Şimdi Ara

tüy dökücü ile sakalları dökmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
23.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüy dökücü ile sakalları dökmek istiyorum,çünkü sakalı kes,uzasın yine kes,yine uzasın...bıkkınlık veriyor
    birisine sakalları tüy dökücü ile döksem desem,topmusun der,tıpkı bacak kıllarını yolmak gibi düşünün

bunun toplukla ne alakası var,işin mantığını düşündüm,aynaya bakınca sakalları görünce,biz sakalı neden sevelimki
    asıl sakal seversek o zaman top oluruz,karşıdakindede sakal sevmemiz lazım,oysa biz sakal olmayan durumu seviyoruz,yani kızları
    o halde neden kendimizde sakalı sevelimki

nasıl einstain mod

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tüy Dökücü Krem ile Sakal Alma: Bilmeniz Gerekenler

Tüy dökücü krem sakala sürülür mü?

Tüy dökücü kremler, vücut tüylerini geçici olarak gidermek için tasarlanmış kimyasal ürünlerdir. Genellikle yüz bölgesi dışında vücudun diğer bölgelerinde kullanılırlar. Sakal, erkekler için önemli bir yüz saçı türüdür ve tüy dökücü kremle alınması bazı riskler taşıyabilir.

Tüy dökücü krem sakala sürülürmü?

Hayır, tüy dökücü kremler sakala sürülmesi önerilmez. Bunun nedeni, sakal kıllarının diğer vücut tüylerinden daha kalın ve dirençli olmasıdır. Tüy dökücü kremler bu kalın kılları etkili bir şekilde gideremeyebilir.

Tüy dökücü krem ile sakal traşı olmak

Tüy dökücü krem kullanarak sakal traşı olmak tehlikeli olabilir. Tüy dökücü kremler, ciltte kimyasal yanıklara ve tahrişe neden olabilecek güçlü kimyasallar içerir. Bu kimyasallar yüz bölgesindeki hassas cilde zarar verebilir.

Sakalı kökten yok etmek

Tüy dökücü kremler sakalı kökten yok etmez. Sadece mevcut tüyleri geçici olarak giderirler. Sakalı kalıcı olarak yok etmek için lazer epilasyon veya elektroliz gibi profesyonel yöntemlere başvurmak gerekir.

Sakala tüy dökücü krem

Sakala tüy dökücü krem sürmek tehlikelidir ve önerilmez. Tüy dökücü kremlerdeki kimyasallar cilt sağlığınıza zarar verebilir.

Sakallara tüy dökücü krem

Sakallara tüy dökücü krem sürmek güvenli değildir. Sakal kılları kalın ve dirençli olduğundan tüy dökücü kremler etkili bir şekilde gidermeyebilir ve cildinize zarar verebilir.

Sakala tüy dökücü krem sürülür mü?

Hayır, sakala tüy dökücü krem sürülmesi önerilmez. Sakal kılları kalın ve dirençlidir ve tüy dökücü kremler bu kılları etkili bir şekilde gideremeyebilir. Ayrıca, tüy dökücü kremlerdeki kimyasallar yüz bölgesindeki hassas cilde zarar verebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tüy dökücü krem yüze surulmez kıpkırmızı olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş sakın yapma lanet edersin kıl dönmesi için totoyo sürüyodum totoda bişey olmuyoda bigün dedim çavuşun oralara sürek jiletle felan uğraşmayım abovvv hayatımda böyle işkence çekmedim yakıyo bildiğin kibrit çaksan yanacak baktım çıkmıyo tabi orman gibi olmuş üstüne mentollü traş köpüğü sıktım geçtim jilete mentol iyice yaktı üstüne bide kaynar su döküldü hayatımın en berbat günlerinden biriydi
  • buna kafa yoracağına tüy dökücü kremlerin işe yaramadığına kafa yorsaydın daha bi einstain olurdun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: flychainsawdreams

kardeş sakın yapma lanet edersin kıl dönmesi için totoyo sürüyodum totoda bişey olmuyoda bigün dedim çavuşun oralara sürek jiletle felan uğraşmayım abovvv hayatımda böyle işkence çekmedim yakıyo bildiğin kibrit çaksan yanacak baktım çıkmıyo tabi orman gibi olmuş üstüne mentollü traş köpüğü sıktım geçtim jilete mentol iyice yaktı üstüne bide kaynar su döküldü hayatımın en berbat günlerinden biriydi

