Şimdi Ara

Master yi sizcede güzel sampiyon değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar güzel on numara uzmanlık sorusu ? Master yi prolarını gordukce canımı cektiren bir sampiyon artık master yi oynarım. Baya hosuma gitti. Midde bile rahat Sakın mid olmaz demeyin oluyor.

• Sırf rakibin kendine yediremeyip noob herosu demeleri için bile oynanır.
  • Midde oynanmaz proflar ormanda bile oynamıyor midde mi oynanacak

the bomb has been bilmem bişey
  • Q skilli ile bir çok skilli dodgelayabiliyorsun ve nerde gireceğini iyi bilmelisin geçen sene 20 stack jungle itemi kastigimiz zaman çok oynardim en sevdiğim herolardan biriydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi tank eritiyor ama tfde giriş zamanını çok iyi ayarlaman gerek

• Her şampiyon güzel ve kendine hastır. Yediremeyenler noob herosu vs. diyerek ağlar.

• aynn knk detşetül vahşet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • master yi oyuncuları benım gozumde 2 ye ayrılır
    1 pesinden kovalarken q range ye girer girmez q basanlar
    2 yetişip düz aa rakıbın skill inı kitesini q ile bozanlar

eger 2. sinden olursan çok iş yaparsın 1. madde deki gibi 800 k oynasanda bişi değişmez heronun bütün mekanıgı bu
    düzgün fps ve pingle oynayan herkes oynayabilir ping yuksekse tercih etme derim
  • Hep cowsepe özenmişimdir...
  • Faker oynadı deyim de

• Değil, r aç sana snare stun atılacağı zaman q at vur ola ki ölmek üzere olursan w aç canını doldur

• Kusura bakmayın da gayet kolsuz herosu.Yaptığı tek şey aa.Garen bile daha cok kol gerektiriyor.

• yetenek gerektirmeyen bir hero. istediği kadar güzel olsun win rate olsun. tek elle rahatça oynanabilir. hiç kendinizi kasmadan win alabilirsiniz. şahsen rankta zorla orman al demişlerdi hiç de bilmem orman. master aldım gank bile atmadım. tflerde r basıp koşuyordum. arada q basıyorum. ölmezsem 2-3 skor ölürsem takım topluyordu. bu kadar. sağ tıklamanız lazım , canınız azalınca da w basın, 2-3 kişi bi arada görünce q basın.
  • Low eloda ağır taşıma herosu olarak bakınabilir bu arada trde low elo dia4 ve altı Master Yi ile diamondda da taşımışlığım var item dizilimi çok önemli full tank Master yi'ye hafif atack speed kasıldığında damage per hit itemin varsa o şekilde bile iş yapabiliyorsun.
  • oynaması çok da zor olmayan şampiyon. yalnız kasılırsa durdurulabilmesi de bir o kadar kolay olmayan şampiyon. eğer 1-2 skill dodge layabilirsen 2-3 kişi aradan çıkarırsın, olmadı hasar bırakırsın takımın toplar. yine de fazla gaza gelip 4v1-5v1 yapmamak lazım
  • Valla rüyamda master yi reworklenmiş olarak gördüm sonra hep alıyodum .Hadi bakalım bi rework bekliyoruz
  • Kasmayınca kasamıyor, kasınca da durdurulamıyor. Bana göre gayet güçlü özellikle doğru zamanda atılan Q lara bağlı.
  • Bence çok çabuk durdurulabilen bi hero
    KArşı takımda 2 tane cc karakter olması yeterli
    çok ciddi tf takibi gerekiyor oynarken
    kha misali çat çut toplaman gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.