Şimdi Ara

Master kitapçık yayınlandı.05.04.2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• az önce açıklamışlar sanırım

• peki bu masteri yayınlamakla neyi kanıtlamaya çalışıyor.Zaten sen yapmışssın şifrelemeyi diğer kitapçıklarda.Hem nerden bilelim bu masterin yeni yapılmadığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytime27

peki bu masteri yayınlamakla neyi kanıtlamaya çalışıyor.Zaten sen yapmışssın şifrelemeyi diğer kitapçıklarda.Hem nerden bilelim bu masterin yeni yapılmadığını.

böyle nerden bilelimlerle devlette işler yürümez. herşeyin kanunu, nizamı, denetleyeni, tarihi, imazsı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 5 Nisan 2011; 17:02:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

peki bu masteri yayınlamakla neyi kanıtlamaya çalışıyor.Zaten sen yapmışssın şifrelemeyi diğer kitapçıklarda.Hem nerden bilelim bu masterin yeni yapılmadığını.

böyle nerden bilelimlerle devlette işler yürümez. herşeyin kanunu, nizamı, denetleyeni, tarihi, imazsı vardır.

• ÖSYM yakında avatar haline geçecek demedi demeyin.
  • Bizim kitapciklari taratmadigi surece bu tartisma son bulmaz.
  • quote:

quote:

Kesin vardır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ee paylaştı da ne olacak şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat53 -- 5 Nisan 2011; 17:18:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Bizim kitapciklari taratmadigi surece bu tartisma son bulmaz.

kitapçıklar fiziksel olarak scan edilerek konulamaz.

fakat yapacakları cok basit.

ilk 100.000 adayı detaylı olarak internette yayınlayacak. işaredikleri şıklara kadar. herkes bakacak
  • quote:

quote:

peki bana şunu söyle bu ana kitapçıksa bunda şifreleme yapabilirler mi?
  • açıklanan linkte birşeyler yazmışlar ... şöyle yazıyor : kurumumuzu yıpratacak tartışmalara son vermek adına ................

yav forumda bi ara kitapçık denmişti yayınlandı..

master kitapçık dendi ... oda yayınlandı ....

optik form + cevap anahtarı da gelirse nolacak..

sonuçlar açıklanacak ....

soruşturma biterse bi cacık çıkmassa ..

aneeeeyyyyyyyyyyyyyyyy lys geldi .. ben tartışmalardan çalışamadım ne yapacam .. diceksiniz..

vay evladının istikbalini düşünen ana babanın haline ..

dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat53

master kitapçıkta doğru cevabı sabit tutup yanlışları değiştirdik demişti. master kitapçıkta matematik 3. soru bu dediğine uymuyor.

Master kitapçıkta sorular büyükten küçüğe ya da küçükten büyüğe sıralanıyor. Ama master kitapçığı yayınlamaları bir şey ifade etmiyor.
    Sınavda kitapçığının şifreleme mantığının ne olduğunu bilen aday soruların büyük bir kısmını yapabilir.
  • quote:

quote:

sen cok mu biliyon dediklerinide ötüyon
  • Öncelikle şunu belirtmek isterim lys konularım tamamen bitti her türlü hazırlıklıyım.Bu adam bana şunları açıklasın.
    Neden ilk önce basına verilen kitabın özel olmasını istedik dedi ve sonradan kitapçı çıkıp görme engelliler için dedi?
    Neden cevaplar ve şıklar harmanlanarak değilde kaydırılarak eklendi?
    Neden bir seçenekten sonra hep aynı seçenek geldi şıklarda?
    Neden bu şifreleme aday kitapçıklarında uyuyor?
    Ve son olarak tabi ki ana kitapçıkta şifreleme olmaz ana kitapçığa neden şifreleme yapsınlar ki zaten kimseye verilmedi master kitapçık ve kendi ellerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

az önce açıklamışlar sanırım

Ben anlayamıyorum ösym bu adreste
    Görsel Mukayese Örnekleri adı altında bir pdf formatında sunu hazırlamış

buda link

şimdi ben mi yanılıyorum yoksa ciddi bir hata mı yapılmış.Master kitapçıkta değiştirilmemiş halde soru örneği verilmiş.Güzel bir anlatımla basın kitapçığının ve aday kitapçıklarının nasıl oluşturulduğu anlatılmış.

Basın kitapçığı orjinal soru yada master kitapçıktaki sorunun cevap şıkkı değiştirilmeden yanlış şıkların yeri değiştirildi deniyor.
    Aday kitapçığı ise seçeneklerin tamamı rasgele karıştırıldı deniyor.
    İyi ama bunun böyle olmadığını yine kendileri aşağıdaki örnekte vermişler.Şıklar basın kitapçığında da örnek verilen aday kitapçığında da belli bir sıra ile gidiyor.
    Yani rasgele karıştırlmıyor.
    15 16 9 8 4 basın kitapçığında örneklemişler.
    4 15 16 9 8 örnek aday kitapçığında.
    Hangi aday kitapçığını verirlerse versinler sonuç değişmiyor.
    4 15 16 8 9 4 15 16 8 9 4 15 16 8 9 ...

Bence ösym dizilimde yapılan hatanın farkında değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceko1905. -- 5 Nisan 2011; 17:32:08 >

• her mesajda tek resim koyula bildiği için kusura bakmayın.
    ikinci resim de bu

• quote:

Orijinalden alıntı: The StrongHold

aneeeeyyyyyyyyyyyyyyyy lys geldi .. ben tartışmalardan çalışamadım ne yapacam .. diceksiniz..
    vay evladının istikbalini düşünen ana babanın haline ..

dimi?

sen bu boş tartışmanın içine girip ygs iptal olsun diyenlerin lysden umudunun olduğunu düşünüyor musun gerçekten
  • 11246.16571 bu benim baktığım rasgele bir aday kitapçığı tatvandan

Ösym ye göre şıklar rastgele karıştırılmış ancak basına verilen kopyada matematik sorularında mesela 2 den sonra 4 geliyorsa bu rastgele kitapçıktada aynı şey var neden bu var bana açıklasın? Bu kaydırma neden?
  • quote:

11246.16571 bu benim baktığım rasgele bir aday kitapçığı tatvandan

Ösym ye göre şıklar rastgele karıştırılmış ancak basına verilen kopyada matematik sorularında mesela 2 den sonra 4 geliyorsa bu rastgele kitapçıktada aynı şey var neden bu var bana açıklasın? Bu kaydırma neden?

ha ayrıca tek matematik sorularında değil hepsinde şimdi şöyle birşey var eğer dedikleri gibi rastgele olsaydı yüz binde bir öyle olmuş denirdi ancak her soruda mesela 2 den sonra 4 geliyorsa basın kitapçığındada aynısı var 8 den sonra 9 geliyorsa basın kitapçığındada aynısı var bana bunu açıklasın bakalım.Ayrıca bu şifrelemenin de tutması cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceko1905.

her mesajda tek resim koyula bildiği için kusura bakmayın.
    ikinci resim de bu

ha ayrıca bunlar ilk tek çakışmaya cevap vermişler radikalin bulduğu şifrelemeye cevap versinlerde görelim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.