Şimdi Ara

Masturbasyon ve DHT ile ilgili bir soru?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    masturbasyon vg icin cok iyi birsey
    değil malum testosteron hormonu
    nu dışarı atiyoruz buda gelisimi
    yavaslatiyor. ama internette
    arastirdigim kadariyla masturbasyon
    sonrası fazlaca DHT hormonu açığa
    cıkıyor arastırdığım kadarıyla bu
    hormon testosterondan daha da
    etkili oldugu yaziyor etkilere
    bakarsaniz kıllanma,sakal biyik
    gelisimi,kas gelismesi,ses
    kalinlasmasinda sekonder karakterin gelisinin de büyük rolu oldugu
    yaziyor buna göre masturbasyon un
    dht yi artirdiğindan bizim icin
    faydali olmasi gerekmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mastürbasyon yaparsak daha mı az gelişir vücut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Hocam mastürbasyon yaparsak daha mı az gelişir vücut.

masturbasyon negatif etkiliyor hocam az yapmak iyidir testoyu bosa harcamamak lazim

• hormonlar dışarı atlmaz dışarı sperm ,meni atıyorsun.ayrıca o esnada acayipde kuvvetli oluyorsun.hayvana bağlıyorsun işte.ama zirvede iken fışkırdığın sırada acayip enerji harcıyorsun o yüzden spordan sorna yapmak riskli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

hormonlar dışarı atlmaz dışarı sperm ,meni atıyorsun.ayrıca o esnada acayipde kuvvetli oluyorsun.hayvana bağlıyorsun işte.ama zirvede iken fışkırdığın sırada acayip enerji harcıyorsun o yüzden spordan sorna yapmak riskli.

kafani duvarlara vurmana gerek yok. Masturbasyon sonrasi testo seviyesi dusuyor bu bir gercek ben soylemiyorum sadece bunu. diger dedigine gelirsek dogrudur o isi yapip veya film izleyip bosalmadigin surece testo yukselir enerjik olursun

• masturbasyonun kas gelişimine negatif yönde bir etkisi yoktur.
    diyelim testo atılıyor dışarı.5 dklık zevk için vücuttaki tüm testoyu ufacık yerden attığınızı falan mı sanıyorsunuz

yapacaksanız antrenmandan 3 saat önce/sonra yapın -halsizlik açısından-
    bacak gününden sonrada dikkat edin. tüm kan orada dolaşıyor yenik düşmeyin

herkesin bildiği gibi haftada 2/3 ergenlik çağında sağlıkıdır.hep sperm üretimini arttırırsınız hem ileride erken boşalmanın önüne geçmiş olursunuz.
  • Testosteron yani bir hormon dışarı atılıyor ha?Vay be bilgi düzeyi cidden üst seviyelerde ne güzel.Sorsan herkes bilimadamı sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antibiyotik ile ilgili soru
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Negatif etkisi vardir Yaptiktan sonra zaten ozellikle bacak girdiginde baya performans dususu bilindik bisey.

• quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Testosteron yani bir hormon dışarı atılıyor ha?Vay be bilgi düzeyi cidden üst seviyelerde ne güzel.Sorsan herkes bilimadamı sonra

Öyle bir seyi idda etmiyorum zaten kardesim. ama soruyi istediginiz gibi anliyorsunuz siz. disari atilmaktan kasit masturbasyon sonrasi testo duser buyuk cogunlugu dht ye cevrilir. ama siz soruya cevap vermek yerine.bir cumleye takilmaktasiniz.

• hangi masturbasyon bu erken boşalanları mı yoksa gec boşalanları mı kapsıyor ?

agır antreman sonrası yapılan sexin sadece bünyeye zararı olur
    aşırı yorgunluk vb.

3 dakikalık elizabeth'ten ölmez misin korkmayın
    kaldı ki antremandan hemen önce yada hemen sonra asılacak düşünce spordan uzak dursun bi zahmet
  • Ben bunu denedim.Deneyini yaptim.
    Masturbasyon yaptikdan 2-3 saat slnra gittim spora asiri halsizdim,guc dususu yasadim antremanin sonunu zor getirdim.

Diger hafta ayni gunde ayni amtremana ayni yemegi yiyerej madturbasyonsuz girdim ve sonuclar asiri iyiydi.

Bildigim tek bir gercek var masturbasyon insani asiri yoruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Negatif etkisi vardir

tamam
  • Arada bir pası atmak lazım, ama ne kadar çok yaparsan, o kadar çok yapmak istersin, iradenin güçlü olması lazım, haftada 2 kere en fazla 3 kere iyidir bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Negatif etkisi vardir

tamam

Anladığına sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

Ben bunu denedim.Deneyini yaptim.
    Masturbasyon yaptikdan 2-3 saat slnra gittim spora asiri halsizdim,guc dususu yasadim antremanin sonunu zor getirdim.

Diger hafta ayni gunde ayni amtremana ayni yemegi yiyerej madturbasyonsuz girdim ve sonuclar asiri iyiydi.

Bildigim tek bir gercek var masturbasyon insani asiri yoruyor.

evet bunu da kast ediyorum. ama masturbasyon sonrasi ortaya cikan yuksek dht bize fayda saglamaz mi bunu da merak ediyorum acikcasi?

• quote:

quote:

quote:

Negatif etkisi vardir

tamam

Anladığına sevindim

kafani dht allah bullak etmis.hele bi kurtul, ondan sonra uzun uzun tartısırız
  • quote:

Negatif etkisi vardir Yaptiktan sonra zaten ozellikle bacak girdiginde baya performans dususu bilindik bisey.

bacak değil göğüs girsende halin olmaz.halin kalmıyor çünkü o işi yaptıktan sonra hormonlarla alakası yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Negatif etkisi vardir

tamam

Anladığına sevindim

Yapma yav:) gölge yapma haydi konu disina trollük yapmaya burası seni sarmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Negatif etkisi vardir

tamam

Anladığına sevindim

2 yıldır bu sporla uğraşıyorum, sana soracak değilim nerenin beni saracağını

edit:ayrıca şöyle bir açıklama yapayım sorduğun soruyla alakalı;
    kür yapanların neden dht değil de testo vurduğunu düşün hangisi daha yararlı ortaya çıkar, dediğin sakal bıyık olayıda erkeğin yeni ergenlik çağına girerken çıkan sakal, bıyıkları ilk adımda etkili yani.
    boş yere tartışma çıkarmaya gerek yok, daha fazla cevap vermeyeceğim iyi akşamlar kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 30 Temmuz 2013; 22:00:03 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Negatif etkisi vardir

tamam

Anladığına sevindim

2 yıldır bu sporla uğraşıyorum, sana soracak değilim nerenin beni saracağını

Konuma yapıcı mesaj yerine ukalaca ben bilirim tavri yazarsan tabiki.bana soracaksin verdigin cevap tarzina bir bak istersen. kac yildir bu sporu yaptigini sorgulamiyor kimse zaten. sen 2 sene yaparsin o 4 sene yapar mühim degil. herneyse konuyu saptirmayalim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.