inşallah çıkmıştır logos ta lupus 65 gb lycoan 40 gb lobo 30 gb di en son ucuzlar bizde master açarız
quote:
Orijinalden alıntı: EkoFresh
inşallah çıkmıştır logos ta lupus 65 gb lycoan 40 gb lobo 30 gb di en son ucuzlar bizde master açarız
çıktı zaten sabah +7deep le lesat takas yapmıstım gir bi l1 e her yer lesat :a.............
quote:
Orijinalden alıntı: Robin van Persie
Bu mesaj silindi.
quote:
Orijinalden alıntı: semihsunter
çıktı zaten sabah +7deep le lesat takas yapmıstım gir bi l1 e her yer lesat :a.............
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: semihsunter
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Jude.
quote:
Alıntıları Göster
kol gibi girdi bana
quote:
böle oyunun t....
nasıl ya anlmadım ne dupesi.
quote:
Orijinalden alıntı: XaSe®
quote:
böle oyunun t....
quote:
Orjinalden alıntı: Magic_Dewil
quote:
böle oyunun t....
?????
quote:
nasıl ya anlmadım ne dupesi
Lesat -bakira vb :D
quote:
quote:
nasıl ya anlmadım ne dupesi
Lesat -bakira vb :D
Çok pis şeyler oluyor gene L3 deyim nerdeyse herkez satılık lesalt bakira hwt diye bağırıyor
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur
Çok pis şeyler oluyor gene L3 deyim nerdeyse herkez satılık lesalt bakira hwt diye bağırıyor
Alıntıları Göster
yanmam yanmam giden deep scar ıma yanarım 70gb e açtıgım master şimdi 20-30gb e açılabilr.rol back gelir İNŞALLAH:d
quote:
yanmam yanmam giden deep scar ıma yanarım 70gb e açtıgım master şimdi 20-30gb e açılabilr.rol back gelir İNŞALLAH:d
Alıntıları Göster
quote:
+1
quote:
Orijinalden alıntı: MuMuu
quote:
+1
Alıntıları Göster
lupus gibi itemlarda oluyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: MuMuu
quote:
+1
Alıntıları Göster
bende bugün tail of leasath çıakrdım diye sevinmiştim ve sölüyorum selling tail of leasath server:cypher
quote:
Orijinalden alıntı: Kubilay
bende bugün tail of leasath çıakrdım diye sevinmiştim ve sölüyorum selling tail of leasath server:cypher
Alıntıları Göster
Lesat _bakira flan var pazarda ama lupus lycan flan yok anlamadım bu olayı
quote:
Orijinalden alıntı: Kubilay
Alıntıları Göster
Az önce logosta adama sordum dupemi diye oda evet dupe hepsi.Nasıl oldugunu sordum söylemedi sadece servarda 3kişi biliyomuş.Bide gece servara res atılcak o zaman hepsi gitcek dedi bana tabi ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemem. Ama logos1 görseniz varya millet bir coşmuş varya herkez koşturup duruyo ve lesaht,shaula,bakirra falan pazarda
quote:
Orijinalden alıntı: Enjektör
Az önce logosta adama sordum dupemi diye oda evet dupe hepsi.Nasıl oldugunu sordum söylemedi sadece servarda 3kişi biliyomuş.Bide gece servara res atılcak o zaman hepsi gitcek dedi bana tabi ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemem. Ama logos1 görseniz varya millet bir coşmuş varya herkez koşturup duruyo ve lesaht,shaula,bakirra falan pazarda
Alıntıları Göster
quote:
evet l1 ful çekiyo tezgahların başı .rez gelse de master ini açanın yanına kar kalcak.biz kek gibi 70 gb e açarken adm 20 gb e master açıyo adalet bu işte
quote:
quote:
evet l1 ful çekiyo tezgahların başı .rez gelse de master ini açanın yanına kar kalcak.biz kek gibi 70 gb e açarken adm 20 gb e master açıyo adalet bu işte
Alıntıları Göster
Bende biriyle konuştum üst üste binen itemleri programlar dupeleyebiliyolarmış.Şu hali görünce inanmamak elde değil yeni master açacaklara gün doğdu valla.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur
Bende biriyle konuştum üst üste binen itemleri programlar dupeleyebiliyolarmış.Şu hali görünce inanmamak elde değil yeni master açacaklara gün doğdu valla.
Alıntıları Göster
ucuzdan alıp hazırda bulundurayım bakarsın master actırcak falan oluruz
quote:
Orijinalden alıntı: pirasa
ucuzdan alıp hazırda bulundurayım bakarsın master actırcak falan oluruz
Alıntıları Göster
semsih bestobest senin warriorun varmı Logosta? HobGOblinde Beraber kasıoduk ben m3dc3zir. Sana Ertesi GÜn Slm Demiştim Anneme kÜfür ettin seviyesizlik yaptın