Şimdi Ara

Sakal için sarımsak sürdüm(ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
22.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaşım 19 suratıma sakal çıkmasını hızlandırmak ve kökleri uyandırmak için sarımsak sürdüm.3 gün arayla 2 kez sürdüm.Suratımda kırmızı leke gibi sivilce tarzı bişiler çıkmaya başladı 2-3 yerde.Deneyen ve yardımcı olmak isteyenleri bekliyorum.

• Kardeşim elbet çıkacaktır bu gibi şeyler cildine zarar verir denemeyin böyle şeyleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fail

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelsiz

Kardeşim elbet çıkacaktır bu gibi şeyler cildine zarar verir denemeyin böyle şeyleri

doğru diyorsun fakat sakalsızda olmuyor helede bu yaşlarda :) yardımcı olabilecek yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: labelsoft34

fail

ne alaka kardeş :D sarımsak süren bir sürü genc var biliyorum saklanmayın :D
  • Sür pamka 1 haftaya orman gibi olur

• Kaç gün kokar şimdi o ıyy hic haz etmem erkekler de öyle şeyleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dalga geçme amaçlı yazmıyorum, arkadaşım sarımsak olsun, bitkisel ürünler olsun(adı aklıma gelmiyor bilmem ne yağı)

Bunları kullanarak bir aylık evrede sakallarının sıklaşmasını sağladı. Traş olduktan sonra sürmek daha hızlandırıyor diye biliyorum.

Ama hormon testi vs yaptırmanı öneririm.
  • kardeşim bu sarımsağı saçın açılan yerlerine sürsek kılları geri çıkarır mı?

• Yas kacta sakal lazim diyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Dalga geçme amaçlı yazmıyorum, arkadaşım sarımsak olsun, bitkisel ürünler olsun(adı aklıma gelmiyor bilmem ne yağı)

Bunları kullanarak bir aylık evrede sakallarının sıklaşmasını sağladı. Traş olduktan sonra sürmek daha hızlandırıyor diye biliyorum.

Ama hormon testi vs yaptırmanı öneririm.

dostum sakal az çıkıyor zaten doğal yoldan hızlandırıyım dedim.Direk çıkmasını istesem jilet vururdum :D

Koku yok :) @Stan Marsh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kandac

Yas kacta sakal lazim diyosun

açıklama kısmında yaşımı belirttim keşke okuma zahmetinde bulunsaydın. yaş 19.
  • Sarmısak sürmek zarar vermez ama yüzünde sarmisak parçaları bırakırsan dediğin lekeler oluşur. Aslında onlar leke değil yanan yerin kabuklaşmasıdır.. Yıllar önce bende sürmüstüm ordan tecrübeliyim

• Ağır bi fail
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Sarmısak sürmek zarar vermez ama yüzünde sarmisak parçaları bırakırsan dediğin lekeler oluşur. Aslında onlar leke değil yanan yerin kabuklaşmasıdır.. Yıllar önce bende sürmüstüm ordan tecrübeliyim

aynen kabuk gibi bişide vardı kanadı hafiften.geçer demi kesin :D ayrıca sürmeye devam etsem mi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

Sarmısak sürmek zarar vermez ama yüzünde sarmisak parçaları bırakırsan dediğin lekeler oluşur. Aslında onlar leke değil yanan yerin kabuklaşmasıdır.. Yıllar önce bende sürmüstüm ordan tecrübeliyim

aynen kabuk gibi bişide vardı kanadı hafiften.geçer demi kesin :D ayrıca sürmeye devam etsem mi :D

3-4 güne geçer rahat ol. Ama arko nivea tarzı kremlerden kullan... İlk mesajımda yazdığım gibi. Sürmeye sürebilirsin ama yüzünde sarmisak kalıntısı bırakmaman lazım yoksa gene leke olusur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

3-4 güne geçer rahat ol. Ama arko nivea tarzı kremlerden kullan... İlk mesajımda yazdığım gibi. Sürmeye sürebilirsin ama yüzünde sarmisak kalıntısı bırakmaman lazım yoksa gene leke olusur.

nivea sürekli sürüyorum zaten cildi kuru tutmamak için .D

• Kardeşim aynı durumdayız ben takmıyorum pek ama sakal serumları işe yarıyor diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim lisede bir arkada? vardy o geldi aklyma çocuk sakal çykmasy için haftada 3 kere jilete vuruyordu

• Iz kalmasını istemiyorsan güneşe çıkma rahat ol geçerler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.