Silinsin
Silinebilir
4000 TL'ye kadar telefon önerisi
Selam arkadaşlar, yaklaşık 4 yıldır kullandığım Sony telefon miadını doldurdu dolduracak. Maksimum 4000 TL'ye kadar telefon önerir misiniz? Günde 5-6 saat kullanacağım telefonu, youtube vs ağırlıklı olacak. Ağır oyun oynamıyorum. Clash of Clans vs. Onun dışında standart sosyal medya uygulamalarında geziniyorum. Şarjı 1 gün çıkarsın yeter. Kamerasının da aşırı iyi olmasına gerek yok zaten bütçe itibariyle öyle bir beklentim de yok.
Deneme/Kaynak Önerisi
Dostlar selamlar, TYT-AYT hazırlıkta kesinlikle çözülmeli dediğiniz denemeler nelerdir?
Kolay denemeler değil de orta ve üstü deneme önerebilirseniz sevinirim.
TYT-AYT Fen için hangi yayınlar çözülebilir? Burda da yine kolaydan ziyade orta-zor yayın önerebilirseniz sevinirim.
(Orta-zordan kastım kazık gibi soran yayınlar değil arkadaşlar, ÖSYM ayarına uyan yayınlar.)
Kendim 2 sene önce girdiğim için takip edemedim, yayınlar bayağı bir değişmiş.
POS Makinesinde Aynı Tutarı 2 Kez Geçmek
Herkese merhabalar, bugün bir alışverişimde banka kartımı kullandım. Ödemede iş yeri sahibi ilk işlem için iptal oldu dedi ve bana bir fiş verdi(2.kez denediğinde işlem tamamlandı). Verdiği fişin üzerinde
Yem *78.00
Hata Düzelt
Yem *78.00-
Ara Toplam *0.00
FİŞ İPTAL
yazıyor.
Bugün mobil uygulamasından baktığımda ise 78 tl'yi 2 kere çekmiş görünüyor. Bilgili olan biri beni de bilgilendirebilir mi? Şimdi bu tutar otomatikman hesabıma geçer mi yoksa iş yerine gidip bildirmem mi gerekiyor?
(Konu dışına da açtım ama doğru mu emin olamadım buraya da açayım dedim. Şimdiden teşekkürler. Eğer yanlış olduysa kusura bakmayın.)
POS Makinesinde Aynı Tutarın 2 Kere Çekilmesi
Herkese merhabalar, bugün bir alışverişimde banka kartımı kullandım. Ödemede iş yeri sahibi ilk işlem için iptal oldu dedi ve bana bir fiş verdi(2.kez denediğinde işlem tamamlandı). Verdiği fişin üzerinde
Yem *78.00
Hata Düzelt
Yem *78.00-
Ara Toplam *0.00
FİŞ İPTAL
yazıyor.
Bugün mobil uygulamasından baktığımda ise 78 tl'yi 2 kere çekmiş görünüyor. Bilgili olan biri beni de bilgilendirebilir mi? Şimdi bu tutar otomatikman hesabıma geçer mi yoksa iş yerine gidip bildirmem mi gerekiyor?
1500-2000 TL Monitör Tavsiyesi
|
Laptop WebCam'i Açmıyor
Sosyal medyadaki sözde Fenerbahçe hesapları
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 787
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 4.924 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 827 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar