Bildirim
Mat1 i bununla hallet dediğiniz kitaplar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben 11. Sınıftan 12. sınıfa geçerken fem konu özetli soru bankasını çözmüştüm bir de birey b yi yil icinde kullanmıştım mat 1 den onun dısında abartmıyorum denemeler dısında tek bir soru çözmedim 2011 de ygs de mat. 1 yanlış 2012 de de 1 boş geldi ki bu 2 kitabı kullanmadan önce düşüktu netlerim
Yani 2 si de yararlı bence kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fem konu özetli soru bankası.
Fdd ygs mat 1 soru bankası - cözüm ygs sb
çok teşekkürler:) galiba ygs yi fazla abartmayıp lys çalışmam gerekli:D? tabi şimdiden çalışamam ama 10. sınıfı tekrar edebilirim trigonometri falan=? -
quote:
Orijinalden alıntı: Serhat1026
çok teşekkürler:) galiba ygs yi fazla abartmayıp lys çalışmam gerekli:D? tabi şimdiden çalışamam ama 10. sınıfı tekrar edebilirim trigonometri falan=?
Trigonometriyi kesinlikle cok iyi öğren ve pratik yap türev ve integralde cok isine yarayacak.
tamamdır:D bi de ben de 9. sınıftan kalma zambaklar var ya, renksiz falan ama biraz zorluyor soruları, tavsiye edermisiniz ordan da devam etmemi? yoksa konu özetli femle mi başlayım direk -
quote:
Orijinalden alıntı: Serhat1026
çok teşekkürler:) galiba ygs yi fazla abartmayıp lys çalışmam gerekli:D? tabi şimdiden çalışamam ama 10. sınıfı tekrar edebilirim trigonometri falan=?
Ya soyle soyleyeyim, 12. Sinifa baslarken lys'nin buyuk bir bolumunu halletmis olarak girmek cok buyuk avantaj. Cunku sene icinde ister istemez ygs calisiliyor ve lys cidi anlamda arka plana dusuyor.
Tabii sen su anda 11. Sinifsin. Benim tavsiyem, bu seneyi cok iyi ogren. Hicbir eksigin kalmasin. Ek olarak, gecen seneden trigonometri gibi ilerde sorun olabilecek lys konularini zaman varken hallet. Ve tabii mat-1'i de bir kitap olmak uzere sindire sindire, acele etmeden bitir, en azindan ertesi sene baslarken yabancilik cekmezsin. Bunun icin de fem konu ozetli iyi olabilir derim. Guzel kitaptir.
aynen:) peki trigonometri gibi, diğer derslerden de sorun yapabilecek konular varsa söyleyebilir misiniz? Hedefim anlamadan çalışıp 2 ay sonunda Ygs yi bitirdim lys kasıyorum falan demek değil , o yuzden butun konulara yuklenmek istemiyorum, bazı yerlere temel atsam iyi olur galiba:) -
Güvender 3 lü set konu anlatımı.
Bir de %100 YGS soru bankası. -
önerdiğiniz kitaplar çözümlü soru bankası mı? yapamadığım sorular nolucak malum tatildeyiz:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X