Şimdi Ara

Mastürbasyon Saç Döker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazı kişiler mastürbasyonun saçı yıprattığı ve zamanla dökülmeye sebebiyet vereceğini söylüyor siz ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mastürbasyon Saç Dökülmesine Neden Olur?

Mastürbasyon ve saç dökülmesi arasındaki ilişki karmaşıktır ve bilimsel olarak tam olarak anlaşılamamıştır. Bazı çalışmalar mastürbasyonun saç dökülmesine neden olabileceğini öne sürerken, diğerleri hiçbir bağlantı bulamadı.

Mastürbasyonun saç dökülmesine neden olabileceği varsayımını destekleyen bir teori, mastürbasyonun testosteron seviyelerini azaltabileceği ve bunun da saç büyümesini engelleyebileceğidir. Bununla birlikte, bu teoriyi destekleyen güçlü bilimsel kanıtlar yoktur.

Alternatif bir teori, mastürbasyonun stres seviyelerini artırabileceğidir ve stresin saç dökülmesine katkıda bulunabileceği bilinmektedir. Ancak bu teori de doğrudan kanıtlarla desteklenmemektedir.

Çoğu uzman, mastürbasyonun saç dökülmesinin doğrudan bir nedeni olduğuna inanmamaktadır. Ancak stres gibi diğer faktörler hem mastürbasyonla hem de saç dökülmesiyle ilişkilendirilebilir.

Saç dökülmesiyle ilgili endişelerin varsa, tıbbi tavsiye almak önemlidir. Saç dökülmesinin altında yatan nedenleri belirlemek ve uygun tedaviyi almak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dk başı çekerim rapunzel gibi saçlarım var.

• kendimi bildim bileli her 1-2 günde bir yaparım gram döküldüğü yok

• ben kel kalmıştım şimdiye öyle bir şey olsaydı. suyunu çıkarırım her yaptığımda xd gerçi ben haftada 2 falan yapıyorum ama fen a yapıyorum

• Saç dökülmesi hormonlardan ve genlerden olur mastürbasyon ile ilgilisi yok. Eğer saçınız dökülmeye başladıysa finasteride alın eczaneden.

• Saçı protein güçlendirir. Sperm ile de baya yüksek miktarda protein atıyorsun. Saça spermi sürersek kel kalmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 16 Ağustos 2020; 20:47:41 >
  • Johnny sins der susarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlarda saç dökülmesi
    2 ay önce açıldı
    Saç kremi nasıl kullanılır?
    4 yıl önce açıldı
    SAÇ DÖKÜLMESİ VE PROPECİA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elimi atıyorum 0 saç geliyor şimdilik iyiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • döker desek yapmayacak mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProStr33t

Bu mesaj silindi.

Boyla ne alakası var.Söylediğin şey hurafeden öteye gidemez.

• saç dökülmesi gibi ciddi konuyu masturbasyona baglamak ciddi sucmus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.