Şimdi Ara

masterı da kız düşüremeden kapatıyorum, ben 5 para etmez itin tekiyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sen avukat degil miydin calisiyor musun suan ? İs yerinde hic mi kimse yok veya muvekkil vs ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 10 Ocak 2023; 12:47:31 >

• Yalan üni ortamında kız düşürememek mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sna bakan ilk tipsiz kızmıydı daha önce varmıydı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lisede çok oldu, hem tipsiz hem şişmanlardı

ünide sadece 1 tipsiz kız yanladı, 1. senemdi

4. senemde starbucks'da bi kızın yanına gidip etkilendiğimi söylemiştim, başta sinirlenip atar yaptı tanımıyosun nasıl etkilendin diye, haklısın diyip arkamı dönerken adın ne hangi bölümdesin falan dedi konuştu instamı istedi benim de instam yok o zaman, sen göster ben takip ederim dedim gösterdi 5 dk sonra unuttum adını, kız 170 civarı düzgün ince fizikli kumral ortalamanın bir tık üstü yüze sahip bi kızdı

• En azından çok olmuş çok az olanlarda var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne iş yapıyorsun hocam

• Özelden yaz sana 1saate nasıl yatak odasına gecilir yardimci olayım , hic uzulme memnuniyet garantili, memnun olmazsan sarısın kargoluyorum

• pordakallıördek kullanıcısına yanıt

Hocam bende threesome yapamadım her haltı yedim bunu denk düşüremedim kızlar kabul etmiyor hatta şey yaptım bi kızla manita oldum ayrıldım sonra bunun arkadaşıyla oldum arkadaşıylayken ayrıldığım kıza tekrar yazdım sonra kız bunu arkadaşıyla konuşmuş o kızda terk etti.

Şartları Çok zorladım ama threesome yapamadım gitti duada ediyorum valla çok istiyorum ya. Kızlar hep sahiplenmek tek olmak istiyorlar kıskançlar. Parayla sekste benim asla yapmayacağım birşey nasıl çözecez bu threesome işini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 14 Ocak 2023; 16:28:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1günde 3vs1 garantili anlatım bana güven , daha önce 7vs2 challence yaptım . Teke tek uzak doguluyu tercih ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.