Şimdi Ara

matci_ Tavsiye Konusu ve Soru-cevap (Y-SAY 016) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
76
Favori
12.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Soru-cevap mesajında cevapladım.

• Soru-cevap mesajında cevapladım.

• Hocam hangi lise mezunusun
    Edit:ankara fen miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalçınoviç_ -- 28 Ağustos 2021; 16:37:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  

• hocam kimya dengeyi nereden hallettiniz özel ders filan alarak mı yoksa ytdenmi ytden ise önerebileceğiniz kanal varmıdır ?

• O İTÜ BURAYA GELECEK kullanıcısına yanıt
    Özel ders almadım, YT'den de konu anlatımı dinlemedim. Dershanede dinledim, sonra soru bankalarından çözdüm. Önerebileceğim kanal yok.

• matci_ kullanıcısına yanıt
    Hocam fizik için hangi kaynakları önerirsiniz ve nasıl calisilmali ? Sizi bulduğum iyi oldu, şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 15 Eylül 2021; 17:35:36 >
  • O İTÜ BURAYA GELECEK kullanıcısına yanıt
    Görkem reisi dinleyebilirsin aytde, tytsini bilmiyom

• Hocam bugün bir dershaneye uğradım şimdi de tesadüfen bu gönderiyi görüyorum reklam panolarına sizin belgenizi basmışlardı gittiğiniz dershanenin size ne gibi katkıları oldu kesinlikle git diyebileceğin bir kurum mu yoksa standart bir dershane mi

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Kaynak çok fark etmiyor bence, kendi çözdüğüm kaynaklar hakkındaki düşüncelerimi konuda yazdım. Çalışma şekli de soru tipinden ziyade kavram odaklı olursa bence daha sağlıklı olur.

• matci_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• nereyi yazdiniz hocam ?

• Bu kadar az kaynak çözmek (diğer derece öğrencilerine kıyasla) ve konuları bu kadar geç bitirmek sizde strese sebep olmadı mı? Ve mat'ı bu kadar detaylıca öğrenmek için çok zaman harcamanız gerekecektir bu durum karşısında bugün çok az şey yaptım gibi düşüncesine kapılmanızı sağlamadı mı?

• Condoner C kullanıcısına yanıt

Afiyet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Konuları geç bitirmek evet, çünkü bu durum çözebileceğim denemelerin sayısı kısıtlamıştı. Az kaynak çözmek çok da değil, çözmediğim kaynaklar(ın bir kısmın)a bakışım "Ben bunu çözmedim ama kesin sınavda bundan soru çıkacak ben de yapamayacağım"dan ziyade "Bunda ne güzel sorular vardı, keşke önceden çözseymişim" gibiydi.

Hayır. Sebebi de zevk aldığım ve zaten hayatımın geri kalanını harcayacağım bir aktivite olması.

• Öncelikle yanıtınız için teşekkürler.Peki çok iyi bir okulda okuduğunuzdan arkadaşlarınızın (rakipleriniz) konuları sizden daha erken bitirmiş olmaları (yazın lti bitiren ekip gibi),daha çok deneme çözüyor olmalari sizi strese sokmuyor muydu yoksa hep birinci olduğunuzdan çok umursamıyor muydunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim. Yazın LTİ bitiren kimseyi tanımıyorum. Birçok kişi konuları benden erken bitirmiş olsa da denemelerde bu çok büyük bir fark yaratmıyordu. Daha çok deneme çözdüklerini de zannetmiyorum, benden çok deneme çözmüş olan 5 kişi falan vardır en fazla. Hep birinci olmuyordum, en düşük 7. oldum galiba. Bu durumlar en kötü durumda 1k gibi bir hedefle çalıştığım için beni çok strese sokmuyordu.

• Hazırlık mı okuyorsunuz şu an? Çap düşünüyor musunuz?

• orijinal tyt mat eski basım çözüyorum çok üzüyor beni. hem zor hem dediğiniz gibi anlaşılması zor sorular çok

tebrikler bu arada hocam

• Hazırlık okuyorum ama irregular olacağım. Çap düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.