Şimdi Ara

Sakal için sarımsak sürdüm(ciddi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
22.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutsal95

Kardeşim aynı durumdayız ben takmıyorum pek ama sakal serumları işe yarıyor diyorlar

sakal var ama az kurtarmıyor :D Üniversitedeyim sakalı az olan 4-5 kişiden biriyim :D sorun olmuyor ama çıksa iyi olur :D şu düşüncedeyim "sakalı olmayan erkek eksiktir :D"
  • Sarımsak saçmalığını gerçekten yapan var mı diye düşünüyordum gördüm ki gerçekten bu saflığa düşebilecek insanlar varmış. Cildinize işkence çektirerek sakal elde edersiniz/etmezsiniz burasını bilemem. Ama ilerleyen yaşlar için çok güzel problemlere zemin hazırladığınızı bilmenizi isterim. Hele bir de bunu uygulamadan tersten kesmek gibi bir saçmalığı da yapıyorsan ileride iş veya askerlik için tıraş olurken işkence çekmeye hazırlan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

Sarımsak saçmalığını gerçekten yapan var mı diye düşünüyordum gördüm ki gerçekten bu saflığa düşebilecek insanlar varmış. Cildinize işkence çektirerek sakal elde edersiniz/etmezsiniz burasını bilemem. Ama ilerleyen yaşlar için çok güzel problemlere zemin hazırladığınızı bilmenizi isterim. Hele bir de bunu uygulamadan tersten kesmek gibi bir saçmalığı da yapıyorsan ileride iş veya askerlik için tıraş olurken işkence çekmeye hazırlan.

tersten kesmiyorum. ayrıca sakal çıksın hergün tıraj olmaya ve askerde sıkıntı çekmeye razıyım sıkıntı yok
  • Çıkar elbet bir gün babamında baya geç çıkmış sıkıntı etmiyorum sakalsız tek kişi benim kızların bile benden uzun sakalı var valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

Sarımsak saçmalığını gerçekten yapan var mı diye düşünüyordum gördüm ki gerçekten bu saflığa düşebilecek insanlar varmış. Cildinize işkence çektirerek sakal elde edersiniz/etmezsiniz burasını bilemem. Ama ilerleyen yaşlar için çok güzel problemlere zemin hazırladığınızı bilmenizi isterim. Hele bir de bunu uygulamadan tersten kesmek gibi bir saçmalığı da yapıyorsan ileride iş veya askerlik için tıraş olurken işkence çekmeye hazırlan.

tersten kesmiyorum. ayrıca sakal çıksın hergün tıraj olmaya ve askerde sıkıntı çekmeye razıyım sıkıntı yok

Bahsettiğim her gün kesmek değil. Ters çıkan bölgeleri kesmenin zorluğu. Sakal sertleştikçe ve oturdukça istediğin kadar fazla jilete sahip makine kullan o bölgeleri kesmek zor oluyor. Ayrıca her kesimden sonra tahriş, kızarıklık ve bölgesel kılcal kanamalar olur. Bunlar için ekstra balsam, krem vb. kullanman gerekir ki cildin rahatlasın. Tersten kesmek sakalların tam oturmadan yapılmaması gereken bir yöntem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

Bahsettiğim her gün kesmek değil. Ters çıkan bölgeleri kesmenin zorluğu. Sakal sertleştikçe ve oturdukça istediğin kadar fazla jilete sahip makine kullan o bölgeleri kesmek zor oluyor. Ayrıca her kesimden sonra tahriş, kızarıklık ve bölgesel kılcal kanamalar olur. Bunlar için ekstra balsam, krem vb. kullanman gerekir ki cildin rahatlasın. Tersten kesmek sakalların tam oturmadan yapılmaması gereken bir yöntem.

tam olarak anlamadım ama neyse :S

• Sarımsak kıl köklerini yakar diyorlar hocam bence bir daha sürmeyin

• Benim sorunuma cevap verin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: maa455

Benim sorunuma cevap verin lütfen

Forumuuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • Badem yağı varken bu tür şeylere ihtiyaç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: maa455

Benim sorunuma cevap verin lütfen

Forumuuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz

Hoşbulduk Benim sorunuma cevap verirmisinz lütfen arkadaşlar
    Bu sakal'dan bıktım enazından sakal çıkmasın hadi yasım kücük de az tüylenme var bunu artırıp beyaztüyleri nasıl siyah yapabilirim nasıl seyrekten çıkartıp çoğaltabilirim

Sakal çıkmayı nasıl hızlandırabilirim Tek sorunum bu Genetik değil köse değilim. Tüy var çıkıyor heryerimde var Tüm sülalemde hacı gibi sakal var

Lütfen bekliyorum nasıl hızlandırabilirim
    Çok jilet vursam çıkar mı

Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Kaç gün kokar şimdi o ıyy hic haz etmem erkekler de öyle şeyleri

merhaba bağyan tanışalımmı

• quote:

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

Badem yağı varken bu tür şeylere ihtiyaç yok.

• Ahbaapsi mantara baglıcan he Sal bunları baskan ilerde surat tükürür zaten raad ol

• kanka kuru kuruya sürürmüyor sarımsak
    önce jilet ile ufak ufak kesikler atman sonra o kesiklerin arasına sürmen gerekiyor

daha önce forumda yapan biri vardı
    konu açmıştı
  • sarmisaktan daha etkili bir yol biliyorum. 66 yasindaki kose babamin suratina bu karisimi bbabamin purussuz cildine surunce ertesi gun surati hatira ormani gibi oldu. karisim su;
    Sut+un+sirke (kokusunu gidermek icin(sirke bir asittir)rennie marka(baz) mide ilacina karisimi ekleyin. sonra suratiniza surun.
    iyi gunler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde yaş 19 bende de yok denecek kadar az abim 30 yaşına geldi onun bile yanaklarında çok yok büyük ihtimalle seninde ırsi olduğu için çıkmıyor ben sarımsak işlemi duydum ama üşenirim ben onu yapmaya isterse hiç çıkmasın benim için no problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aboveusonlysky21 -- 26 Mayıs 2014; 14:00:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboveusonlysky21

benimde yaş 19 bende de yok denecek kadar az abim 30 yaşına geldi onun bile yanaklarında çok yok büyük ihtimalle seninde ırsi olduğu için çıkmıyor ben sarımsak işlemi duydum ama üşenirim ben onu yapmaya isterse hiç çıkmasın benim için no problem

ırsi değil ya babamda ve abimde var :D
  • 17 yaşındayım fena sakal var keşke az çıksa diyorum kesmek bazen sıkıyor okul olduğu zaman
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.