Şimdi Ara

Masters Of The World (RON3) Geopolitical Simulator 2014 Edition (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
8
Favori
48.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-multiplayer online game mode is included
    -correction of military units numbers after troops repatriation at end of conflict
    -adjustment of formula for oil consumption
    -reopening option for closed pipeline
    -improvement of mark calculation for contracts for countries with high GNP/inh.
    -correction of the choice of the city for organizing specific world championships
    -update of South Africa's air forces
    -correction of AI that will avoid to appoint women for ministries in countries where dominant religion has strong influence
    -displaying all type of military units in statistics maps
    -correction of AI to appoint sport and culture's attachés with the same political tendency as the government's one (in 'Opposition' scenario)
    -various adjustments

İyi oyunlar...
  • Keşke Steam 'da olsaymış oyun. Steam dışında oyun satın almaya güvenemiyorum..
  • Beyler hala ilaç falan çıkmadı mı ?
  • çıkmazz çıkmaz...aptal aptal grafikleri süper ama içi boş oyunların ilaçları hemen çıkar ama bu tür oyunların çıkmaz....

• Cidden çok iyi ama..
    Zevk alabilmek icin iyi bi ingilizce şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 16 Mayıs 2013; 14:03:03 >
  • Beyler 3.sünü daha oynamadım ama 2.sindeki gibiyse dil seviyesi açısından B1 seviye İngilizce ile çok zorlanmadan oynarsınız. Boşuna dilim yetmez diyerek oyunu yüklemekten vaz geçmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skidrow - Reloaded bile firmalardan para yemeye başladı ya diyecek bişey yok gerçekten.
  • Bayağı zaman geçmiş üzerinden satın almayı tavsiye eden var mı acaba ciddi ciddi almayı düşünüyorum artık ne kadardır ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkk

Skidrow - Reloaded bile firmalardan para yemeye başladı ya diyecek bişey yok gerçekten.

bildiğin birşey mi var hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

quote:

Skidrow - Reloaded bile firmalardan para yemeye başladı ya diyecek bişey yok gerçekten.

Arkadaşın bahsettiği olay fm 13'de de yaşanmıştı sanırım onu diyor hatırlarsınız fm 13'de belli bir yere kadar geliyorduk sonra atıyordu bunun sebebinin oyun yapımcılarının razor ve skidrow gibi "ilaç şirketlerine" para yedirmesi diyolardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anılergün

quote:

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

quote:

Arkadaşın bahsettiği olay fm 13'de de yaşanmıştı sanırım onu diyor hatırlarsınız fm 13'de belli bir yere kadar geliyorduk sonra atıyordu bunun sebebinin oyun yapımcılarının razor ve skidrow gibi "ilaç şirketlerine" para yedirmesi diyolardı

• Oyunu sitesinden aldım. Şu an indiriyorum. Artık buradaki terübeli arkadaşlardan yardım isterim takıldıkça. :)

Bu tarz bir oyunu ilk defa oynayacağım. Orta - iyi arası bir seviye inglizcem var. Umarım yeterli olur.
    Yanız çok tuzlu bir oyun. Verdiğimiz paraya değer inşallah.
  • beyler forumlardan buldum. orjinal kullanan arkadaşlar regedit dosyalarını şayet bize gönderirlerse bizlerde oyunu rahatlıkla oynayabileceğiz. regedit dosyasının yolu da şu
    başlata gelip regedit yazıp aratın ardından şu yola gidin HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node (si Windows 64 bits)\Eversim burdaki regedit dosyaları iş görecektir bize yollarsanız. benim bulup henüz denemediğim çözüm bu :)
  • artık birisi şu sıkıntıdan bizi kurtarsın
  • sanirim bi sefer daha ilaccilarin aslinda birbirlerine dusman sirketler tarafindan yapildigi ortaya cikti :))) bu arada oyna sahip olanlar su an nasil oynanabiliyormu oyun? masaustune atma sacam sapan savaslar falan devammi?
  • Takipteyim, son durumu soylerseniz orjinal alabilirim.
  • türkçe yama yok mu? veya buna benzer türkçe yamalı geopolitical simulator oyunu var mı ? (superpower 2 hariç)
  • yeni bir patch üzerinde çalışılıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_ibrahim_gunes

beyler forumlardan buldum. orjinal kullanan arkadaşlar regedit dosyalarını şayet bize gönderirlerse bizlerde oyunu rahatlıkla oynayabileceğiz. regedit dosyasının yolu da şu
    başlata gelip regedit yazıp aratın ardından şu yola gidin HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node (si Windows 64 bits)\Eversim burdaki regedit dosyaları iş görecektir bize yollarsanız. benim bulup henüz denemediğim çözüm bu :)

beyler bu arkadaşın dediğini birisi atabilirmi acaba denesek bizde?
  • Bizimkiler ne yaptınız? Oynuyor musunuz oyunu? Ses verin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.