Şimdi Ara

Master tezim için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Master tezim için yardıma ihtiyacım var , türkiyeden 150 -200 kişinin doldurması gerekiyor. 5 Dakikanızı ayırıp cevaplarsanız sevinirim . Anket ingilizcedir.
    Anket için tıkla

• Daha ciddi bir bölüme açmanızı tavsiye ederim bu konuyu. Sonuçlar açısından verimli bir çalışma olmama ihtimali oldukça yüksek. Allah aşkına jurinin karşına buradan aldığınız sonuçlarla mı çıkmayı düşünüyordunuz

Yüksek Lisans çalışmanız için liseli yetmelerin yoğunlukta olduğu bir platformda yardım istemeniz durumun vahametini ortaya koyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 16 Nisan 2013; 11:38:45 >
  • Unutmayalım ki bizde liseliydik bir zamanlar :)
    Ayrıca yaş aralığı opsiyonuda var.
  • Liseliden liseyi fark var. Benim gözlemim bura için istisnaların olmadığı. Üniversitelerin kendi bünyesinde "anket" olanağı sağladığı ve yüzlerce kullanıcıya ulaşılabildiği platformlar da var. Biliyorsunuzdur belki ama yine de hatırlatayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 16 Nisan 2013; 11:50:49 >
  • 18-24 nasil bir yas araligi yahu? 18 yaşındaki biriyle 24 yaşındaki biri cok alakasiz dusunce yapisina sahip olur. Kucuk yaslarda yas araligi daha sik tutulmali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizcem yetmedi
  • bi şey sorcam

ben mesela bitter çikolatadan nefret ederim

reklamı değerlendirirken bunu dikkate almalı mıyım yoksa reklamdaki sevdiğim bir şeymiş gibi düşünüp sadece reklamı mı değerlendirmeliyim
  • Henüz katılımcı sayısı az fakat gördüğüm kadarıyla katılımcıların sorular karşısında kafaları karışık bundan sebep cronbach's alpha testini -haddim olmayarak bildirmek istediğim bağışlayın- de ihmal etmeyin derim
  • Doldurdum hadi hayirli olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uğraştırdı ama doldurdum

bitter olmasını göz önüne almadım :D
  • Tesekkur ederim arkadaslar
  • link açılmadı bende
  • Eve gelince doldurucam.
  • Hocam ilk soruda sex yazıyo da yes şıkkı yok ne yapim.
  • sen male yap hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.