mağma öncesi arkadaşlar da her hafta düğünde saçma sapan oynayanları açıyor, hatta educatedear da koymuştu videolarına
çırak kul hakkına girmiş onu konuşan yok beyler
yeni gördüm sonda oturanın kafasındaki resme bakın
quote:
Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar
Bu ne la
quote:
/>
quote:
bahçeli güzel hesaplardı ya ona sorsak?
boyle bir sey olmuyor fizik yasalarina gore
Konu 1239123. açıldı ve her seferinde konuya bu kadar fazla mesaj atılıyor ben anlayamıyorum.
Aynştayn Mod ON
Satıcı 5 lira indirim yaptı.Fiyat ne oldu 25 lira.25/3 ne yapar 8.33 yapar kişi başına düşen para miktarı.Şuan 5 lira kimde çırakta.Çırak çakal çıktı 2 lira aldı mı kendine aldı.Ne yapıyoruz adamlara 1'er lira geri veriyoruz.Ne oldu 9.33 er lira para verdiler.2 lirada çırakta.Toplayın ne yapar.29.9999999999999.
Ayştayn Mod OFF
quote:
Orijinalden alıntı: menelauss
Aynştayn Mod ON
Satıcı 5 lira indirim yaptı.Fiyat ne oldu 25 lira.25/3 ne yapar 8.33 yapar kişi başına düşen para miktarı.Şuan 5 lira kimde çırakta.Çırak çakal çıktı 2 lira aldı mı kendine aldı.Ne yapıyoruz adamlara 1'er lira geri veriyoruz.Ne oldu 9.33 er lira para verdiler.2 lirada çırakta.Toplayın ne yapar.29.9999999999999.
Ayştayn Mod OFF
başka türlü hesap yapmışın frenkenştayn mod not found
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetsuer
quote:
Orijinalden alıntı: Feel the Music
quote:
Birşeyi hesaplarken binbir türlü şekilde hesaplanabilir. Ama bu şekilde hesap yapıyoruz, dediğim gibi başka şekilde çözenler kendine saklasın
3 tane öğrenci bir beyaz eşyacıya gitmiş ve oradan bir radyo beğenmişler. Radyonun fiyatı 30 TL imiş. Hepsi onar TL vererek radyoyu almışlar. Öğrenciler gittikten sonra satıcı kendi kendine �bunlar öğrenci keşke indirim yapsaydım� demiş. 5 milyon çıkarıp çırağına vermiş ve git bu parayı o öğrencilere ver demiş. Çırak parayı vermeye giderken �5 milyonu 3 kişiye paylaştıramam en iyisi 3 milyonu paylaştırayım ve 2 TL�yi kendim alayım� demiş ve böylede yapmış. Şimdi, bunlar radyoyu 30 milyona aldı. Çırak onlara 3 milyon verdiğine göre hepsi 9 milyona almış oldular. 9 x 3 = 27 ve 2 TL�de çırakta etti 29 TL. Peki bir milyon nerede?
ne alaka? 3 lira geri verdiyse kişi başına 9 lira olmaz. kişi başına 13 lira olur 13*3=39 2 lira da çırak aldı 41 ee nerden geldi bu fazlalık 11 lira?
Mesajım bulunsun köydeyim.Eve gidince akar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: menelauss
Aynştayn Mod ON
Ayştayn Mod OFF
başka türlü hesap yapmışın frenkenştayn mod not found
Şimdi adamda 25+5 lira var.çocuklar 1'er lira geri alınca radyoya 28 lira para vermiş oldular.27 Değil.2'de çırakda.28/3=9.33x3+2=30 lira
1er lira verince 30-3=28 demiş arkadaş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme