bugün adamın biri 6-7 tane lesat satıyodu ama dupe mi bilemem
quote:
semsih bestobest senin warriorun varmı Logosta? HobGOblinde Beraber kasıoduk ben m3dc3zir. Sana Ertesi GÜn Slm Demiştim Anneme kÜfür ettin seviyesizlik yaptın
eet benim özür dilerim de .millet hep pm atıp salak salak şeyler yazıyo deli olmustum o gün özür
Bence Ucuzdan Alıp bankaya koyun yine pahalılancak nasolsa
bu sabah adam dual +8 md lerime 10 lesath 10 bakirra +7 dual md vermişti allahdan vermemişim aç gözlülük yapıp verseymişim ağlardım walla
quote:
bu sabah adam dual +8 md lerime 10 lesath 10 bakirra +7 dual md vermişti allahdan vermemişim aç gözlülük yapıp verseymişim ağlardım walla
VALLA şanslıymıssın +6 hb satıyodu bi adm +7 shel set le 21 gb vercektim bana vermedi gitt 2lesat 2 bakira ya verdi
quote:
Orjinalden alıntı: semihsunter
quote:
VALLA şanslıymıssın +6 hb satıyodu bi adm +7 shel set le 21 gb vercektim bana vermedi gitt 2lesat 2 bakira ya verdi
walla ben chitinleri satarken allahdan böle bi düpe yoktu olsaydı o zmnda iflas etmiştim 3parç +8 chitine 3 lesath 3 bakirra 3 holy wayer +7 dual shard +1 kekuri ring +21 gb almıştım onları elden çıkartmıştım allahdan
bende daha dün gece lesat a 2 tane shel +5 gb almıstım^^
Nasıl Yapılıor acaba hiç bir forumda anlatılmıor :(
İTEM DUPESİNİN OLDUU bir KO da neden en kolay dupe yapılan bakira vs olmasınki bunlar zaten wardı ama millet bunları ucuuz deil miş gibi fiyata satmaya çalışıorlardı şimdi acil paraya ihtiyaç duydu birileri ucuzdan pazara koydu diğer leride koymak zorunda kaldı
ben ilk item dupesi başladıında konu açmıştıım ozaman master item bus bes vs. oyunda aynı ıd ye sahip olan itemler çoktan dupeleniordu
zaten wardı^^
quote:
Nasıl Yapılıor acaba hiç bir forumda anlatılmıor :(
daha yeni başladı sanırm 1-2 gündür çıkar yakında
L den yapılıyordu kapatıldı. bu forumdada verilmişti.
Biliosan bi anlatırmısın ? ? Ncs Bug var bitane de
+6 hb ye gelen teklife bakın (server LOGOS) 9999 bakirra 9999 lesath :D +21 gb istedim onuda verdi :D muhaha geçmiş olsun mu desem hayırlı olsunmu desem
quote:
+6 hb ye gelen teklife bakın (server LOGOS) 9999 bakirra 9999 lesath :D +21 gb istedim onuda verdi :D muhaha geçmiş olsun mu desem hayırlı olsunmu desem
:S. çok kötu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme