|
🔪🥩 MasterChef Türkiye 2020 🥩🔪 ŞAMPİYON SERHAT! (58. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Uğur olayından sonra izlemicem dedim geçen baktım eski tadı yok zaten zaman kaybı açın platformlardan dizi izleyin 👍 -
İzliyormusunuz beyler -
Ben geçen sezonu her gün izlerdim
Bu sezon pek keyif alamadım
İzliyosanız, burada özet geçin de takip etmiş olalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Spoiler zaten en başından verildi.
Serhat gerekenleri en başında söyledi. Kolay bir şekilde şampiyon olacak.
-
Hocam aklınıza gelebilecek popüler dizilerden yaklaşık 200 tanesini bitirdim. Şöyle kıyıda köşede kalmış değeri keşfedilmemiş birkaç dizi önerir misinizquote:
Orijinalden alıntı: 13MS
Uğur olayından sonra izlemicem dedim geçen baktım eski tadı yok zaten zaman kaybı açın platformlardan dizi izleyin 👍
Aşk 101quote:
Orijinalden alıntı: DambıIdor
Hocam aklınıza gelebilecek popüler dizilerden yaklaşık 200 tanesini bitirdim. Şöyle kıyıda köşede kalmış değeri keşfedilmemiş birkaç dizi önerir misiniz
Alıntıları Göster
The sinner
The final table
After life
Freud
Ruh avcısı
Bodyguard
Peaky blinders
Sense 8
Punisher
Messiah
Snowpiercer
Masum
You
İnto the night
Ratched
The haunting bly malikanesi
The witcher
Kalifat
Unorthodox
Enola Holmes
Fauda
Perfume
Eczacı
Black summer
The umbrella academy
Bird box
The platform
The spy
Belki izledikleri vardır ama popüler olmayan güzel bildiklerim bunlar iyi seyirler
Ekstra
Alef
Bozkır
Chernobly
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13MS -- 15 Aralık 2020; 19:3:31 > -
Teşekkürler
AH -
Arkadaş bir yemek yarışması bu kadar uzun sürer mi yarışan adamlar bile doğal olarak sıkıldı çok net hissediliyor. Şu sonradan gelen yarışmacılar program süresini uzatmaktan başka bir işe yaramadı yarışma patinaj çekti maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun bu, reyting beklentisi için uzatmaları rahat olur,
ortaya karışık yapıyor, şeflerden bile kokteyl çıkarıyor
geçen senenin yarışmacıları gelmiş eş olarak 5 grup yarışıyor şu an.
-
Program ne kadar kötüye gidebilir derken, Evrim’i gördüm... -
Yarışmayı yavaş yavaş sosyal medya gücü fazla olan Emire kazandırmayı kuruyorlar bence seneye bu kitleyi kaybetmeden survivora da alırlar Emiri
%51 toplanmış bu konuya
Türk mutfağı bilgisi 0 (sıfır) olan Emir'e yarışmayı kazandırırlarsa yarışmanın kurgu olduğu malumun ilanı olur. Serhat, Barbaros ve Eray'dan biri kazanmalı.
-
hocam fazla takmıyorlar kurguymuş falan nasıl olsa seneye kadar seyirci unutacak ve başka kanallarda bir şey bulamayan izleyici yine kendileri tercih edilecek bana kalırsa Emirle Barbaros finali olur. Türk mutfağı konusuna gelince yarışmanın genel formatında bir sıkıntı var her yarışmacının çoğu alanda test edilmesi gerekirken bazıları sadece soğukla bazıları da sadece et ve balıkla buralara geldiler o yüzden bu sorun olmaz sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X