Şimdi Ara

Mat1,2 hakkında sorularınızı cevaplayabilirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki olurduda kirik obp ile hazirlanacagim malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stickand kullanıcısına yanıt
    Bence gelişir hocam

• Mat1 için örn mutlak değer, üslü sayılar vs en ideal çalışma yöntemi nedir. Nasıl başlanmalı ne zaman soru çözümüne geçilmeli vs

• matematik temeli olmayan biri için ne önerirsin?
  • Hocam piyasadaki yeni kitapları tam bilmiyorum ama karekökün sıfırdan başlayanlar için bi fasikül tarzı kitabı vardı

• Detective W. kullanıcısına yanıt
    Bu tip konularda konu anlatımı falan fazla bakmayın zaten pek olmaz diye düşünüyorum.Bu konuların belli soru tipleri vardır konulara göz gezdirip kolaydan zora soruları çözerek çalışmalısınız diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailqq85

Hocam piyasadaki yeni kitapları tam bilmiyorum ama karekökün sıfırdan başlayanlar için bi fasikül tarzı kitabı vardı

Peki şimdi sıfırdan başlayıp, ygs matematik de 10-15 soru yapmak zor mu ? Çok ders çalışan biri degilim. Günde 2-3 saat çalışabiliyorum.

• Sıfırdan 10-15 lere çıkmak çok zorlamaz diye düşünüyorum 15-30 arası ortadır 30-40 arası yükselmek zorlaşmaya başlar

• Hocam mat 1 bitecek mezunum fem konu anlatımlı var konulari ordan bitiriyorum testleri ile beraber her pazar gunu de karekok ten 1 2 test cozuyorum bitirdiklerimden karekok cok zorlamiyor yani max 1 2 yanlis var test basina mat konularini birirmeme az kaldi 1,5 haftaya biter karekok sb bitince baska sb mi alayim yoksa direk mat bolum de denemelerine mi baslayayim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekökü çözerken zorlanmıyorsanız hocam olmuşsunuz demektir deneme yapın derim ben eğer denemelerde takılırsanız hangi konular olduğunu analiz edersiniz o konuların onlara bakarsınız

• quote:

Sıfırdan 10-15 lere çıkmak çok zorlamaz diye düşünüyorum 15-30 arası ortadır 30-40 arası yükselmek zorlaşmaya başlar

Teşekkür ettim. Ygs açıklandığında yazarım sonucu artık

• quote:

Karekökü çözerken zorlanmıyorsanız hocam olmuşsunuz demektir deneme yapın derim ben eğer denemelerde takılırsanız hangi konular olduğunu analiz edersiniz o konuların onlara bakarsınız

Tesekkur ederim hocam cevapladığın için

geoda nasil bir yol haritasi onerirsin? gecen sene basinda geom cok zayifti temelim yoktu gecen sene temel atmakla ugrastim ygsde heyecandan 2 soru yapabildim sadece lysde de 17,25 gecen sene beni ygs denemelerinde ve ygsde asagi ceken geometri oldu hep bu sene guray kucuk fasikulleri aldim bi de ekstrem lys soru bankasi cozuyorum, ygsde hedef geoyu fule yakin yapmak ne yapmaliyim hocam?

• Busene ygs 38 lys 47 netti ikisindende karekök çözüp denemeye mi geçeyim lysden 2-3 kitap çözeyim mi ? Fene bolca zaman ayırmak istiyorum

• Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam türev integralden karekök hariç çözün bence zaten pek eksiğiniz yok gibi deneme yapın derim

• quote:

Ygs 2016 mat1 1y (dikkatsizlik)
    Lys 2016 mat2 1y 3boş

Hocam 11 e geçtim mattan 20 civari net yapiyorum 11.sinifin sonunda kadar
    +30 hedefliyorum 11. Sinifta çozmek için s.b alacam yani kendimi geliştirecegim fakat cok zaman kaybetmeyeceğim
    Mesela kösb olmasin çunki 10 test var her konuda hangi s.b yi önerirsiniz?

• Hocam konularınız tam değilse önce simetri alarak konuları tamamlayın derim.

Yeni çıkan kaynakları bilmiyorum belki daha güzel kaynaklar olabilir isterseniz onlara bakın bence 11 sonuna kadar 30 artı değil 35-37 artıyı hedefleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstiskal293929 -- 29 Ağustos 2016; 11:51:08 >
  • Hocam teknofemin geometrisi iyiydi güzel soru çözümleri de vardı hocalara geldik in de 101 soruda ygs lys vb gibi videolardan soru çözme tekniklerini kapabilirsiniz diye düşünüyorum ihtiyaca göre konu anlatımı/soru çözümlerini izleyerek onunla paralel gidin bence

• quote:

Hocam konularınız tam değilse önce simetri alarak konuları tamamlayın derim.

Yeni çıkan kaynakları bilmiyorum belki daha güzel kaynaklar olabilir isterseniz onlara bakın bence 11 sonuna kadar 30 artı değil 35-37 artıyı hedefleyin

Hocam konular tam değil tamamlamaya çalisiyorum işte bu aralar yaz sonunda kadar tamamlarim sonra sb işe simetriyi gereksiz buluyorum daha cok sb istiuyorum sonra full deneme çozcem
    Bi de hocam 20 den 37 e çıkar mı ya :)

• quote:

Hocam teknofemin geometrisi iyiydi güzel soru çözümleri de vardı hocalara geldik in de 101 soruda ygs lys vb gibi videolardan soru çözme tekniklerini kapabilirsiniz diye düşünüyorum ihtiyaca göre konu anlatımı/soru çözümlerini izleyerek onunla paralel gidin bence

tamam hocam uygulayacağım teşekkür ederim
  • hocam bir sorum daha olcak çok soruyorum kusura bakmayın Problemlerle ilgili ne önerirsiniz? Çok soru çözüp üstüne düşmek mi mantıklı? yoksa koyver gitsin nasıl olsa mantık deyip başka şeylerle mi uğraşayım? Bu sene problemler çok vaktimi yedi ygsde nasıl bir çözüm you önerirsiniz (geçen sene hiç problemler çalışmadım mantık diye düşünüp)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.