Şimdi Ara

Matemati Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Biraz uzun bir yazı olucak ama destek istiyorum. 22 yaşındayım kronikl böbrek yetmezliği nedeniyle okul hayatım hiç olmadı diyebilirim ortaokulu zar zor bitirebildim. Haftanın 3 günü diyaliz vs filan okula hiç gidemedim.Sonrada böbrek nakli oldum ve kalabalık ortama girmek yasak vs nedeniyle açık öğretim lisesine yazıldım. Açık öğretimde son dönemdeyim. Artık üniversite hayalim var. Tabiki hemen bu sene konuları bitirip kazanıcam derdinde değilim. 2 3 yıl hazırlanabilirim.
    Sıfırdan matematik başlamak istiyorum öncelik olarak. ( Dediğim gibi okul hayatım hiç olmadı diyebilirim ). Hangi kaynaktan en temel düzey olarak hangi kitabı önerirsiniz ? Antrenmanlarla matematik aldım şuan 6. Gün işlem önceliğine geldim. Bunun dışında önereceğiniz temel düzey kitap nedir ? Bir gerizekaliya anlatırmiscasina anlatan kitap istiyorum 😀
    Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Senol hoca ve tonguc dinle birey a serisi var

• Öncelikle çok geçmis olsun hocam umarım üniversite kazanırsınız. Kitap olarak su an en temelden alan Senol hoca baslangıç kitabı var. Birde hocalara geldik öğrenmeyen kalmasın kitanı var ama ben videolarını beğenemedim. Senol hocanın Merhaba tyt kitabı da var ama diğer mavi kapaklı olanı tam temelden alıyor. O iki kitabı önerebilirim. Video çözümlü olduğu için daha kolay olacak. O iki kitap bittikten sonra orta seviye 345 öneririm iyi gelistiriyor.
    Video için zaten Senol hoca kitaplarıyla paralel götürüyor konuları ve soruları. Yine de ders videosu isterseniz diğer videoları veya Rehber matematik kanalı da iyi.

• Elindeki kitap en temel kitaptır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Desteğin için teşekkür ederim 👍

• Antrenmanlarla matematik 1-2'i bitirdikten sonra karekök 0'a geçebilirsiniz o kitabı da bitirince 345 almanızı öneririm . Kanal olarak ' Şifreli Matematik ' kanalını öneririm hiç temelin yokmuş gibi anlatıyor . Ondan sonra şenol hocadan dinleyebilirsiniz . Matematiği çözebildikçe seveceksiniz ondan dolayı pes etmemenizi öneririm .
  • Lexiles kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.