Arkadaslar .. siz siz olun sakın bu servere girmeyin ..
>>> MaSTirİK | clan server >>> 88.255.117.64:27015
arkadaslar siz siz olun bu servere girmeyin .. ben girdim .. ADMİNLERİ BOKTAN .. inanın ki boktan ... player kazanacakları yere .. player atıyorlar .. yani anlicagınız wall olmayan kişilere wall diyip oyundan atıyorlar . Oyundaki Adım Cr0mix .. Bİ adminler arasında . ESKİ , MerCilesBoy , MAstirik war .. bunlar oynamayı bilmedikleri için onune gelene wall diyerek oyundan atıyorlar .. bende bu serveri kotulemeye karar verdim .. acayip boktan bi server .. Dilerim girmessiniz .. yarısı virus tasıyor ! . Daha demin oyundaydım .. admin orda pusuya yatmıs .. ses kastım adamı buldum ..kafadan vurmadım .. wall diye oyundan attı sinir oLdum. sonra tekrar girdim .. walı kapa dedi ana bacı sowcektim .. ama nasıl oLsa bi playerim .. sonra tekrar pusu yatmıs gittim vurdum.. bu sefer kafa vurdum .. geldi oyundan attı . arkadaslar siz siz oLun sakın bu servere girmeyin .. DH ye koydugum gibi butun CS sitelerine koyucam .. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKUR EDERİM .. BU ADMİNLERİN HİÇ BİRİ OYNAMAYI BİLMİYOR .. OYUNA GİRİP EZEBİLİRSİNİZ !
Dostum öncelikte uslübünda biraz dikkatli olman gerek.Ayrıca haklısın adminlik 5 ytl olursa böyle şeyler çok doğal
quote:
Orjinalden alıntı: FightForNation
Dostum öncelikte uslübünda biraz dikkatli olman gerek.Ayrıca haklısın adminlik 5 ytl olursa böyle şeyler çok doğal
aynen öLe usLüp konusunda katıLıyorum.bu arada öLe serverLarda takıLmayın sızde IP Listenizden siLin direk.uqraşmayın öLe adamLarLa.
Mastirik benim arkadasımdır kesin bu arkadas wall acmıstır banlamıslardır da konusuyoru yoksa kesinlikle böyle bişey olmaz kendini bilmez Lamerlerin iftiraları bunlar
quote:
Orjinalden alıntı: ::Deathman::
Mastirik benim arkadasımdır kesin bu arkadas wall acmıstır banlamıslardır da konusuyoru yoksa kesinlikle böyle bişey olmaz kendini bilmez Lamerlerin iftiraları bunlar