son 2 ay sıfırdan tyt fen 10 net

-
-
Hocam tecrübeli değilim ama sürekli soru gelen konuları çalışırsanız 10 net yapabileceğinizi düşünüyorum.
-
Hocam ayt matematiği nasıl yükselttiniz? Şuan günde sadece 4-5 saat matematik çalışıyorum. 2 ayda 10dan 25-30 arasına çıkartmam mümkün mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baya bi kaynak çözdüm, bence yapılabilir. konular azaltıldığı halde 10 net yapıyorsan konu eksiğin vardır , ea isen matematik çalışmayı arttırıp konu eksiklerini kapatıp deneme çözerek yapılabilir
-
tam olarak bilmediğim için konuları biraz kafam karıştı , önceki konuyu bilmeden yapılır mı fen
-
Ben de tam bilmiyorum hocam, sizi yanlış yönlendirmek istemem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tyt kimya bakılabilir bence en azından 5 net gelebilir bedavadan
branş denemesi bolca
fiziğin de sözel kısımları ve ösymnin sıklıkla sorduğu yerlere hakim olunursa 3 net
biyoloji de ekosistem ve 1 tane görece daha basit ve sık çıkan yerler çalışılırsa 10 net olabilir
-
hocam bende kimyada aydın var bi ara başlamıştım zor geldi , sanırım aydın zor bir kaynak kimyada. biyoda ise fundamentals soru bankası ve konu anlatımı var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X