Şimdi Ara

mat 1 i full yapmak icin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
8
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    femin mat 1 denemeleri olarak kapsüller var ve onlara kolay deniliyor ve körfez de öyle diye biliyorum yine de çözmeli miyim? netlerim 32 36 arası ve ben de ilk defa gördüğüm sorularda takılıyorum genel olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pebbles Flintstone

femin mat 1 denemeleri olarak kapsüller var ve onlara kolay deniliyor ve körfez de öyle diye biliyorum yine de çözmeli miyim? netlerim 32 36 arası ve ben de ilk defa gördüğüm sorularda takılıyorum genel olarak

Geçen seneye göre basımları değişmediyse fem normal körfez zordu. Değiştiyse bilgim yok.
  • Kapsullerin mavi kapaklı olanları almanı öneririm aslanlar onermedigim kesinlikle karekok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bernardx

quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

quote:

Ygs 2013'de matematiği fullemiş biri olarak deneyimimi size aktarmak istiyorum.
    Ben geçen sene bu vakitlerde 35 net civarında matematik netim çıkıyordu. Çıkan yanlışlarıma baktığımda hep ilk defa karşılaştığım soru tiplerinden dolayı olduğunu farkettim, yani bir soruyu görüyorsun hiç tanıdık değil daha önce hiç benzerini çözmemişim bilirsiniz mat 1 de her sorunun kolay bir çözümü vardır sizi sayılarla uğraştırmaz ince hesap yaptırmaz ancak soru tipini bilmediğiniz zaman öyle değişik yöntemlerle bulmaya çalışıyorsunuz ki bazen 5 dk sürüyor soru bazen hiç çıkaramıyorsunuz. Bunun için dershane rehberim matematik denemeleri önerdi, körfezin ve femin mat 1 denemelerini çözdükçe netlerimi +37,5 seviyesine çıkardım ve normalde 55 dakikada biten matematiği sonunda 40 dakika civarında bitirmeye başladım. Size tavsiyem EĞER KONU EKSİĞİNİZ YOKSA mat 1 denemeleri çok yardımcı olacaktır. Konu eksiğiniz varsa kitabı israf edersiniz haberiniz olsun.

Deneme ve branş denemesi çözmek gerçekten net artırır mı hocam.Her gün soru çözersem matematiği 25 ten 35 e yükseltebilir miyim 2 ayda?

Yanlışları neden yaptığınıza bağlı hocam, konuyu hiç bilmediğiniz için yanlış yapıyorsanız hayır yükselmez, konulara çalıştınız ama soru tiplerine yabancı olduğunuz için yanlış yapıyorsanız yükselebilir.

Konu eksiğim çok değil.Temelim var.O konuların üzerine düşsem hallederimBenim başımın belası problemler.5 net eksik çıkıyor bu konu yüzünden.En iyisi konu özetliden problem çözmek sürekli.Diğer konular içinde denemelere çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreolol

final cozumlu soru bank. alan ve bitiren full cikariri acik ve net

iftira yok öyle bi şe
  • Benimde hedefim o ama çarpanlara ayırma yüzünden yapamam gibi.

• quote:

Ygs 2013'de matematiği fullemiş biri olarak deneyimimi size aktarmak istiyorum.
    Ben geçen sene bu vakitlerde 35 net civarında matematik netim çıkıyordu. Çıkan yanlışlarıma baktığımda hep ilk defa karşılaştığım soru tiplerinden dolayı olduğunu farkettim, yani bir soruyu görüyorsun hiç tanıdık değil daha önce hiç benzerini çözmemişim bilirsiniz mat 1 de her sorunun kolay bir çözümü vardır sizi sayılarla uğraştırmaz ince hesap yaptırmaz ancak soru tipini bilmediğiniz zaman öyle değişik yöntemlerle bulmaya çalışıyorsunuz ki bazen 5 dk sürüyor soru bazen hiç çıkaramıyorsunuz. Bunun için dershane rehberim matematik denemeleri önerdi, körfezin ve femin mat 1 denemelerini çözdükçe netlerimi +37,5 seviyesine çıkardım ve normalde 55 dakikada biten matematiği sonunda 40 dakika civarında bitirmeye başladım. Size tavsiyem EĞER KONU EKSİĞİNİZ YOKSA mat 1 denemeleri çok yardımcı olacaktır. Konu eksiğiniz varsa kitabı israf edersiniz haberiniz olsun.

bildigimiz bölüm denemesi dimi hocam ?

