Şimdi Ara

Master yi taktiği verecek olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tfde falan seri öüyorum kassam bile taşıyamıyorum taktik verebilcek varmı ? birde sizce hybridmi kasmak daha mantıklı yoksa admi ? jungle oynuyorum bu arada

• Şimdi son buildler hakkında pek fazla fikrim yok fakat , Master Yi'nin Q skilini sadece adama vurmak için kullanma , Fırsat kolla , yani Malphite U atarken , Ahri E atarken falan dikkat et bunlara , bu q meselesinde ustalaşırsan , eskisi kadar kolay kesilmezsin. Biraz tank kas , adc'lere bile malmortius , koruyucu alınıyor bazen. Sende bi randuin , ölü adam , ruh gömleği falan çık öyle 2 skill'e gri ekran gelmesin. Zaten E skilin var , herkesi eritebilirsin. Biraz tanky gitmeni tavsiye ediyorum. Battal gazi gibi en önden dalmana da gerek yok.
  • tf olacağını anladığında saklan tf sonrası kalanları topla en önden girersen seni yokederler
  • Tfye 3-4-5 saniye sonra gir,q'nu cc dodgelamak için kullan.
  • bu
    Bu mesaja eklenen görseller:

Master yi taktiği verecek olan ?
  • As jung itemi+Guinso+Sterak+Hasmetli+Defansif bot+ duruma göre ölü adamın zırhı,günateşi,ruh gömleği,banshe,malmortimus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aP Yİ DENİYORUM KASSAM BİLE TAŞINMIYOR OYUN. AD Yİ FOREVER BUNDAN SONRA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fightı sen başlatma takımından birilerinin başlatmasını bekle 2 3 sn herkes birbirine saldırırken sana en yakın apc veya adc ye direk atla, W yü kullanmayı öğren, karşı takım başlatırsa da bekle önce bir gözlem yap CC skilleri nin harcandığından emin ol Q'nu Fighta girmek için kullanma eğer koşarak ulaşamıyorsan kullanabilirsin.

• Early gamede çok riske girme. Sadece %100 alacağın kill varsa gir. 20-25 dklara kadar böyle oyna. Sonra zaten tflerde herkes girdikten 3-4 saniye sonra gir. Q yu her zaman dodgelemek amaçlı, cclerden korunmak amaçlı kullan. W zaten çaresiz olduğun anlar hayat kurtarır

• Master yi için taktik istiyorsan sıkıntı büyük
  • Bazen jungle jax-xin banlıyorlar alıyorum gayet taşınıyor ilk önce sinsi kılıç-zıpkın al birde savaşçı çizmeleri sonra mahvolmuş sonra statik ardından guinsoo sonra baktın eziyorsun bide kanasusamış al iyice parçala eğer tank lazımsa karşıya göre ölüadam-ruh gömleği-koruyucu melek alırsın. Master adc nin yakın dövüş hali denilebilir. Saldırı hızı önemli 1 tank itemi yeter. Yazdığım buildle jaxı bile zorluyor.

• Master yi ile taşıyamıyorsan bb
  • tfde seri ölüyosan oyun başında mahvolmuşkralın kılıcı al sonra lvl kas fln. Tfye girerken rakibin hamle yapmasını bekle ezreal falan varsa e atınca Q bas adam zaten canı yarıya düşer sonra E basarsan adam ölür zaten.Kolay Gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.