Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Sakal için sarımsak sürdüm(ciddi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
2
Favori
22.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sana bişi veriyim de onu dene pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaD1453 -- 26 Mayıs 2014; 17:38:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maa455

quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Benim sorunuma cevap verin lütfen

Forumuuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz

Hoşbulduk Benim sorunuma cevap verirmisinz lütfen arkadaşlar
    Bu sakal'dan bıktım enazından sakal çıkmasın hadi yasım kücük de az tüylenme var bunu artırıp beyaztüyleri nasıl siyah yapabilirim nasıl seyrekten çıkartıp çoğaltabilirim

Sakal çıkmayı nasıl hızlandırabilirim Tek sorunum bu Genetik değil köse değilim. Tüy var çıkıyor heryerimde var Tüm sülalemde hacı gibi sakal var

Lütfen bekliyorum nasıl hızlandırabilirim
    Çok jilet vursam çıkar mı

Teşekkürler :)

Cevaplarınızı bekliyorum Teşekkürler

• 18 yasındayım. Senin gibi 2 - 3 ay önce kafaya takmış bende sarımsak sürecektim. Sonra vazgeçtim. Hocam yararı olduysa söyle süreyim. Bende tüy var ama sakal denilecek kadar değil. Düzenli jilet vurayım dedim ondan da sıkıldım yapmadım. :D

ama bence jilet yarar sağlar çünkü jilet sayesinde tüyler daha belirgin bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanberxd

18 yasındayım. Senin gibi 2 - 3 ay önce kafaya takmış bende sarımsak sürecektim. Sonra vazgeçtim. Hocam yararı olduysa söyle süreyim. Bende tüy var ama sakal denilecek kadar değil. Düzenli jilet vurayım dedim ondan da sıkıldım yapmadım. :D

ama bence jilet yarar sağlar çünkü jilet sayesinde tüyler daha belirgin bende.

Jilet fayda edermi yani jilet vurdukça sakal için olumlu olurmu
  • maa455 M kullanıcısına yanıt
    Ben durduk yere jilet vurmadım tüyler vardı onlara vurdum şimdi daha kısa sürede daha çok uzuyor ama yine de tüy yani. Onun yanı sıra bıyıkta da denedim bıyık daha belirgin. Hatta ergen bıyığı gibi oluyor o yüzden sürekli kesiyorum :D
  • biladerim ben 17 ye girecem ağustos'ta benmde tüyler var çenede bıyık faillerde var siyah + beyaz karısık / normal yüzde beyaz var neyapayım öneri ver biladerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanberxd

Ben durduk yere jilet vurmadım tüyler vardı onlara vurdum şimdi daha kısa sürede daha çok uzuyor ama yine de tüy yani. Onun yanı sıra bıyıkta da denedim bıyık daha belirgin. Hatta ergen bıyığı gibi oluyor o yüzden sürekli kesiyorum :D

Biladerim bendede tüy var bak çene faillerin olduğu bölge ve bıyık bölümünde Siyah + beyaz tüyler var / normal yanak yüzlerde ise yavas yavas beyazlar çıkıyor neyapmam lazım ne önerirsin ? çoğalması için
  • Ulan işin garip tarafı sakal çıkmaya başlasa maksimum 1 ay sonra bıkacaksınız. Sürekli uzuyor kesmeden işe, okula gidemiyorsun.

Bir sürü iş, hiç çıkmaması çok daha iyi sonraki yıllarda adamı pişman ettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roinless~ -- 26 Mayıs 2014; 20:16:27 >
  • Okul önemli değil. Sorun değil tüyleri uzatmak ve belirgenleştirmek istiyorum yardım edin ne yapabilirim
    haftada kaç kez jilet vurmalıyım jilet vurmak fayda edermi
    başka neyapmalıyım
    testesteron hakkında ne diyorsunuz
  • maa455 M kullanıcısına yanıt
    Valla ben bıraktım kendi haline sakal serumları falan varmış onlardan dene istersen.
  • Yüzünde tüy varsa kesecek kadar jiletle kes gitsin çıktıktan 1 ay sonra bu ne diyeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

Ulan işin garip tarafı sakal çıkmaya başlasa maksimum 1 ay sonra bıkacaksınız. Sürekli uzuyor kesmeden işe, okula gidemiyorsun.

