@serdarix inşallah iptal olmaz ben de bunu istiyorum derdim yaptığınız şifrelerin yanlışlığı değil sadece soyut olmaları o kadar @ceko ben de öyle düşünüyorum ntvyi kaçırdım galiba başka bişi var
Nasıl yani algoritmayı kurgulayan denetimden bağımsız bir özel şirket olabilir mi... Yalnızca basım işlemini oraya yaptırmış olmasınlar... Eğer algoritmayı da özel şirketin denetimden bağımsız elemanına yazdırmışlarsa ÖSYM derhal lav edilmeli... Özel şirketten mi hesap soracak sızma durumunda halk...
quote:
Orijinalden alıntı: OgzTonY
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
Dostum anlamadin mi daha sinavi kotu gecen herkes dedektif burda haril haril sifre ariyorlar
İyi de uyduruyorlar hani haklarini yemeyelim
Abi aynen..Hani tekrar olsa sınav %99 aynen dökülecek vs.Gerek yok yani.Tamam ben fullemedim;çok iyi de sayılmaz;ama bir daha riske girmek istemem.Lys'de yakın zaten.Aman neyse iptal olacağı yok zaten..
Çalışan ve bu sınavda az çok birşeyler yapan birisi bu sınavın iptal olmasını normalde isteyemez. Çünkü çalışan kişi sınava girerek yapabileceğini yapmıştır ve ygs sınav stresini üzerinden atmıştır. Sınavın iptalini arzulayanlar sınavda istediği gibi sonuç alamayacağı inancında olan kişilerdir diye düşünüyorum. Sınav iptal edilse ne olacak, bu kişiler bir daha ki sınavda herkesten daha iyi yapacaklarını mı zannediyorlar. Yoksa nasıl olsa kalan zamanda bir daha ygs yapamazlar, böyle olunca da ygs ye çalışmadığımız yanımızda kar kalır diye mi düşünüyorlar acaba.
Haberturk te konuşan prof. ali baykal ın dünyadan haberi yok. ygs iptal ediliverir ve sadece lys yapılabilir diyor. Be adam sadece ygs puanıyla öğrenci alan bir sürü okul var. Bunlar ne olacak. Madem konuyu bilmiyorsun sus da seni adam sansınlar. Ola ki ygs iptal edilse bile tekrar yapılması şarttır. Kalan zamanda hem ygs hemde lys yapılması durumunda ne olacağını biraz düşünün. Hangisine hazırlanabileceksiniz.
Dün de ntv de abbas güçlü konuşuyordu. Bu kişiyi bilgili biri zannederiz değil mi. Adam diyorki "9 ay önce doktorlar, mühendisler kpps ye girdiler......." Yuh be kardeşim bu memlekette doktorlar ne zaman kpps ye girmişler. Adam daha doktorların şimdiye kadar hiçbir zaman kpps ye girmediğinden ve bu sınavla yerleştirme yapılmadığından bile beyhaber. Utanmadan konuşuyor bilmiş bilmiş.
Sınav bittikten ve doğru cevap şıkları bilindikten sonra 1-2 tane değil istersen deneme yoluyla onlarca şifre bulabilirsiniz. Baştaki şıkkı sona getirerek kaydırma yapın oluyor, olmadıysa sondaki şıkkı başa getirerek kaydırma yapın, bakın şimdi nasıl oldu. Bu tür bir yaklaşım olamaz. 1. formül çözmüyorsa 2. , o da çözmüyorsa 3, 4 , 5... Bu yöntemlerle sınav esnasında soru çözümü gerçekleştirmek imkansız. Şu anda doğru cevap şıkkını bildiğimiz için nasıl tuttuğunu değişik formüllerle deneyerek bulabiliyoruz ama sınavda bu mümkün değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme