunda. Ondan sonra da ME tekrar dan bitirebilmek için beni bekler.))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Youtube ismini verebilirmisin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ekran görüntüsünde gözüküyor ama daha atmamış atınca yazar.
-
Yazarmısn ismini ben telefondan bakiyorum gorüntü bulanık
(Cinar Efe SEN) çocuk fotoğrafı var
-
Teşekkürler
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X