Şimdi Ara

Master Yi'ye neden bebe herosu diyorlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman master oynasam oyun sonu report ediliyorum iyi oynasam bebe herosunu almışsın diyorlar kötü oynasam troll diyorlar master yi yi neden kimse çekemiyor ?

TR'de oynuyorum yabancı serverleri bilmiyorum.

• e-q-sağ klik ∞

Türkiye'deki oyuncu kitlesine göre iyi oynuyo sayılabilmen için skillshotlu herolar oynaman lazım. Tryndamere ve Yi bebe herosu oluyo doğal olarak. Sağ tıklayarak adam kesiyorsan ( adcler hariç ) otomatik olarak küçümseniyosun. Saçmalık evet
  • Çünkü bebe herosu

Edit: Başlarda feedlese bile ormanda gizli gizli kasılıyor bu champ. Geçen Vladimirle farm yaptırmadım, 2 kere kesip gönderdim lane'den, bir force quit yapmadığı kaldı. Sonra 10 dakika ortadan kayboldu bu eleman, sonra bir döndü adam full builde ulaşmış, beni bile alıyordu neredeyse. Bu tek örnek değil, ilk 15 dk afk kalan Yi'ler bile bir süre sonra hayvan gibi oluyorlar, ben çözemedim.

Edit2: Bebeler rahatsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straw Hat -- 11 Aralık 2014; 14:46:25 >
  • yi silver - gold eloda feci taşıyor
  • master yi muck<3
     Master Yi'ye neden bebe herosu diyorlar ?
  • diamond'da bile taşıyo yani gayet iyi hero bence yeni jungle'ı hızlı dönmeside işine geliyor slow'da atıyor artık q>all cc
  • hiçbi numarası yok buna rağmen çok vuruyo. skillseti çok renkli ama üstüne yapışmış bi kere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi bir pick platin3 asagisi icin bence. Hatta gecen qtpienin streaminde top lane master taşıdı herkesi tekliyordu.

Tabi nasil oynamakta önemli. Bak cowsep e mesela adam bir q atıyor 3 cc dodgeluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Itemlerini alinca hicbir counter play sansi birakmiyor tek atiyor namussuz,hem burst hem saldiri hizi var.Eski rengar gibi,onada bebe herosu demeleri lazimdi aslinda

• onu bilmemde dün full build vayne ve yasuo ya karşı 2 v 1 atıp vayne e 1 kere yasuoya 2 kere vurdum. sadece cowsep izleyin ve master yi nin ne olduğunu tekrar düşünün.
  • 450 İp / Oynanması kolay / Kolay farm yapıyor / Skillseti op / Taşıma potansiyeli yüksek
  • Ev arkadaşım bazen yetiştiremiyor bana veriyor boost edilecek hesapları. Kendim Plat4'üm adam bana veriyor Plat3 hesap onu bile boostluyorum Yi oynayarak. Sadece Yi oynayarak skill dodge ve oyun görüşünü geliştir Dia olursun TR'de. Yetenek gerektirmeyen bir şampiyon ama doğru dürüst split yapamazsan iyi yere TP olamazsan yükselemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 10 Aralık 2014; 22:39:58 >
  • Çünkü yetenek gerektiren pek bir durumu yok

• USTA Yİ FECİ İYİ

• onu diyenlere bu video linkini at

• olay oynamasi yetenek isteyen herolarin fazla yetenekli oyuncular tarafindan oynanmayisi ve master yi nin de bir o kadar kolay olup onlari oldurmesiyle baslamistir.

sadece oyuna alismak icin yapilmistir bu ve bunun gibi 450lik herolar.

oynamasi cok basittir. sinir bozucudur. kesinlikle stratejik bir hero degildir. tf basladiginda ya allah bismillah denip girilir. sadece sag tik kullanilir penta atilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukokano

olay oynamasi yetenek isteyen herolarin fazla yetenekli oyuncular tarafindan oynanmayisi ve master yi nin de bir o kadar kolay olup onlari oldurmesiyle baslamistir.

sadece oyuna alismak icin yapilmistir bu ve bunun gibi 450lik herolar.

oynamasi cok basittir. sinir bozucudur. kesinlikle stratejik bir hero degildir. tf basladiginda ya allah bismillah denip girilir. sadece sag tik kullanilir penta atilir.

evet hacı senin benim elomda öyle yapılır. Üstte ki linkte adam Kore serverında oynuyor düşün
  • Çünkü; 14 yaşındasın, her şeyin farkındasın.
  • Cowsep bir videosunda gözünü kapatıp adam kesiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

onu diyenlere bu video linkini at

müthiş yalnız bunu trde 80-100 ping arasında yapmak çok zor 20 ping civarı olması gerekiyor çünkü bazen dikkatimi çekiyordu q yü atıyorum karakter ortada yok hasar yemişim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.