Şimdi Ara

Master Yi'ye neden bebe herosu diyorlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teorik olarak degil pratikte oyunun en kolay herosu. nerdeyse tek skilli Q var bu yuzden insanlar yi ye karsi yenilince kendilerine savunma mekanizmasi kurmuslar bu sekilde. dogru duzgun cc si olmayan takimlara karsi gercekten guclu cunku.

Duomla girdigimizde ne zaman Yi gorsek first pick alan direk yapistiriyoruz malzahar-fiddle combosunu tf lar baslamadan once 12-1 giden yi oyun sonu 12-15 falan bitiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 11 Aralık 2014; 0:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

onu diyenlere bu video linkini at

müthiş yalnız bunu trde 80-100 ping arasında yapmak çok zor 20 ping civarı olması gerekiyor çünkü bazen dikkatimi çekiyordu q yü atıyorum karakter ortada yok hasar yemişim

Bi tek bende olmuyormus demek ki. La skilli atiyorum bi bakiyorum hasar yemişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Butthurtlere göre skillcapped bir şampiyon değildir o yüzden iyide oynasan kötüde oynasan ezmeye çalışırlar.Her şampiyonun eşit zorlukta oldugunu bilmezler.
  • Alakası yok millet ne diycek diye hero mu seçmeyim o şöyle bu böyle oyuna gir baba sohbeti bi kapat herkesin ohh ne güzel ondan sonra sorun yok stres yok
  • Aslinda guzel hero.Fakat karsiya az cok dikkatli oynayan biri geldigi zaman cok rahat alt edebiliyor Master'ı.Hicbir CC ozelligine sahip olmamasi buyuk bir dezavantaj bu yuzden jungle'da tercih etmek Vi,Lee Sin gibi kaliteli herolar varken buyuk risk oluyor.Bu arada kimse k.bakmasin ama diger herolara kiyasla en az yetenek isteyen hero dur Master Yi

• Master Yi'ye yetenek istemiyor diyenler arkada durup sağ tık yapan ve biri yanına yaklaşınca kaçma skillini kullanan champlara yetenek istiyor diyorlar. Yi ile Q ve W'yu doğru zamanda kullanmak önemli, yüksek apm gerektiriyor. 650 range'den sağ tık yapıp biri yanına gelince E-Q yapıp sonra sağ tıka devam eden Caitlyn bu arkadaşlara sorsak daha çok yetenek istiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

teorik olarak degil pratikte oyunun en kolay herosu. nerdeyse tek skilli Q var bu yuzden insanlar yi ye karsi yenilince kendilerine savunma mekanizmasi kurmuslar bu sekilde. dogru duzgun cc si olmayan takimlara karsi gercekten guclu cunku.

Duomla girdigimizde ne zaman Yi gorsek first pick alan direk yapistiriyoruz malzahar-fiddle combosunu tf lar baslamadan once 12-1 giden yi oyun sonu 12-15 falan bitiriyor.

karşıdaki yi cıva yatağan-banshee almayı akıl edemiyo demek ki
  • Sağ tıkla oynanıldığını sandıkları için. Q su ile ağır plays yapılıyor w su ile de ama bi tutturmuşlar bebe herosu
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    +1 ben de hep diyorum kendime ulan bi kere de dodgelyeyim diye, hatta yi q nün dodge özelliği kalktı fln diye düşünmeye başlamıştım.
  • Oynaması kolay olduğu için.

• Çünkü 2-3 item çıktıktan sonra tek atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMANDRIEL

Çünkü 2-3 item çıktıktan sonra tek atıyor

2-3 item kastıkdan sonra neredeyse tüm herolar tek atar

istisnalar hariç tabi bakınız urgot..
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Ev arkadaşım bazen yetiştiremiyor bana veriyor boost edilecek hesapları. Kendim Plat4'üm adam bana veriyor Plat3 hesap onu bile boostluyorum Yi oynayarak. Sadece Yi oynayarak skill dodge ve oyun görüşünü geliştir Dia olursun TR'de. Yetenek gerektirmeyen bir şampiyon ama doğru dürüst split yapamazsan iyi yere TP olamazsan yükselemezsin.

Bronz 3 hesap 7 maçta bronz 1 olmustu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.