• fdd matematiği adam gibi bitiren ( bilmedigini orenen bildigini tekrar eden) bide son 40 yilin osym sorulari adli kitabi bitiren fullemezse
    gelsin okulu birakirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes.oban

fdd matematiği adam gibi bitiren ( bilmedigini orenen bildigini tekrar eden) bide son 40 yilin osym sorulari adli kitabi bitiren fullemezse
    gelsin okulu birakirim

hocam birde final orhan Doğukan var hangisi daha iyi
  • final orhan dogukan cok gereksiz islem sorulari almis en iyisi mat1 de fdd konu anlatimli ygs matematik soru bankasi olarak ygs temel.matematik soeu bankasi bide eger fdd ögrencisiysen fibal derginin sorulari acayip muthis ama 12 . sinifsan bunlarin yerine mat2 calis

• ethyl alcohol E kullanıcısına yanıt
    cevabi ustte yazdim caylak oldugum icin kullanmayi daha yeni oreniorum kusura bakma basarilar dilerim insallah istedigin bolume yerlesirsin

• estağfurullah kardeşim çok teşekkür ederim
  • edit:an itibariyle 2 mat 1 deneme kitabi bitirdim (fem kapsul guvender) bireyin de yarisindayim zaman denemeleri son 2 sinavdir 2 yanlis geldi ve artik mat1 en fazla 40 dk da bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rusen_71

edit:an itibariyle 2 mat 1 deneme kitabi bitirdim (fem kapsul guvender) bireyin de yarisindayim zaman denemeleri son 2 sinavdir 2 yanlis geldi ve artik mat1 en fazla 40 dk da bitiyor

tebrikler hocam hedefinize ulaşmışsınız. ben tmyim 25 civarı yapıyorum. artırmak için seri bir şekilde matematik denemesi çözmeli miyim? matematikte eksiğim yok ama geometride var. tavsiye verir misiniz? +30a çekmek istiyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bununçünüyeoldum

quote:

Orijinalden alıntı: gmt_one

FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    dilimde tüy bitti kardeşler..bu kitabı çözmeyen adam ygs'ye girmesin..

kardeşim bu kitapta çözemediğim sorular oluyor çözümlerini bulamayınca da sıkılıp bırakıyorum
    nerden bulabilirim veya napabilirim

http://www.cozenadam.com bu sitede var çözüleri

• quote:

Orijinalden alıntı: gmt_one

FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    FEM KONU ÖZETLİ
    dilimde tüy bitti kardeşler..bu kitabı çözmeyen adam ygs'ye girmesin..

FEM konu özetliyi çözdüm üstüne karekök çözdüm.Deneme de farklı soru görünce afallıyorum?

Illa çözülecek diye birşey yok denemeyle de açık kapatılabilir FEM k.özetlinin pek bir espirisi yok bence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrkN67 -- 27 Şubat 2014; 19:16:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

quote:

edit:an itibariyle 2 mat 1 deneme kitabi bitirdim (fem kapsul guvender) bireyin de yarisindayim zaman denemeleri son 2 sinavdir 2 yanlis geldi ve artik mat1 en fazla 40 dk da bitiyor

tebrikler hocam hedefinize ulaşmışsınız. ben tmyim 25 civarı yapıyorum. artırmak için seri bir şekilde matematik denemesi çözmeli miyim? matematikte eksiğim yok ama geometride var. tavsiye verir misiniz? +30a çekmek istiyorum açıkçası.

hocam bence hizli bir sekilde video derslerle geometri dinle ve korfezin dvd cozumlu mat 1 denemesini coz sorun kalmaz ben feni oyle yaptim 25 den 35 e cektim

• gmt_one kullanıcısına yanıt
    Beyaz olan dıyorsun degılmı konunun sadece puf noktaları ve ygs formatında muthıs soruları var.Kardesım 9.sınıf onda suan kıtap masallah dediği tek şey kitap müthiş abi ordan calıstı gecen donem 82 ort. yakaladı matematıkten fonksıyonları da soru kacırmıyor+Esen Konu Özetlı cozuyor(hoca zoruyla)
  • benim matematik temelim iyi. 9.sınıfta da matematiğim iyiydi ama şimdi biraz unuttum konuları. 11.sınıf öğrencisiyim. çevremdekiler bana sürekli antremanlarla matematik kitabı almamı söylüyolar fakat temelim iyi olduğu için o kitabı basit buluyorum açıkçası. birçok sitede de fem simetriyi öneriyolar. bugün bi kitapçıya gidip fem simetriyi biraz inceledim. biraz zor açıkçası. tabii karekökü de önerenler var. kafam karıştııı. antremanlarla matematik kitabını alsam boşuna zaman kaybı mı olur?? yoksa direkt fem simetriyi mi alıyım? hedefim yüksek olduğu için matematikte iyi bir net yapmam gerekiyor. ygs-6 dan bir bölüm istiyorum. lütfen yardım edin kafam çok karıştı :( meslek lisesiyim seneye staj da var o yüzden bu seneden iyi bi çalışma yapmam lazımm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

quote:

arkadaslar mezunum zaman denemelerine giriyorum mat1 de ortalama 30 33 arasi yapiyorum full yapmak icin deneme mi cozeyim yoksa fem konu ozetli yada karekok mu alayim karar veremedim sinavada az kaldi alsam bitiremem diye dusunuyorum bi yardim edin

9K dan ilk 500 e çeken biri var onun konusunu okuyun anlarsınız.

link verir misin ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.