Şimdi Ara

Sakal için sarımsak sürdüm(ciddi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
22.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sarımsak yerine jilet vur sakallarına sürekli varolan tüyler vardır elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nape

quote:

Orijinalden alıntı: SendqrenS

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

Köseee

yokk booloommm :D varda az çıkıo ondan sürdüm :))

son durum nedir hocam

Eskisine gore guzel fakat seyrek ve yavas uzuyor. Sarimsagin faydasi oldu ama cikmayan bölgelerde cikmaya basladi. 1 ay fln sürdum haftada 1 kere. Devam etsem daha fazla işe yarar miydi bilemicem.

Jilet vur diyen arkadaş denedim onu da fayda yok. Cikiyor sakal fakat seyrek. Hormonlarda fln sorun var sanirim ailede kose yok abim isidci gibi mubarek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Kaç gün kokar şimdi o ıyy hic haz etmem erkekler de öyle şeyleri

merhaba bağyan tanışalımmı

belki eşcinseldir?
  • İmkan olsa bendekilerin hepsini sana versem.
  • Ergenlik yıllarında ne bu erkekliğinizi kanıtlama çabası? Sakal çıkması için uğraşırsınız, e zaten daha önceden de sigaraya başlamışsındır, birde köşede apaçiler gibi takıl da tam olsun, askerde bin pişman olacaksın sakallarının çıkması için uğraştığından. Bi kirli sakal merakı gidiyor gençlerimizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Ergenlik yıllarında ne bu erkekliğinizi kanıtlama çabası? Sakal çıkması için uğraşırsınız, e zaten daha önceden de sigaraya başlamışsındır, birde köşede apaçiler gibi takıl da tam olsun, askerde bin pişman olacaksın sakallarının çıkması için uğraştığından. Bi kirli sakal merakı gidiyor gençlerimizde.

Yaşın kaç bilmiyorum ilgilendirmezde gerçi yaşım 20 ergenlikten çıktığımı düşünüyorum. Herkezin bir isteği vardır.Saçım şöyle olsun, Arabam olsun vs vs. Bende sakalımın çıkması için elimden geleni yapıyorum başka bir deyişle kendime bakıyorum diyim.Senin hoşuna gitmiyorsa yorum atmak zorunda değilsin.

Bir kere bile sigara içmedim içmeyide düşünmüyorum eğer içmiş olsaydım da bu seni ilgilendirmezdi !

Apaçilerle ne alıp veremediğin var bilmiyorum ama insan olduktan sonra dış görünüşe fazla önem vermiyorum.

Son olarak askerde sakal sorunuyla ben uğraşıcam sen değil ? isterim yada istemem .

Yazdıklarım gayet açık olmuştur sanırım.İyi Forumlar. Blok.

• Yaş 17 olucak tek tük var henüz 21'e kadar ellemem yok serumdur, sarımsaktır falan eğer çıkmazsa o yaşa kadar ektiririm bakarım dalgama.

• gelmiş gene sakal için niye bu kadar uğraşıyorsunuz,askerlikte görürümcüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SendqrenS

quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Ergenlik yıllarında ne bu erkekliğinizi kanıtlama çabası? Sakal çıkması için uğraşırsınız, e zaten daha önceden de sigaraya başlamışsındır, birde köşede apaçiler gibi takıl da tam olsun, askerde bin pişman olacaksın sakallarının çıkması için uğraştığından. Bi kirli sakal merakı gidiyor gençlerimizde.

Yaşın kaç bilmiyorum ilgilendirmezde gerçi yaşım 20 ergenlikten çıktığımı düşünüyorum. Herkezin bir isteği vardır.Saçım şöyle olsun, Arabam olsun vs vs. Bende sakalımın çıkması için elimden geleni yapıyorum başka bir deyişle kendime bakıyorum diyim.Senin hoşuna gitmiyorsa yorum atmak zorunda değilsin.

Bir kere bile sigara içmedim içmeyide düşünmüyorum eğer içmiş olsaydım da bu seni ilgilendirmezdi !

Apaçilerle ne alıp veremediğin var bilmiyorum ama insan olduktan sonra dış görünüşe fazla önem vermiyorum.

Son olarak askerde sakal sorunuyla ben uğraşıcam sen değil ? isterim yada istemem .

Yazdıklarım gayet açık olmuştur sanırım.İyi Forumlar. Blok.

Kardeşim sen neyin tribine girmişsin böyle ya apaçileri bile korumuşsun tebrik ediyorum seni, sende onlara yeni katıldın sanırım.

Yaşım 25 ve bu saçma isteklerinizin ne kadar mantıksız olduğunu sizin zamanınızdan geçen biri olarak nacizane fikrim olarak belirtiyorum sana batan durum ney?

Bu arada ergenlikten daha çıkamamışsın kardeşim, daha sakalınız çıkmadan kirli sakal merakına girenler topluluğundasın çıkamamışsın, erkekliğini kanıtlayıp köşe başlarında kızlara laf atmakla erkek olunmuyor aslanım

• napcanız sakalı be hanzomusunuzz
  • merak etme bende sarimsak surdum sarimsagin sakal cikarmasi icin cildi yakmasi lazim diye biliyorum o lekeler kendiliginden gecicektir ama pek fazla ise yaramiyor bence surdugune deymez

• Durum ne sende? Bir haftadır her gün yapıyorum. Sakal olmayan bölgelerde tüylenme başladı. Her gün jilet vuruyorum sertleşmeleri için.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.