Şimdi Ara

son 2 ay sıfırdan tyt fen 10 net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tmyim ayt fena olmayan yerde daha da yükselecek (55-60) yalnız tyt çok düşürüyor beni 65-70 arası gidip geliyor. TYT fende sıfırım ,Kalan zamanda fenden 10 net yapmak için neler yapmalıyım , tecrübeli arkadaşlar bakabilir mi

• Hocam tecrübeli değilim ama sürekli soru gelen konuları çalışırsanız 10 net yapabileceğinizi düşünüyorum.

• Hocam ayt matematiği nasıl yükselttiniz? Şuan günde sadece 4-5 saat matematik çalışıyorum. 2 ayda 10dan 25-30 arasına çıkartmam mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ichdeniz000 İ kullanıcısına yanıt

baya bi kaynak çözdüm, bence yapılabilir. konular azaltıldığı halde 10 net yapıyorsan konu eksiğin vardır , ea isen matematik çalışmayı arttırıp konu eksiklerini kapatıp deneme çözerek yapılabilir

• .Remembrance. kullanıcısına yanıt

tam olarak bilmediğim için konuları biraz kafam karıştı , önceki konuyu bilmeden yapılır mı fen

• kara parçası kullanıcısına yanıt
    Ben de tam bilmiyorum hocam, sizi yanlış yönlendirmek istemem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tyt kimya bakılabilir bence en azından 5 net gelebilir bedavadan

branş denemesi bolca

fiziğin de sözel kısımları ve ösymnin sıklıkla sorduğu yerlere hakim olunursa 3 net

biyoloji de ekosistem ve 1 tane görece daha basit ve sık çıkan yerler çalışılırsa 10 net olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bende kimyada aydın var bi ara başlamıştım zor geldi , sanırım aydın zor bir kaynak kimyada. biyoda ise fundamentals soru bankası ve konu anlatımı var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.