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

kardeş sakın yapma lanet edersin kıl dönmesi için totoyo sürüyodum totoda bişey olmuyoda bigün dedim çavuşun oralara sürek jiletle felan uğraşmayım abovvv hayatımda böyle işkence çekmedim yakıyo bildiğin kibrit çaksan yanacak baktım çıkmıyo tabi orman gibi olmuş üstüne mentollü traş köpüğü sıktım geçtim jilete mentol iyice yaktı üstüne bide kaynar su döküldü hayatımın en berbat günlerinden biriydi

çohhhh acıdı biliyonmu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedim çok tüy döküyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Totoya tüy dökücü sürünce kıllar daha sert cıkmıyor mu ?
    Ona göre bende süreyim.Arada bi ağacları kesmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Clavery

quote:

Totoya tüy dökücü sürünce kıllar daha sert cıkmıyor mu ?
    Ona göre bende süreyim.Arada bi ağacları kesmek lazım

Yok öyle bişey ben 4 hafta önce ameliyat oldum totodan ameliyattan önce yaptım bundan sonrada iki aya bir yapacam normal çıkıyo gene bir sorun olmuyo aman çavuşun oraya sürme

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

tüy dökücü ile sakalları dökmek istiyorum,çünkü sakalı kes,uzasın yine kes,yine uzasın...bıkkınlık veriyor
    birisine sakalları tüy dökücü ile döksem desem,topmusun der,tıpkı bacak kıllarını yolmak gibi düşünün

bunun toplukla ne alakası var,işin mantığını düşündüm,aynaya bakınca sakalları görünce,biz sakalı neden sevelimki
    asıl sakal seversek o zaman top oluruz,karşıdakindede sakal sevmemiz lazım,oysa biz sakal olmayan durumu seviyoruz,yani kızları

nasıl einstain mod

hayatım da bu kadar saçma bişey okumadım heralde

tüy dökücü krem den ne anladın bilmiyorum da ha krem kullanmışsın ha jilet vurmuşsun aynı şekilde çalışıyor

• Tüy dökücü kremler surata sürülmemeli. Tahriş eder, 3-4 gün kıpkırmızı gezersin. Ne üşengeç milletiz ? Sakal kesmeye üşeniyoruz. Ben sakalım çıksın diye bekliyorum, adamlar çıkmasın diye uğraşıyor

Adaletini sevdiğiminin dünyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

tüy dökücü ile sakalları dökmek istiyorum,çünkü sakalı kes,uzasın yine kes,yine uzasın...bıkkınlık veriyor

nasıl einstain mod
    top musun

• quote:

bi ölmedigin kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Tüy dökücü kremler surata sürülmemeli. Tahriş eder, 3-4 gün kıpkırmızı gezersin. Ne üşengeç milletiz ? Sakal kesmeye üşeniyoruz. Ben sakalım çıksın diye bekliyorum, adamlar çıkmasın diye uğraşıyor

sakalın çıkınca görürsün

uza kes uza kes çok sıkıcı bir şey

• o zaman alttakini de kökünden sök at nasılsa erkeğiz biz kızlarda yok ki ondan biz onu istemiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

quote:

Tüy dökücü kremler surata sürülmemeli. Tahriş eder, 3-4 gün kıpkırmızı gezersin. Ne üşengeç milletiz ? Sakal kesmeye üşeniyoruz. Ben sakalım çıksın diye bekliyorum, adamlar çıkmasın diye uğraşıyor

sakalın çıkınca görürsün

nick entry uyumu öte yandan heç güzel değil orman gibi çıkıyo ne faydasını gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

quote:

bi ölmedigin kalmış

ölüm dedin dank etti mentollü traş köpüğüne giçince acıdan yanlışlıkla bacağımı kesdiydim harbi lanet bi gündü

• Bende düşündüm bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

quote:

sakalın çıkınca görürsün

Hocam niye kesiyorsun ki? Benim sakalım olsa kesmem, düzelttiririm. Kirli sakalım olsun çok istiyorum. Yaş 21, yavaş yavaş çıkmaya başladı.

Allah'ım bana sakal kesmekten bıktığım günleri göstersin. Amin

• quote:

eee bi faydası oldu mu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.