Şimdi Ara

mat ekran koruyucu film mi yoksa şeffaf mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
42.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadıköy yazıcıoğlunun yanındaki pasajda 10 TL ye ister mat ister şeffaf uygulamasını bedava yapııyorlar baloncuk stresi de olmuyor
  • sgp alacağım sanırım şeffaf anti-fingerprint. bugün media markta uğrayabilirsem alırım. istanbulda değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 3 Haziran 2012; 16:14:47 >
  • Mat Koruyucular Güneş Varken Kullanıcıya 5800 Kullanıyormuş Hissi Veriyor. Hiç Şeffaf Kullanmamış Birisi iseniz Kesinlikle Tavsiye Ederim. Bir Daha Asla Mat Takmazsınız.
  • Bir hafta kadar mat ekran koruyucu ile kullandım, şuan şeffaf kullanıyorum, mat ekan koruyucu ile bence ekranın nimetlerinden pek yararlanamıyoruz şeffaf koruyucu tavsiye ederim
  • şeffaf koruyucu ekrandan alacağınız performansı kısıtlamaz. Mat ise bariz bir şekilde netliği bozar. Parmak izine gelince cihazı zaten ekran koruyucusuz da kullansanız parmak izi olacaktır, matta daha az oluyor sadece. ama şeffaf tercihimdir. iPhone için şeffaf kullanıyorum ipad için de alıcam. şeffaf ekran koruyucu çizilebiliyor bir de en azından iphone'u cebimde taşıdığım için 6 ayda bir değiştirmem gerekiyor ekran koruyucuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 3 Haziran 2012; 17:49:51 >
  • Peki arkadaslar eller hafif terleyince ipadin ekraninda parmak kaymiyor seffaf ekran koruyucusunda el hafif terli bile olsa kolay kayarmi parmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsenel

Peki arkadaslar eller hafif terleyince ipadin ekraninda parmak kaymiyor seffaf ekran koruyucusunda el hafif terli bile olsa kolay kayarmi parmak

kaymaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsenel

Peki arkadaslar eller hafif terleyince ipadin ekraninda parmak kaymiyor seffaf ekran koruyucusunda el hafif terli bile olsa kolay kayarmi parmak

Matı tercih sebebim bu yüzden. El terliyken vs kayıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinide kullanan biri olarak seffaf diyorum.

• Mat Film Retina Ekranı Öldürüyor En İyisi Kaliteli Bir Şeffaf Bir Film vrapsol vb
  • Uzun sure mat kullanmis biri olarak soyluyorum kesinlikle seffaf.

• İlk olarak 25TL'ye mat Muvit aldım. Paketinden 2 adet çıkıyor. Acemilik, ilki yapıştırırken heba oldu. İkincisi son derece başarılı oldu fakat mat gerçekten tüm cihazların ekran görüntüsünü kötü etkiliyor o yüzden parlak olanlardan almaya karar verdim. Ancak esnafımız sağolsun, hiç bir fırsatı kaçırmıyor ve nasıl olsa bu alete 1500TL para vermiş ben buna 50TL'de desem gider düşüncesiyle fiyatı yüksek tutuyor.

Ben de DX'e girdim ve hem tablet hem de telefon için 15 tane civarı aldım. Hem ziyan etme endişesi olmadan yapıştırmaya alıştım, eskidikçe kendim değiştiriyorum, hem de 30-35 TL gibi bir fiyata bir sürü koruyucu almış oldum ve kalitesi inanın ismi duyulmuş markaları aratmıyor. Bu son yazdığıma itiraz gelebilir ama inanın kesinlikle fark olmadığına, ambalaj ve markanın psikolojik etkisi olduğuna inanıyorum. Tek sorun uzun bekleme süresi :(.
  • Ben mat kullanıyorum ama film aynı zamanda şeffaf, diğer mat filmler opak mı?
    Geyik bir yana mat film PARLAK filme göre bence çizik göstermemesi açısından daha iyi.
  • Mat daha rahat kullanim sagliyor,3-4 aydir seffaf kullaniyorum mat kadar rahat degil

• Şeffaf kesinlikle.

• dün icoat ozaki diye bir şey aldım. şeffaf diye aldım mat çıktı. üzerinde en ince en iyi görüntüyü veren film tarzı bir şey yazıyordu. ona güvenerek aldım ama daha sonra küfür ede ede çöpe attım.
  • Ben mat kullanıyorum gayet memnunum ilerleyen zamanlarda şeffafıda denerim ama :)
  • gittim kenar bir telefoncudan 5 TL ye şeffaf aldım. 10 numara oldu. gidip öyle 20-30 liralar vermeye değmez. hatta bazı büyük mağazalar 50 TL falan istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rottems

Mat ekran koruyucu parmak izi tutmaz ama görüntüyü bozar. Şeffaf ekran koruyucu da parmak izi bırakır,hoş bir görüntü olmaz; ama görüntüyü pek bozmaz. Benim sana tavsiyem ekran koruyucu kullanmaman.Bu tabi ki senin seçimin.

ekran koruyucu kullanmayınca parmak izi kalmıyormu peki? kalıyor.. o zaman neden koruyucu kullanmayı önermiyosun? hiç değilse çizilmeden korur.......
  • En ucuz şeffafı al ya da benim gibi hiç yapıştırma. Basit bir kılıf al bi yere bırakırken sürtünmesin diye yeterli =)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.