Bildirim
MatchMaking'de Hilecilerden Nasıl Kurtulcaz ? Rankup Garanti !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ooo falaka reis 16 yıllık tecrübe eyv -
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
ooo falaka reis 16 yıllık tecrübe eyv
yıllarla alakası yok basit bi mantık bu videodaki sadece :) ama saol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmanMSD -- 18 Ocak 2017; 17:4:31 > -
Mirajda b tutuşuna hastayım reiiiiiiiiz -
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya
Mirajda b tutuşuna hastayım reiiiiiiiiz
biz herşeye hazırlıklıyız bu hayatta :)
https://www.youtube.com/watch?v=cbISR8OBynU -
Verdim disslike -
quote:
Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz
Verdim disslike
saolun -
boşuna izlemeyin özet: d2 oynama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatimda bu kadar sacma video ve falaka kadar egoist bi adam gormedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: f0rest
boşuna izlemeyin özet: d2 oynama
haklısınız -
quote:
Orijinalden alıntı: KacaKTV
Hayatimda bu kadar sacma video ve falaka kadar egoist bi adam gormedim
saolun -
içten bir dille anlatım yararlı bir video
teşekkürler dostum -
prime hesap ile gir -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 16 Ağustos 2021; 18:55:57 > -
attım dislike -
quote:
Orijinalden alıntı: claude
fala iyi hoş da bu hafta hilecilerin çiftleşme haftasıymış, zamanlama çok ters.
bidahaki sefere bukadar komik olmasın ya gülmekten öldüm cehennemden yazıyorum -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 16 Ağustos 2021; 18:56:2 > -
öncelikle video için teşekkürler.
dünyadaki şu sisteme çok hayranım abi öncelikle birşey yarat, sonrasında insanları o şeye bağımlı et ve nihai olarak insanları sömür bir allahın kuluda çıkıp sesini çıkartmaz müthiş sistem yeminle.
oyunu para verip alıyoruz, yetmiyor içimizden bazıları sırf ego veya şekil amacıyla skine varını yoğunu gömüyor valve paraya para demiyor insanlar hilesiz oyun istiyor ve hilecilerle denk gelmemek için türlü yöntemler deniyorlar.
valve istese şu an bilinen hileleri birkaç güncellemede yok edebilecek bilgiye,tecrübeye ve güce sahip. ama onların işi ne acaba ne kasası getirsekte ne skin getirsekte milletin parasını hortumlasak ee tabi dünyada enayi biter mi ? sen ne yaparsan yap yaptığın yeniliğe para gömecek binlerce adam var.
keşke şu hile işi çığırından çıksada insanlar yeter artık deyip şu oyunu bıraksa, valve denen iskele babası şirkette hile işine el atsa.
benim dediklerim şu an için sadece hayal fakat şu konuda öngörüde bulunmak çok basit, oyun popülaritesini kaybedip hızla yok olmaya başladığında, eski oyuncuların oyuna dönmek istemediğinde bakalım ne yapacaksın valve.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 20 Ocak 2017; 1:23:51 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: back2back
öncelikle video için teşekkürler.
dünyadaki şu sisteme çok hayranım abi öncelikle birşey yarat, sonrasında insanları o şeye bağımlı et ve nihai olarak insanları sömür bir allahın kuluda çıkıp sesini çıkartmaz müthiş sistem yeminle.
oyunu para verip alıyoruz, yetmiyor içimizden bazıları sırf ego veya şekil amacıyla skine varını yoğunu gömüyor valve paraya para demiyor insanlar hilesiz oyun istiyor ve hilecilerle denk gelmemek için türlü yöntemler deniyorlar.
valve istese şu an bilinen hileleri birkaç güncellemede yok edebilecek bilgiye,tecrübeye ve güce sahip. ama onların işi ne acaba ne kasası getirsekte ne skin getirsekte milletin parasını hortumlasak ee tabi dünyada enayi biter mi ? sen ne yaparsan yap yaptığın yeniliğe para gömecek binlerce adam var.
keşke şu hile işi çığırından çıksada insanlar yeter artık deyip şu oyunu bıraksa, valve denen iskele babası şirkette hile işine el atsa.
benim dediklerim şu an için sadece hayal fakat şu konuda öngörüde bulunmak çok basit, oyun popülaritesini kaybedip hızla yok olmaya başladığında, eski oyuncuların oyuna dönmek istemediğinde bakalım ne yapacaksın valve.
bu iş oyunu trend yapmakla alakalı. oda profesyonel takımlar için büyük ödüllü turnuvalar düzenlemekle oluyo. mesela 1.6dan sonra cs:source cıktıgında öyle büyük turnuvaları olmadı. dolayısıyla 1.6 takımlarıda source e geçiş yapmadı. ancak cs:go yu iddalı cıkardılar ve arkasında durdular. sonuc olarak hem sponsorların istegiyle hem valve'ın takım yönetimlerine baskısıyla tier 1-2-3 1.6 takımları csgo ya aktarıldı. item sistemi MM sistemi gibi artılarla firmaya çok daha fazla para kazandırcagı aşikardı. bence beklediklerinden bile fazlasını kazandılar-kazanıyolar.
anlatmak istedigim şuki; birgün csgo sistemi herhangi bi sekilde çökerse yada herhangi bi nedenle aktif oyuncu sayısı azalırsa bile. yeni bir oyun cıkartılır. yine aynı yöntemlerle takımlar o oyuna başlatılır ve oyun trend yapılır. dolayısıyla herkes oynar :) valve yine kazanır. yine cebine bakar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmanMSD -- 20 Ocak 2017; 1:26:57 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X