Şimdi Ara

Diğer Ekran Kartım Görünmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle bilgisayar konusunda inanılmaz geri olduğumu belirtmek istiyor, linç yiyebilme durumumu göz önünde bulunduruyorum :)

Sorunum şu; Lenovo laptobumu aldığımda Intel ve Radeon ayarlarına girebiliyordum. Zaten kasada Intel ve Radeon stickerları da yapıştırılmış. Yani orjinal stickerlar. Laptobum arızalandıktan sonra bilgisayarcıya verdim ve yaklaşık 2 hafta sonra farkettim ki sadece Intel ayarlarına girebiliyorum. Radeon ayarları yok? Aygıt yöneticisinde 1 tane görüntü bağdaştırıcım görünüyor, o da Intel. Radeon programını yüklemeye kalktım ama izin vermedi. Acaba yürüttü mü servis? :( Yada benim bilgisizliğimden kaynaklı bir problem mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btrbck -- 28 Kasım 2021; 15:1:26 >

• Laptopun tam marka/modelini söylerseniz o zaman yürütüp, yürüteyemeyeceğini söyleyebiliriz.

2 durum var bence:

1-) MXM tipi ekran kartı + intel ekran kartlı bir laptop olma durumu (çok az vardır böylesi) ve düşündüğünüzün olması

2-) UMA denilen bir şey yapılıyor HP laptoplarda.... Harici diye geçen, anakarta bütünleşik ekran kartı (nvidia-ati) bypass edilerek iptal ediliyor, ona göre bios atılıp sadece intel çalışıyor.

Aklıma gelenler bunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.