Şimdi Ara

MASTER LİG SKORLARI GÖRÜNTÜLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar. 2015 sezonunu oynuyorum. param var, futbolcuların hepsi neredeyse 109 ama hep aynı maçları yapmak sıkmaya başladı beni. "Skorları Görüntüle" dediğimde, bütün futbolcularım 109 bile olsa yenile biliyorum. taktik hatası olduğundan kaynaklanıyor ama çaresini bulamadım. defansı veya forveti veya orta sahayı güçlendirsem de yeniliyorum. yok mudur bir taktiği? her maçı oynamak istemiyorum çünkü. "Skorları Görüntüle" dediğimde ben yenmiş olmak istiyorum. yada maçı hiç oynamadan kazanmak gibi bir hile? şimdiden herkese teşekkürler..

• btrbck kullanıcısına yanıt
    Öyle bir hile varmıdır bilmiyorum ama hep yenerek ya da skorları görüntüle diyerek oyundan nasıl keyif alabilirsin ki ?
  • tabikide o şekilde zevk alamassın. bahsetmek istediğim şey, bana kısayla güçsüz olan takımlarla maç yapmak sıkıyor. oynadığımda en az 4 tane atıyorum, skorları görüntüle dediğimde o bana atıyor 4 tane. takıma bakınca çok üstünüm ona göre. ama yeniliyorum işte. taktikte hata var büyük ihtimalle. bende ya hile, ya da taktik önerin dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.