Şimdi Ara

Tüy dökücü genital bölgelerde kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
16.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tüy dökücüyü özellikle makat bölgesi için istiyorum ama. Nerede kıl çıkıyorsa sürsem sıkıntı olur mu? Makat, genital bölgenin tamamı, koltuk altı vesaire. Yapan var mı ne sonuç aldınız?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tüy Dökücü Genital Bölgelerde Kullanılır mı?

Genital bölgelerdeki tüyleri almak için tüy dökücü krem kullanıp kullanamayacağın konusunda endişe duyuyorsan, bu makale senin için faydalı bilgiler sunabilir.

Tüy dökücü kremler, kimyasal maddeler içerir ve tüyleri çözerek temizler. Bu kremler genellikle bacaklar, koltuk altları ve bikini bölgesi gibi daha az hassas bölgelerde kullanılır.

Cildin Hassasiyeti Önemlidir

Genital bölge, cildin oldukça hassas olduğu bir alandır. Tüy dökücü kremlerdeki kimyasallar cildi tahriş edebilir ve hatta kimyasal yanıklara neden olabilir. Bu nedenle, genital bölgelerde tüy dökücü krem kullanmak önerilmez.

Makata Tüy Dökücü Krem Sürülmemeli

Makata kesinlikle tüy dökücü krem sürülmemelidir. Makat bölgesi son derece hassastır ve tüy dökücü krem uygulaması ciddi tahrişe ve ağrıya neden olabilir.

Alternatif Yöntemler

Genital bölgedeki tüyleri almak için tüy dökücü krem kullanmak yerine şu alternatif yöntemler tercih edilebilir:

• Ağda
    • Lazer epilasyon
    • Jilet

Bu yöntemler, tüy dökücü kremlere göre daha güvenli ve etkilidir. Ancak, yine de cildin hassasiyetini dikkate almak ve herhangi bir yöntemi kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hangi genital bölge olduğuna bağlı. Başçavuş bölüğü mü çamurlu patika civarı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 dkdan fazla bekletme çok yanarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isimsiz2343 kullanıcısına yanıt
    Tüm askeriye hocam. Patikası da içinde taburu da.
  • Yine alırken sorarım da bir sıkıntı yaşamam değil mi makat bölgesinde falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilara4

2-3 dkdan fazla bekletme çok yanarsın

Urunun performansindan Memnun musunuz?

Ve hangi urun

• quote:

Orijinalden alıntı: Trespuanie

Tüm askeriye hocam. Patikası da içinde taburu da.

Düzgün kullanılırsa arazinin pek zarar göreceğini zannetmem ama basçavuş ve aşağıdaki iki tane birleşmiş kolorduya dikkat edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıl dökücü krem öneriniz
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En merak ettigim konulardan biri. Su toto bolgesindeki killari almam lazim temizlerken zor oluyor moklar yapisiyor falan halbuki şöyle bebek poposu gibi olsa sıkıntı olmayacak

• Ben 2 yıl kullanmış ve bir zararını görmemiştim
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Veet tüy dökücü sprey olanını kullandım bi sıkıntı yok ufak bi bölgenizde deneyin ilk bas duruma göre devam ettiririsiniz. Hassas ciltler içindi zaten bu aldığım

• quote:

Veet tüy dökücü sprey olanını kullandım bi sıkıntı yok ufak bi bölgenizde deneyin ilk bas duruma göre devam ettiririsiniz. Hassas ciltler içindi zaten bu aldığım

Sağol kardeş yazacaktım bi baktım kız. Anaa dedim.

• Isimsiz2343 kullanıcısına yanıt
    İyiki yazmamışsın teşekkür ederimm

• quote:

Sagol kardes

• quote:

İyiki yazmamışsın teşekkür ederimm

Rica ederim ne demek. Arkadaşların kabalığı için ben özür dilerim. Kız var mıdır yok mudur diye düşünemiyorlar da.

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Gıcıklığına dediniz sanırsam neyse olsun rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

quote:

Sagol kardes

• bende lazer epilasyonla aldırmak istiyordum
    faydasını gören oldumu olduysa markası nedir herhangi bir sorun oldu mu?
  • Dandik tüy dökücü lerin ustunde oraya kullanmayın diye yazar bi kere demedim beceremedim goruntusunude sevmedim zaten aldım jileti daldim oraya tertemiz oldu.

Jilet iyidir

• Ben krem kullandım dökmüyor arkadaş. Aşırı kılda yok anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

En merak ettigim konulardan biri. Su toto bolgesindeki killari almam lazim temizlerken zor oluyor moklar yapisiyor falan halbuki şöyle bebek poposu gibi olsa sıkıntı olmayacak

mübarek betimleme gibi olmuş o yapışıp sarkan parçalar gözümün önüne geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.