Şimdi Ara

İphone 6S Plus Soyulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 4 ay önce aldığım telefonu ilk 2 ay kılıf ile birlikte kullanmama rağmen soyulmaya başladı. Arka kapak, yanlar ve alt kısım kısaca gold renk olan yerlerin hepsinde soyulmalar mevcut. İlk kılıfı çıkardığımda 3-4 tane çizik şeklinde olan soyulmalar gün geçtikten daha da artıyor. Telefonu herhangi bir şekilde hiç düşürmedim zaten kılıfla kullanıyordum, kendi kendisine de nasıl soyulma olur anlamış değilim. Telefonu değiştirebilir miyim acaba, yada sadece kapak kısmını değiştirirler mi? Nasıl bir yol izlemeliyim ve telefonu servise verdiğim taktirde ne kadar süre bekleyeceğim. 2 aydır telefonu bu şekilde kullanıyorum çünkü telefonda ayrılamadım bir türlü.
     İphone 6S Plus Soyulma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat53 -- 17 Ağustos 2016; 19:44:13 >

• pckopat53 kullanıcısına yanıt
    Bende aldığım ilk günden beri kılıfla kullanıyorum gümüş rengi en alt kısımlarda soyulmalar var özellikle şarj giriş yerinde ve vida yerlerinde kendiğilinden oluşan.garantiye yolladım bakalım nasıl dönüş yapacaklar merak ediyorum değişim olmassa SS atarım
  • Arka kapak sadece değişemezler çünki anakartla birleşik. Kasanın komple aktarılması lazım oda dışarıda pahalı olacaktır. Apple değişim yapabilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam garantiye verdiğinizi söylediniz, son durum nedir acaba. Değişim yaparsalar bende göndermek istiyorum.
  • kronik bir sorun gold renginde apple store değiştirir bence
  • İnşallah dediğiniz gibi olur.
    Değişti hocam telefonum garantiye verme nedenim tek soyulma değildi kasma ve ısınma problemide vardı.Notta çizilme yazdığı halde değiştirdiler
    Bu mesaja eklenen görseller:

İphone 6S Plus Soyulma
    Eski telefonum bu şarj girişi yerleri ve yanındaki vida ve kulaklık girişi yerinde vardı.Kılıfla kullanmama ragmen oluştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedManetics -- 29 Ağustos 2016; 17:56:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 5C 16GB PEMBE
    6 yıl önce açıldı
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer problemlerinizden biraz bahsedebilir misiniz acaba. Bende kasma sorunu hiç olmadı ama oyun açarsam ısınma sorunu var.

Ürünün hangi sorundan dolayı değiştiği yazıyor mu yada bildirildi mi size?
    Ürünü nasıl servise gönderdiniz?
    Ne kadar sürede tekrar elinize geçti?
    Bir de size gönderdikleri yeni cihaz açılmamış kapalı kutu cihaz mıydı yoksa swap cihaz mı göndermişler.

Hocam biraz fazla soru sordum ama bunları cevaplayabilir misiniz? Telefonumdan memnunum aslında da her tarafının soyulmuş olması aşırı derece canımı sıkıyor. Benimde değiştirmem gerekiyor o yüzden bu kadar uzattım.
    -Telefonum kasma ve aşırı ısınma tespit edildiğinden değişti.Değiştiği bildirilmedi ben takip ettim garanti sorgulamada seri numarası eski telefona ait yazıyorsa değişmiş demektir
    -Sadece tek telefonu verdim istersen kutulu da yollayabilirsin garantiye
    -11 günde geldi
    -Kapalı kutu cihaz verilmesi belli durumlar dışında çok çok nadirdir ve genelde swap verilir

Bende telefonumdan soğumuştum bu kadar para veriyoruz böyle problemlerin olması insanın canını sıkıyor ama şuan değişti ve mutluyum umarım bi daha aynı sorunlarla karşılaşmam telefonum iyi şuanda hiçbir sıkıntısı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedManetics -- 29 Ağustos 2016; 18:38:19 >
  • Tamam hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Bende yakın zamanda göndereyim telefonu belki değiştirirler.
  • Benim telefonumda da aynı problem var bende 6S Plus Gold kullanıyorum , oyunlarda benim cihazda ısınıyor garantiyr versem değişirler mi ?

• Bayramdan sonra servise vermeyi düşünüyorum telefonu. Sonucunu yazarım.
  • Benimde ufak yerlerde çok göze batmayacak soyulmalar var.Garantiye verip telefonsuz kalmak istemiyorum

• Bende o yüzden aylardır bu şekilde kullanıyorum telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

Benim telefonumda da aynı problem var bende 6S Plus Gold kullanıyorum , oyunlarda benim cihazda ısınıyor garantiyr versem değişirler mi ?

Sizce de oyunlarda ısınması normal değil mi? Fazla kafaya takmayın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelReyLana D kullanıcısına yanıt
    Normal hocam da bir sniper fury açın benim telefonda açınca telefon alev alev yanıyor yani üstünde yumurta kır pişer

• RedManetics kullanıcısına yanıt
    dostum garantiye nereye gönderdin zorlu centeramı, ve kaçgünce geldi, benim telefonda gold ama şuan bi soyulma yok, kulaklık girişinde bi sıkıntı var. ama soyulma olursa gönderirim bende
  • Ben telefonumu teknosa'dan almıştım oraya verdim onlarda efor'a yollamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: RedManetics

Ben telefonumu teknosa'dan almıştım oraya verdim onlarda efor'a yollamışlar

Hocam size verilen swap cihazlar için refurbished(kullanılıp tamir edilmiş) deniliyor. Siz kullanırken herhangi bir çizik vs farkettiniz mi telefonun daha önceden kullanıldığına dair?

• Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle olduğunu pek sanmıyorum ama cihaz geldiğinde jelatini üzerinde bir çizik bile yoktu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.