Şimdi Ara

Masturbasyon ve DHT ile ilgili bir soru? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne güzel karşılıklı laf sokmalar seviye ilkokul bile değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Negatif etkisi vardir

tamam

Anladığına sevindim

kafani dht allah bullak etmis.hele bi kurtul, ondan sonra uzun uzun tartısırız

Yapma yav:) gölge yapma haydi konu disina trollük yapmaya burası seni sarmaz

2 yıldır bu sporla uğraşıyorum, sana soracak değilim nerenin beni saracağını

Konuma yapıcı mesaj yerine ukalaca ben bilirim tavri yazarsan tabiki.bana soracaksin verdigin cevap tarzina bir bak istersen. kac yildir bu sporu yaptigini sorgulamiyor kimse zaten. sen 2 sene yaparsin o 4 sene yapar mühim degil. herneyse konuyu saptirmayalim

kırıcı laflar ettiysem affola, soruna cevap olarak yukarıdaki mesajımı editledim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Negatif etkisi vardir

tamam

Anladığına sevindim

kafani dht allah bullak etmis.hele bi kurtul, ondan sonra uzun uzun tartısırız

Yapma yav:) gölge yapma haydi konu disina trollük yapmaya burası seni sarmaz

2 yıldır bu sporla uğraşıyorum, sana soracak değilim nerenin beni saracağını

Konuma yapıcı mesaj yerine ukalaca ben bilirim tavri yazarsan tabiki.bana soracaksin verdigin cevap tarzina bir bak istersen. kac yildir bu sporu yaptigini sorgulamiyor kimse zaten. sen 2 sene yaparsin o 4 sene yapar mühim degil. herneyse konuyu saptirmayalim

kırıcı laflar ettiysem affola, soruna cevap olarak yukarıdaki mesajımı editledim.

Tamam simdi anlasildi iste Aradığım cevapti bu teşekkürler. oruc oruc insan olmadik seye bile biraz daha sinirlenebiliyor. sende kusura bakma iyi aksamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.