Şimdi Ara

AYT Fizik 2-3 net Kimya 6-7 net Biyoloji 6-7 net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. Oturum fen netlerim iyi değil..Bu netleri yaptırcak en kolay en kısa zamanda bitecek konular nelerdir arkadaşlar.
    Kalan süreyi maksimum verimde kullanıp hedefime ulaşmak istiyorum..
    Şimdiden teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara inşallah hepimiz stressiz güzel rahat bir yaz geçiririz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısacası 3 dersten 15 net toplayacağım kolay konular nelerdir

• bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    Benimde hedef bu , up

• bence 13 kimya sorusunun 6-7 tanesi hız denge ve organikten gelir onlar da uzun sürüyor
    kaldı 6-7 soru civarı bunlarda da ben serpiştireceklerini düşünüyorum her konudan birer tane şeklinde
    modern atom teorisi-kimyasal hesaplamalar-kimya enerji-gaz-sıvı çözeltiler-elektrokimya
    ben kimya adası ve kimya özelden çalıştım kimyaya tavsiye ederim bazen kitaptan anlayamayabiliyor insan

şimdi modern atom teorisinin sözel kısımları var atom modelleri-katot kanal ışınları vs onlarda çok sorun yaşamazsın birkaç formülü var sayısal olarak onları ezberlemen gerek ama çok formül yok 2-3 tane( e=mc'2
    c=dalga boyu.frekans gibi) bir de orbital kısmı var çok zor sormazlar bence modern atom teorisinden bi bak o konuya

kimyasal hesaplamalarda mol kavramı çok önemli mol kısmı işin temeli onun üstüne soru tipleri hesaplamaların yapıldığı konu bilinmesinde fayda var tyt de de işine yarayabilir. sen pratik yaptıkça o konuyu da halledersin çok zorluk çıkarmaz.

gazlar-sıvı çözeltiler soru tipleri üzerinde fazlaca durmak gerek çözümlü örnekleri incele mutlaka sen de çözebildiğin kadar soru çöz

kimya enerji ve elektrokimyada sayısal kısımlar ağırlıklı.ama bence muhakkak bak bunlara da.adamlar kolay sorarsa yaparsın rahatça bu konuları.yani kısacası organik ve hız dengeyi çalışmayacağım diyorsan geri kalan konulara muhakkak bakmalısın.biraz uzunca oldu ve bunlar tamamen benim tahminlerim belki de çok değişik olur soru dağılımı ama konuların önem sırasına göre böyle olur diye düşünüyorum
    İyi çalışmalar

• Not ettim hocam eyvallah, benim durum biraz daha zor. Fizikten 5, kimyadan 6 biyolojiden 7 yapsam yetecek, daha fazlasi neden olmasin.. ama bir yandan ayt ve tyt matematigi de 22 23 net seviyesine cikarmaya ugrasiyorum. Isim gercekten cooook zor.

• ravenK kullanıcısına yanıt
    hocam son güne kadar arttırılır bırakmayın yeter ki.ne kadar emek edersek o kadar karşılığını alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenK

Not ettim hocam eyvallah, benim durum biraz daha zor. Fizikten 5, kimyadan 6 biyolojiden 7 yapsam yetecek, daha fazlasi neden olmasin.. ama bir yandan ayt ve tyt matematigi de 22 23 net seviyesine cikarmaya ugrasiyorum. Isim gercekten cooook zor.
    Matematikte kaç net yapıyorsun şuan hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    3-4 ayda AYT Fen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jesse--Pinkman kullanıcısına yanıt
    10 net tyt, 3 4 net ayt

• quote:

Orijinalden alıntı: avaroğlu

bence 13 kimya sorusunun 6-7 tanesi hız denge ve organikten gelir onlar da uzun sürüyor
    kaldı 6-7 soru civarı bunlarda da ben serpiştireceklerini düşünüyorum her konudan birer tane şeklinde
    modern atom teorisi-kimyasal hesaplamalar-kimya enerji-gaz-sıvı çözeltiler-elektrokimya
    ben kimya adası ve kimya özelden çalıştım kimyaya tavsiye ederim bazen kitaptan anlayamayabiliyor insan

şimdi modern atom teorisinin sözel kısımları var atom modelleri-katot kanal ışınları vs onlarda çok sorun yaşamazsın birkaç formülü var sayısal olarak onları ezberlemen gerek ama çok formül yok 2-3 tane( e=mc'2
    c=dalga boyu.frekans gibi) bir de orbital kısmı var çok zor sormazlar bence modern atom teorisinden bi bak o konuya

kimyasal hesaplamalarda mol kavramı çok önemli mol kısmı işin temeli onun üstüne soru tipleri hesaplamaların yapıldığı konu bilinmesinde fayda var tyt de de işine yarayabilir. sen pratik yaptıkça o konuyu da halledersin çok zorluk çıkarmaz.

gazlar-sıvı çözeltiler soru tipleri üzerinde fazlaca durmak gerek çözümlü örnekleri incele mutlaka sen de çözebildiğin kadar soru çöz

kimya enerji ve elektrokimyada sayısal kısımlar ağırlıklı.ama bence muhakkak bak bunlara da.adamlar kolay sorarsa yaparsın rahatça bu konuları.yani kısacası organik ve hız dengeyi çalışmayacağım diyorsan geri kalan konulara muhakkak bakmalısın.biraz uzunca oldu ve bunlar tamamen benim tahminlerim belki de çok değişik olur soru dağılımı ama konuların önem sırasına göre böyle olur diye düşünüyorum
    İyi çalışmalar
    Eyvallah kardeşim sağol iyi çalışmalar

• hocam hedef nedir hangi uni bölüm yani?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hedef veterinerlik

Burdur yada kırıkkale inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.