Bir sürü iş, hiç çıkmaması çok daha iyi sonraki yıllarda adamı pişman ettiriyor.

ne zamandan beri üniversitede sakallara laf ediyorlar :D ben bıkmam kardeş bundan eminim.Askerde de sıkıntı çekmek istiyorum :D
  • Arkadaşlar soruma cevap alabilirmiyim:

Çenemde faillerde bıyıkta siyah + beyaz karısık tüyler var yüz(yanak) taraflarında ise Beyaz kıllar var bazı yerlerinde yavas yavsa çıkıyor beyaz kıllar
    ben neyaparsam buçoağlır yada siyah olur yani nebilim biraz kalabalıklaşsın kıllar orada nice insan görüyorum benle aynı yas çok fazla sakalı var ben tüy istyiyorum ama fazla istiyorum yoğunlasmasını istiyorum ne yapabilirim Öneri verin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maa455 -- 27 Mayıs 2014; 8:00:55 >
  • quote:

Arkadaşlar soruma cevap alabilirmiyim:

Çenemde faillerde bıyıkta siyah + beyaz karısık tüyler var yüz(yanak) taraflarında ise Beyaz kıllar var bazı yerlerinde yavas yavsa çıkıyor beyaz kıllar
    ben neyaparsam buçoağlır yada siyah olur yani nebilim biraz kalabalıklaşsın kıllar orada nice insan görüyorum benle aynı yas çok fazla sakalı var ben tüy istyiyorum ama fazla istiyorum yoğunlasmasını istiyorum ne yapabilirim Öneri verin ?

• Hiç gerek yok bu tarz uygulamalara ya zamanı gelince çıkar

• izler geçiyor çene bölgesinde sakal artışı oldu sanki :D devam etsem mi kararsızım :S
  • ya bana yardımcı olacak yokmuuu
  • ben 20 yaşındayım erken yaşta çıktı sakallarım ben de hevesliydim ama artık keşke çıkmasa diyorum çok uğraştırıyor bakım gerektiriyor 3 günde uzayıveriyor kesmek ayrı bir dert yani
  • Arkadaslar yaşım 16 , 17 ye giricem sakal denen şey bende yanaklarda biraz çenede çok az bıyık sık çıkıyor onu anlamadım bıyık var sakal az neyse bu yanaktaki kıllar yakından bildiğiniz sakal siyah ama uzaklaştıkça sarı yani açık renge dönüşüyor ben sarımsağı 2 senedir araştırıyorum bi ara denedim ama o yanaklardaki hafif kılları sarımsakmı çıkardı bilmiyorum şimdi yine başladım kesin bir cevap yok ama kesin bildiğim kök falan yakmıyo arkadaşlar o yalan ama yara yapıyo ki bende yaptı zaten o yüzden bıraktım o da benim hatamdı sarımsağı 1 saat yüzümde beklettim ve çok bol sürmüştüm yara oldu az sürülüp 15 20 dk bekletmek lazımmıs ama sakal çıksın diye çok istiyorum ve şu boş laflar '' sakalı ne yapacan , bende çıktı askerde ne yaparsın kesemezsinn zorr vb vb vb. ben çıksın istiyorum gerçekten istiyorum elimden gelen her şeyi yaparım ama deneyen yada evet işe yarıyo diyen varsa lütfen söylesin şuanda sarımsağı sürdüm beklettim tabi traş oldum en son 2 gün önce yaptım sakallar bu gün biraz çıktı (görünür) hadi hayırlısı şimdiden teşekkürler iyi günler.

• Çok yanliş yoldasın sen çok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.