Şimdi Ara

Master Battle Priestler için +8 Mirage Sword mu? +8 Iron Impact mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
20.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Master Battle Priestler için +8 Mirage Sword mu? +8 Iron Impact mi?

(En Son Oy Tarihi: 4.10.2023)
Giriş

Orjinalden alıntı: CokOnemli

Master olunca Sword attack %60 Club attack %30 artıyordu galiba. ondan emin değilim biri bulursa sevinirim fakat master olmadan önce club attağın sword attackdan daha fazla olduğunuda göz arda edemeyiz. peki ya master olunca %60 sworda %30 cluba geliyor. bu denge eşitleniyrmu. eşitleniyorsa aynı AP larda iksininde atackı aynı olur. vede Mirage Sword ile Iron Impactin Attack Speedlerini söylermisiniz. kafadan sallama yapmayın lütfen. teknik konuşsun. neden öyle olduğunun açıklamasını yapın şudur budur diye atıp tutmayın.

iron ipact +8 de 180 vuruo ms o kadar vurmuo attack speedleri aynı olması lazım sonucta iron impact bi BP nin kullanabileceği en ii silah

• İron İmpact atack olarak daha iyi ama %60 sword atacğı eklersek ne olur bilmiyom.Hiç priest kullanmadım da...Ama görüntü olarak iron impact.Ben ms yerine onu tercih ederdim
  • Iron impact bence ama suna lr demeyin ya light diyin...LR = Lightning Resistance
  • Iron Impact te attack çok olabilir ama priestlerde 60+ dan sonra swordlar daha fazla atak verir bu nedenle ms +8 derim ben
  • valla karar veremedim ikiside ağzı sulandıracak cinsten silahlar (bi de hell eklenirse 3 olur (tabi raptorda var ama onu takan priest görmedim) :D:D:D:D::D:D
  • Bir bp sword takmıorsa ona bp demem ben sword %60 fazla atak veriyor deneyin aynı ap ye sahip bi club bide sword takın bakalım hangisinde atağınız daha yüksek
  •  Master Battle Priestler için +8 Mirage Sword mu? +8 Iron Impact mi?
  • lvl 45 iron +8
  • o ne be 45 lwl bi de

bence de +8 iron impacht daha ii
  • daha başka şeylerim de wardır isteyenlere lvl 26 da Giga+8 ^^
    solo ash dönebiliyorsunuz..
  • impact
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xarinth

impact

+1
    walla %69 la öndeyiz
  • benim elimde +7 hell breaker takılarım bazıları hp bazıları str full str değilim ap 2400 kuzusporda +8 ms var ve full str ap si 2400 +7 hb nin flame damage i cok fazla ondan +8 hb 2 sindende daha iyi
  • ank içi ms satan var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaRe

Iron impact bence ama suna lr demeyin ya light diyin...LR = Lightning Resistance

evet LR Lighting resistance , Ama iron impact teki LD = Lighting Damage.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Iron Impact te attack çok olabilir ama priestlerde 60+ dan sonra swordlar daha fazla atak verir bu nedenle ms +8 derim ben

+8798798754676543723852385

Kesinlikle +8 MS.. Deneyin farkı anlarsınız ztn
  • bazı ezik arkadaşlarımız mirage swordun ATCK ının daha fazla olduunu savunabilir ama değil aslında serverda mirage sword kadar çok bulunsa mirageyi takan olmaz ama dropu çok düşük...
  • İlla Ms diyonuz yane..
  • +8 iron kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.