Şimdi Ara

Kusurlu Hangi Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğrafta gösterilen yolda geçiş önceliği Menderes bulvarında bulunmaktadır. B aracı yola bakmadan girdi ve frene bastım fakat b aracının önü geçip arka tarafı benim aracın önüne sürtüp geçti. Bu durumda sırf arkadan vurdum diye suçlu ben mi oluyorum?

Kusurlu Hangi Araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat53 -- 13 Mayıs 2017; 17:32:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadan vurmak o arkadan vurmak değil hocam. Aynı doğrultuda arkadan vurursanız siz suçlu olursunuz.
  • Servise verdim dün aracı ordakilerde arkasında vurdunuz siz haksız çıkarsınız muhtemelen dedi. Yani hiç frene basmayıp direk kafadan arabaya girseydim mi haklı olacaktım anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serviste herhekes herşeyi biliyor diye bir durum mu var hocam?

burada devreye asıl verilen ifade tutanakları giriyor.. sizin için önemli olan ve exsperin baktığı şey budur.
  • İnşallah bir sorun çıkmaz. Daha aracı alalı 3 gün oldu ve başıma böyle bir olay geldi. Oysaki sahibinden.com da 1 ay değişensiz boyasız araç aradım, daha 3. günden aracın önü komple değişecek. Üstüne bir de hasar kaydı işlenecek.

Daha önce bu şekilde bir tecrübesi olan var mı? Ne şekilde sonuçlandı acaba.

Bir de olay yerine polis çağırdık elimize kaza tespit tutanağını tutuşturup gitti. Polislerin yapması gerekmiyor mu bu işlemleri.

Kusurlu Hangi Araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat53 -- 14 Mayıs 2017; 11:59:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.