Şimdi Ara

Matematik 40 net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan matta netlerim 32 33 civarı ucdörtbeş bitti netedeyse mattan 40 nete ulaşmak için ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne saçma soru la "nuttertools" yaz bro

• Hocam bence üçdörtbeş son nokta kitap baya ağır o kitapla 40lamanız lazım onun ötesinde yok diye düşünüyorum :)
  • 345 bittiyse al tekrar çöz o kitabı 5 6 kere üst üste bitir sonra konuşalım senle
  • 40 yapmak bence şans işi 37 40 arası yapıyorsan şansın var
  • 1- Hangi denemede o neti yapıyorsun?
    2- Kac dk da bitiyor deneme?
    3- Kaçı mat kaci geo?
    4- Geo konulari tam bitti mi?
    5- Kitabın ortalama yuzde kacini sen çözdün yuzde kacini çözmeyip çözümünü ogrendin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.krky2323 -- 6 Kasım 2015; 20:47:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer.krky2323

1- Hangi denemede o neti yapıyorsun?
    2- Kac dk da bitiyor deneme?
    3- Kaçı mat kaci geo?
    4- Geo konulari tam bitti mi?
    5- Kitabın ortalama yuzde kacini sen çözdün yuzde kacini çözmeyip çözümünü ogrendin?

Yanlışlar genellikle geometriden çıkıyor. Kitapta çözemediğim fazla çıkmıyor zaten ama çözemediklerimi soruyorum, zaman sıkıntısı yaşamıyorum. Netler konusunda arada 36 falan yaptığımda oluyor fakat genel olarak geometriden soru kaçıyorum matematikten soru pek kaçırmıyorum ve genellikle işlem hatasından falan gidiyor bu konuda ne yapabilirim ? vede Geometri konusunda üçgende alan konusunda sıkıntım var bölye o karışık soruyu görünce çözme isteğim bile olmuyor bunu nasıl aşabilirim sizce ?

• hangi denemeden yaptığınızi soylemednz

• quote:

Orijinalden alıntı: Burjuva9

Hocam bence üçdörtbeş son nokta kitap baya ağır o kitapla 40lamanız lazım onun ötesinde yok diye düşünüyorum :)

+1

• quote:

hangi denemeden yaptığınızi soylemednz

Son zaman denemesinde 32 yaptım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStarkHero -- 6 Kasım 2015; 23:01:03 >
  • O zaman bn pek 37+ ya ihtimal vermiyorm. o deneme basitti ygs ye kıyasla. Güzel bi geo soru bankasi ardindan denge-palme-apotemi denemelerini bitir. 35+ olur inşallah.

• quote:

O zaman bn pek 37+ ya ihtimal vermiyorm. o deneme basitti ygs ye kıyasla. Güzel bi geo soru bankasi ardindan denge-palme-apotemi denemelerini bitir. 35+ olur inşallah.

Eyw hocam geometri soru bankası önerebilir misiniz ? Elimde şuan güvender var açıları bitirdim sadece.
  • güvender ygs mi ygs lys mi?

• quote:

güvender ygs mi ygs lys mi?

Aynen Hocam birde neden 35 de kalayım ki ? geometriyide halledince matematiğide biraz daha geliştirince beni durduran şey ne olacak ? Şu an geometri sıkıntı onuda halledince neden 39-40 olmasın ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStarkHero -- 6 Kasım 2015; 23:07:32 >
  • Burjuva9 kullanıcısına yanıt
    Eksen baba test var.
  • Hocam o kitabı bitirip o denemeden o neti yaptıysan bnce 35 i gecemezsn. bn sana demiyorum bu deneme ve geometri kitabını bitirince o zaman denemesnden 40 net yapamazsın. bn osym sinavindan yapamazsın dyorm. arasnda cok fark var.bn mezun olduğum için biliyorum. tahminimce o denemdn 32 yapan 2015 ygs matindan su an 28 yapar. sence 28 den 40 olur mu?

• quote:

Hocam o kitabı bitirip o denemeden o neti yaptıysan bnce 35 i gecemezsn. bn sana demiyorum bu deneme ve geometri kitabını bitirince o zaman denemesnden 40 net yapamazsın. bn osym sinavindan yapamazsın dyorm. arasnda cok fark var.bn mezun olduğum için biliyorum. tahminimce o denemdn 32 yapan 2015 ygs matindan su an 28 yapar. sence 28 den 40 olur mu?

Kitap daha bitmedi ve çözdüğüm konulardan soru kaçırmıyorum hocam matematikğin tamamından en fazla 1-2 kaçıyorum bence mümkün görünüyor ama o da sizin düşünceniz tabi. Tavsiyeler için sağ olun hocam :)
  • Abi sen lys calismiyorsun ki ygs calisiyorsun hangi kitabi bitirirsen bitir ygs de ne olacagi belli değil

Sadece bulundugunuz duruma sukredin ve oyle çalışın niye 40 nete ulaşamıyorum onu bitirdim bunu bitirdim demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: neworldgames

Abi sen lys calismiyorsun ki ygs calisiyorsun hangi kitabi bitirirsen bitir ygs de ne olacagi belli değil

Sadece bulundugunuz duruma sukredin ve oyle çalışın niye 40 nete ulaşamıyorum onu bitirdim bunu bitirdim demeyin

Ben zaten şikayet etmiyorum ki kendimi bu noktadan sonra en iyi şekilde nasıl geliştirebilirim diye soruyorum
  • Ne kadar saçma bir konu sen kendi eksiklerini göremiyor musun ? Ona göre ayarla kendini işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.