Şimdi Ara

Matematiği altüst ettim ispatlıyorum mıknatıs vs yok :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Matematiği altüst ettim ispatlıyorum mıknatıs vs yok :)

bahçeli güzel hesaplardı ya ona sorsak?
  • O çocukları çağırın fakirliğin alem yok ya, Philips marka müzik seti alırım ben onlara.

TIKLA

• quote:

Orijinalden alıntı: umt_prds

O çocukları çağırın fakirliğin alem yok ya, Philips marka müzik seti alırım ben onlara.

TIKLA

• öff her ay aynı konu açılıyor yeter artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

öff her ay aynı konu açılıyor yeter artık

mağma öncesi arkadaşlar da her hafta düğünde saçma sapan oynayanları açıyor, hatta educatedear da koymuştu videolarına
  • çırak kul hakkına girmiş onu konuşan yok beyler
  •  Matematiği altüst ettim ispatlıyorum mıknatıs vs yok :)

yeni gördüm sonda oturanın kafasındaki resme bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

Matematiği altüst ettim ispatlıyorum mıknatıs vs yok :)

Bu ne la

• quote:

/>

• quote:

bahçeli güzel hesaplardı ya ona sorsak?

boyle bir sey olmuyor fizik yasalarina gore
  • Konu 1239123. açıldı ve her seferinde konuya bu kadar fazla mesaj atılıyor ben anlayamıyorum.
  • Aynştayn Mod ON

Satıcı 5 lira indirim yaptı.Fiyat ne oldu 25 lira.25/3 ne yapar 8.33 yapar kişi başına düşen para miktarı.Şuan 5 lira kimde çırakta.Çırak çakal çıktı 2 lira aldı mı kendine aldı.Ne yapıyoruz adamlara 1'er lira geri veriyoruz.Ne oldu 9.33 er lira para verdiler.2 lirada çırakta.Toplayın ne yapar.29.9999999999999.

Ayştayn Mod OFF
  • quote:

Orijinalden alıntı: menelauss

Aynştayn Mod ON

Satıcı 5 lira indirim yaptı.Fiyat ne oldu 25 lira.25/3 ne yapar 8.33 yapar kişi başına düşen para miktarı.Şuan 5 lira kimde çırakta.Çırak çakal çıktı 2 lira aldı mı kendine aldı.Ne yapıyoruz adamlara 1'er lira geri veriyoruz.Ne oldu 9.33 er lira para verdiler.2 lirada çırakta.Toplayın ne yapar.29.9999999999999.

Ayştayn Mod OFF

başka türlü hesap yapmışın frenkenştayn mod not found
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsuer

quote:

Orijinalden alıntı: Feel the Music

quote:

Birşeyi hesaplarken binbir türlü şekilde hesaplanabilir. Ama bu şekilde hesap yapıyoruz, dediğim gibi başka şekilde çözenler kendine saklasın

3 tane öğrenci bir beyaz eşyacıya gitmiş ve oradan bir radyo beğenmişler. Radyonun fiyatı 30 TL imiş. Hepsi onar TL vererek radyoyu almışlar. Öğrenciler gittikten sonra satıcı kendi kendine �bunlar öğrenci keşke indirim yapsaydım� demiş. 5 milyon çıkarıp çırağına vermiş ve git bu parayı o öğrencilere ver demiş. Çırak parayı vermeye giderken �5 milyonu 3 kişiye paylaştıramam en iyisi 3 milyonu paylaştırayım ve 2 TL�yi kendim alayım� demiş ve böylede yapmış. Şimdi, bunlar radyoyu 30 milyona aldı. Çırak onlara 3 milyon verdiğine göre hepsi 9 milyona almış oldular. 9 x 3 = 27 ve 2 TL�de çırakta etti 29 TL. Peki bir milyon nerede?

ne alaka? 3 lira geri verdiyse kişi başına 9 lira olmaz. kişi başına 13 lira olur 13*3=39 2 lira da çırak aldı 41 ee nerden geldi bu fazlalık 11 lira?

• Mesajım bulunsun köydeyim.Eve gidince akar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: menelauss

Aynştayn Mod ON

Ayştayn Mod OFF

başka türlü hesap yapmışın frenkenştayn mod not found

Şimdi adamda 25+5 lira var.çocuklar 1'er lira geri alınca radyoya 28 lira para vermiş oldular.27 Değil.2'de çırakda.28/3=9.33x3+2=30 lira

• 1er lira verince 30-3=28 demiş arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.