Robot Süpürge Tavsiyesi
İyi akşamlar, birkaç saattir forumda robot süpürgelerle alakalı araştırmalar yapıyorum. Oldukça fazla içerik okudum fakat okudukça kafam daha fazla karışmaya başladı. Hali hazırda süpürge kullanan sizlerden yorum ve tavsiye almak istedim.
Öncelik robot süpürge için ayırdığım bütçe 3500-4000 civarındandır. Bu aralıkta hangi ürünü almalıyım.
Bu arada almak istediğim ürünleri incelediğimde neredeyse hepsinde ithalatçı garantili yazmaktadır. Ben ülkemizde bulunan resmi bir satıcıdan almak istiyorum. Herhangi bir sorun olduğunda karşımda resmi bir muhattap bulmak isterim. Lütfen vereceğiz önerilerde bunu göz önünde bulundurur musunuz. (Ya da ithalatçı garantili ürün kullanıyorsanız karşılaştığınız bir sorunları nasıl çözdüğünüzü benimle paylaşır mısınız.)
Son olarak kullanıcılara bir sorun var. Evimde koltuk yükseklikleri süpürgenin geçebileceği seviyede herhangi bir sorun yaşamam fakat yemek masası ve sandalyelerinin arasından geçebiliyor mu bu süpürgeler. Araya girip orada kalma ihtimali var mıdır?
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar.
|
İphone Garanti Hakkında
|
Kusurlu Hangi Araba
128 GB Flash Bellek Önerisi
|
Bluetoot 4.0 Kulaklık Önerisi
|
|
Ne yemek lazım?
|
woops lu birisi bakabilir mi?
|
Meslek: Öğretmen
İlgi Alanları: Web Tasarım & Programla, Basketbol
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 808
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 4.795 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook