Şimdi Ara

Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar matematiği ortaokuldan beri sevmezdim bu sene bi istek geldi eksiklerimi falan tamamlayıp(orta okul hocamız boş adamın tekiydi,orta okul konularım falan eksik hep,)normal bi seviyede devam etmek istiyorum matematiği nasıl öğrenirim arkadaşlar,genel olarak matematikle ilgili 0dan başlyan biri için kaynak önerir misiniz,
    lise 3teyim.

• 0'dan başlayacaklara herkes bunu öneriyor
     Matematik
  • Temelin iyi değil madem sıfırdan başlamak için en iyi yayın ihtiyaç anlamamak imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Temelin iyi değil madem sıfırdan başlamak için en iyi yayın ihtiyaç anlamamak imkansız.

ne demek istediğini anlamadım ''ihtiyaç'' mı yayının ismi
  • quote:

Orijinalden alıntı: netell

0'dan başlayacaklara herkes bunu öneriyor
     Matematik

hah bu iyi oldu sağolasın
  • Ben Karekök yayınlarıyla başladım
     Matematik

Bu kitabı çözdüm ve şuan tekrar testleri çözüyorum çok yabancı olmamak için çoğu konuyu ilk sayesinde hallettiğim tabi kitapta olan konuları 2. kitabını daha bugün satın aldım ondada full problem fonksiyon mantık vs.. 9. sınıf konuları var

şiddetle tavsiye ederim etrafına sorabilirsin çok güzel bir köşe taşı sistemi var yukarıda bir soru kalıbı veriyor o soruya göre 6 tane soru veriyor aşşağıda uğraşıyosun en sonunda tüm köşetaşlarına ait 1 er tane soruyla tarama testi var daha sonra 2 tane 20 20 40 tane 2 testten oluşan sorular var. 2. kitapla problemleride halledeceğimi düşünüyorum.

• quote:

Matematik

Aynısı var bende, bende lise 3'üm mat. konusunda aşağı yukarı aynı durumdayız, daha açıp kitaba bakmadım.Kasma kardeşim mat. ile adam olunmuyor başka derslere ağırlık verirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt kimya
    5 yıl önce açıldı
    Lys kimya
    9 yıl önce açıldı
    tyt fizik
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Ben Karekök yayınlarıyla başladım
     Matematik

Bu kitabı çözdüm ve şuan tekrar testleri çözüyorum çok yabancı olmamak için çoğu konuyu ilk sayesinde hallettiğim tabi kitapta olan konuları 2. kitabını daha bugün satın aldım ondada full problem fonksiyon mantık vs.. 9. sınıf konuları var

şiddetle tavsiye ederim etrafına sorabilirsin çok güzel bir köşe taşı sistemi var yukarıda bir soru kalıbı veriyor o soruya göre 6 tane soru veriyor aşşağıda uğraşıyosun en sonunda tüm köşetaşlarına ait 1 er tane soruyla tarama testi var daha sonra 2 tane 20 20 40 tane 2 testten oluşan sorular var. 2. kitapla problemleride halledeceğimi düşünüyorum.

Matematik birbiriyle bağlantılı diyolar ya,ne kadar doğru arkadaş..
    ortaokul temelim kötü oldugundan o kadar çok zorlanıyorum ki,

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

quote:

Matematik

Aynısı var bende, bende lise 3'üm mat. konusunda aşağı yukarı aynı durumdayız, daha açıp kitaba bakmadım.Kasma kardeşim mat. ile adam olunmuyor başka derslere ağırlık verirsin.

Ulan ben de öyle düşünüyodum da bi belgesel izledim acayip bi matematik ilgisi oldu bende bilime falan yöneldim ne biliyim:D,

Ha bi de matematik birazda yetenek işi,sınıfta bi çok var resmen kazma,genel kültür 0 ama matematiği 70den aşşa düşmüyo işte,Ben de diyorum bu hödük yapıyosa ben de yırtcam bi tarafımı yapana dek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kremşantik

quote:

Matematik

Aynı yayının
     Matematik

Kitabıda var ama ben yukarıdakini al derim çünkü o anlaşılmayacak değil ayrıca temelden anlatıyor bilemediğinide gider hocalarına sorarsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kremşantik

quote:

Matematik

Aynı yayının
     Matematik

Kitabıda var ama ben yukarıdakini al derim çünkü o anlaşılmayacak değil ayrıca temelden anlatıyor bilemediğinide gider hocalarına sorarsın

Saol arkadaşım uğraştığın için 3 kitabı da alırım okulda harçlığımı harcamıyorum zaten atarım kenara kitaba yatırırım:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.