Diğer Ekran Kartım Görünmüyor?
Arkadaşlar merhaba.
Öncelikle bilgisayar konusunda inanılmaz geri olduğumu belirtmek istiyor, linç yiyebilme durumumu göz önünde bulunduruyorum :)
Sorunum şu; Lenovo laptobumu aldığımda Intel ve Radeon ayarlarına girebiliyordum. Zaten kasada Intel ve Radeon stickerları da yapıştırılmış. Yani orjinal stickerlar. Laptobum arızalandıktan sonra bilgisayarcıya verdim ve yaklaşık 2 hafta sonra farkettim ki sadece Intel ayarlarına girebiliyorum. Radeon ayarları yok? Aygıt yöneticisinde 1 tane görüntü bağdaştırıcım görünüyor, o da Intel. Radeon programını yüklemeye kalktım ama izin vermedi. Acaba yürüttü mü servis? :( Yada benim bilgisizliğimden kaynaklı bir problem mi?
Windows 10 format sonrası kitlenme
Arkadaşlar merhaba. Windows 11 güncellemesi gelir gelmez güncellemeyi attım ama sanki sistem bi kafayı yemiş gibi hissettim. 3 gün sonra oyun oynarken pc bir anda kendini kitledi. Pc yi kapatıp açmayı denediğimde Lenovo yazısından sonra siyah ekran verdi. Fan ve macun yenilemesi yapıp usb format attığımda 10 dakika sorunsuz kullanabiliyorum ancak ardından yine pc kendini kitliyor. Görevi sonlandır vs hiç bir şey yapamıyorum. Nerede hata yapıyorum yada sorun nedir sizce?
|
Yeni taşındım
|
Damgalı Damgasız 209 adet pul
ETS2 MP PROBLEM
|
Çilingir İle Eve Dalmak ?
|
Arkadaslar Acil
|
SATILIK 97 LEVEL KÖY
|
SATILIK 97 LEVEL KÖY
|
Lenovo 330 - 15IKB (Tip 81DE) |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 58
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.076 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar