Şimdi Ara

Mat1,2 hakkında sorularınızı cevaplayabilirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba hocam öncelikle mezunum mat geo temelim olmadığı için yapamadım ama mat geo yapmak için ne yapmalı ne tavsiye edersin 0dan baslayacak biri icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Hocam karekökün sıfırdan başlayanlar için bi set tarzı kitapları vardı bi araştırın derim.hocalara geldikten konu anlatım videolarını da izleyebilirsiniz.

• Çıkar hocam yeter ki disiplinli çalışın

• Problemlerin mantığı oturtursanız hocam her deneme yaklaşık 3-5 net avantaj sağlar diye düşünüyorum(tam olarak kaç soru çıktığını bilmiyorum).Çok soru çözerseniz sıkılabilirsiniz doğru bence aynı tipten çok soru yerine farklı tiplerden çözmenizi sürekli takıldığınız soru tipleri varsa onları halletmenizi öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailqq85

Problemlerin mantığı oturtursanız hocam her deneme yaklaşık 3-5 net avantaj sağlar diye düşünüyorum(tam olarak kaç soru çıktığını bilmiyorum).Çok soru çözerseniz sıkılabilirsiniz doğru bence aynı tipten çok soru yerine farklı tiplerden çözmenizi sürekli takıldığınız soru tipleri varsa onları halletmenizi öneririm

Kaynak olarak ne önerirsiniz hocam siz nasil calistiniz problemlere, aslinda problemler yapılıyor ama sure cok yiyor seri olmam laizm karekok rutin olmayan problemler almayi dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben deneme çözerek hızlandım ya ama karekök iyidir yine alabilirsiniz size tavsiyem mesela bir testte 20 soru varsa kronometre ile 20 dakika tutun zamanla 20 dakikanın içine girmeye başlarsınız sonra bu süreyi 19-18 diye azaltırsınız.Bu şekilde hızlanabilirsiniz

• Hocam fem simetrinin bu yilki 6 kitaplik ygs serisini hakkini vererek bitirsek , birde mesela calismaya baslamadan once , hocalara geldikten izleyip , ardindan simetriden tekrar edip testini cozsek sizce ygs net durumu nasil olur. Su an ki netim 3 , biliyorum cok kotu ama moral bozukluguna gerek yok , yapicam inaniyorum. Sizin onerinizi merak ediyorum. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhoshuk -- 30 Ağustos 2016; 1:08:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neworldgames

Dik yamuk kosegenler hep dik mi

Alakası yok

• quote:

Hocam ben deneme çözerek hızlandım ya ama karekök iyidir yine alabilirsiniz size tavsiyem mesela bir testte 20 soru varsa kronometre ile 20 dakika tutun zamanla 20 dakikanın içine girmeye başlarsınız sonra bu süreyi 19-18 diye azaltırsınız.Bu şekilde hızlanabilirsiniz

tamamdır hocam önerilerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim
  • Hocam tebrik ederim benimde bir kaç sorum olucak ygs için hedefim 30 net çıkarmak gecen yıl bazı aksilikler yüzünden pek soru bankası çözmedim 15 net yapmıştım bir kaç tane deneme felan da çözmüştüm ama yetmedi galiba soru bankası bitirmediğimden böyle bir şey oldu siz hangi yayınlar önerirsiniz acaba? bide lysden hedefim 35 net yani biraz zor ama yapacak bir şey yok herkes fem ve karekök felan öneriyordu siz ne düşünüyorsunuz lys mat için?
  • Aman Vermez A kullanıcısına yanıt
    Lys için fem mat2 soru bankası iyi hocam
    Mat1 için konularınız tam ise karekök yapın derim karekök piyasadaki en zor kitaplardan biri simetri konuları (ygssi de lyssi de) oturtmak için yeterli olacaktır. Testlerinde güzel pekiştirmek için sorular vardı. Lakin yeni kaynaklar çıkmıştır son gelişmelerden haberim yok müfredatta değişmeler olmuş sanırım araştırmanızı öneririm

• quote:

Lys için fem mat2 soru bankası iyi hocam
    Mat1 için konularınız tam ise karekök yapın derim karekök piyasadaki en zor kitaplardan biri simetri konuları (ygssi de lyssi de) oturtmak için yeterli olacaktır. Testlerinde güzel pekiştirmek için sorular vardı. Lakin yeni kaynaklar çıkmıştır son gelişmelerden haberim yok müfredatta değişmeler olmuş sanırım araştırmanızı öneririm

Evet hocam bir kaç konu eklendi o zaman simetrilerini felan bakayım teşekkürler yorumunuz için
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.