Şimdi Ara

Master Battle Priestler için +8 Mirage Sword mu? +8 Iron Impact mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
20.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Master Battle Priestler için +8 Mirage Sword mu? +8 Iron Impact mi?

(En Son Oy Tarihi: 4.10.2023)
Giriş
  • Master Battle Priestler için +8 Mirage Sword mu? +8 Iron Impact mi?

Master olunca Sword attack %60 Club attack %30 artıyordu galiba. ondan emin değilim biri bulursa sevinirim fakat master olmadan önce club attağın sword attackdan daha fazla olduğunuda göz arda edemeyiz. peki ya master olunca %60 sworda %30 cluba geliyor. bu denge eşitleniyrmu. eşitleniyorsa aynı AP larda iksininde atackı aynı olur. vede Mirage Sword ile Iron Impactin Attack Speedlerini söylermisiniz. kafadan sallama yapmayın lütfen. teknik konuşsun. neden öyle olduğunun açıklamasını yapın şudur budur diye atıp tutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24B895B74 -- 15 Temmuz 2006; 16:03:07 >

• Bence iron, atakda ms fazla olsa bile neden>>> iron lr ms flame >>> lr = stun = die

Peki ben ne kullanırdım ms, niye daha cok seviyorum.
  • kesinlikle ii çümkü ms +8 in ap ı +8 ii ninkinden cok düşük..
    yane 4Ever ii
  • ms+8 daha sağlam oturtur die biliom
  • + 1 ms 123 ap +1 ıron 130 ap ye sahip
  • iron impactdeki 80 L dmg STUN koyuyormu ki?
  • iron diyorum ap daha fazla ve l damageden dolayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +6 Lycoan Staff Mı +9 Wood mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben şahsen hell breaker +6 ve üzerinin 2 sindende daha iyi olduğunu düşünüyrm combo yapmak için yapan bp görmedim hiç o da ayrı ya
  • en iyisi bir anket ekleyelim bu topiğe. +8 MS mi +8 II mi diye. fakat bunun nasıl yapılabileceğini bilen varsa söylesin.
  • Nasıl Anket eklicem?
  • anket eklemeyi öğretsin biri. online modları nasıl görcem. onlien olan bireini görsem sorcam da. ya uyuyolar yada gizlemişler kendilerini.
  • +8 ıron ımpact tercıh ederdım dehset bı goruntusu war
  • Iron İmpact Daha İyi Ms'ye Göre
  • Anket bu bölümde açılmıyor.

Konuya ekliyorum.
  • kesinlikle iron
  • abi iron daha ii lıgtıng olduğu için 62 wuruşunda kilitleme ihtimali de war bence
  • Tabiiki iron impact ama genel olarak benim tercihim her zaman icin hell breaker...
  • ama herkes alamaz iron impact i en iisi ms +8 hem karizma böle alevli alevli
  • Drakede +8 MS ile +8 II değişen olur heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeRVaN

ama herkes alamaz iron impact i en iisi ms +8 hem karizma böle alevli alevli

katılıyorum ms almak kolay ama ıron ımpact zor ben bu zmana kadar yanan ıron ımpact +8 göremedım sz gördunuz mu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.