Şimdi Ara

TYT 110 NET - AYT 65 NET SİZCE KAÇ K OLACAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Puango:11700 diyor.
    Sınavla:6200 diyor.

Sizce kaç k olacak?

• 8950

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt 110 her babayiğidin harcı değil kardeş

çok çalışan adamlar 95 100 ü belki görüyor (son sene kasan tayfayı diyorum ben dahil)

aytde fenden saplarla muhtemelen fendeki soruların katsayıları farklı olur ( standart sapma) ordan belli olur sıralama
  • yoqartık kullanıcısına yanıt
    Hocam ayt 65-70 net de her babayiğidin harcı değil zaten sıralama tahminlerini merak ediyorum forumun.
  • 5 6 k dan az olursa vay halimize

• 110 net YGSde 146 nete denk geliyor. 1k falan olması lazım. Niye herkes bu kada geri tahmin yapıyor anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Hekim -- 13 Mart 2018; 17:39:5 >
  • Mr Hekim M kullanıcısına yanıt
    Bence 2k rahat olacak 110 net tyt sıralaması için ayt 65 net ile de sayısal sıralaması 5k gibi olur düşüncesindeyim ben de.
  • 120 de 110 yapan eski sisteme göre 145 civarı yapmış gibi oluyor oranlarsak . bu da 1-2k ya denk geliyordur eski sistemde .

puango da 110 net yapınca 1.7k gösteriyor tytyi . ama ayt ile birlikte yapınca dediğin gibi 12k çıkıyor , çok saçma . yazdıklarını yapan en kötü 4-5k olmalı bence
  • how you doin kullanıcısına yanıt
    Hadi 7-8 k neyse diyecem de 1.5k dan 65 net ayt performansı ile 12k kadar gerileceksek bırakalım cidden.
  • Bence net değil de puan üzerinden bakmak daha mantıklı ama sayısalda mühendis/tıp bir arada olacağı için sıralamayı tahmin etmek çok güçlesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Hekim

110 net YGSde 146 nete denk geliyor. 1k falan olması lazım. Niye herkes bu kada gri tahmin yapıyor anlamıyorum

Böyle bir tahmin mantıklı değil.
    146 yapan adamlar sosyali ve feni çatur çutur yapabilen adamlardı. Büyük bir kısım türkçe matematiğe hakim ama yine de 110 net her yiğidin harcı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Belle -- 13 Mart 2018; 16:49:26 >
  • Kardeş o nasıl sıralama tahminidir yav. tyt 1 k ayt ile 5k diyorum ben

Ben 95 e 50 yapıyorum demek ki 200 k falan olurum anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalan Söylemeyen Adam -- 13 Mart 2018; 16:50:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Perry Cox

Bence net değil de puan üzerinden bakmak daha mantıklı ama sayısalda mühendis/tıp bir arada olacağı için sıralamayı tahmin etmek çok güçlesiyor

çok haklısın , tercih sonuçları açıklanınca bayağı şaşıracağız gibi gözüküyor
  • 1 2k rahat

• David Belle kullanıcısına yanıt
    Büyük bir kısım mat trye hakim mi eskiden en çok puanı getiren onlardı geçen sene Mat + trde kaç kişi 75+ yapmış 110 net yapmak için en az 72 civarı Mat + tr lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candarr77 -- 13 Mart 2018; 17:31:50 >
  • 11700 kadar düşük olmaz.(tabi zorluğa bağlı)
    3-4k arası olur heralde.
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    Ayt ile birlikte ne olur sence hocam sadece tyt'ye dedin galiba 1-2k
  • Gecen senenin puanlarina bakip, puango da cikan puanla karsilastirsak olmuyor mu ?

• Tyt 2k ayt 5k

• illusionist man kullanıcısına yanıt
    Hayır ayt ile beraber bu sınavı TEOG mu sanıyorsunuz :D herkes aglıcak sınav çıkışı tyt 110 net ilk 500 e rahat sokar ayt düşürür 1-2k ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.