Şimdi Ara

1500-2000 TL Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 1500-2000 TL'lik monitör tavsiyesine ihtiyacım var. Elimde Monster Tuplat T5 v17.1 var. İçinde Nvidia 1060 var. Monitörü bu bilgisayara bağlayacağım. Genel kullanımım oyun-SolidWorks ve AutoCAD üzerine olacak. Ara ara da dizi-film izlerim. Bu sınırlar çerçevesinde 2000 TL'yi çok aşmayacak bir monitör tavsiye edebilir misiniz? 27" olursa çok makbule geçer ama 24" de düşünebilirim.

• Kanka dolar bu kadar yüksekken böyle bi möniör almassın fakat 2.el kovalarsan biraz rahatlıkla bulursun
    https://www.itopya.com/msi-optix-27-g271-144hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-ips-freesync-gaming-monitor/

bu monitör 2500 lira bence 500 tl daha biriktrip alabilirsin

ama 2.el bakman lazım
  • IPS paneli ile SolidWorks ve AutoCAD çalışıp aynı zamanda 144hz'le oyun da oynayabilirsin. Fiyatı da özelliklerine göre gayet iyi.

• https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-lc27jg54-27-144hz-2k-qhd-freesync-çerçevesiz-curved-va-oyuncu-monitör-1208435.html

konuyu unutmuşum xd

Bu monitörü aldım kardeşler. Normalde 2000 TL'yi aşmayacaktım ama 2000TL'yi çok aşmayan 2k monitör görünce alayım dedim. Nasip denk geldi resmen.

• Hocam memnun musunuz ben de bu özelliklerde monitör arıyorum.

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt

Hocam çok uzun soluklu değil şu an kullanımım ancak genel itibariyle memnunum. Kulaklık çıkışı var ancak ses pek kaliteli gelmedi. Laptopun kendi hoparlörünü ya da kulaklık çıkışını kullanıyorum. 4 ms şu ana kadar bir sıkıntı çıkarmadı. Işık sızması-ölü pikselle de karşılaşmadım.

• Aslında iyiymiş de 4MS olmasa süper olurmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oha ürün tükendi  

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt

Öyle hocam ama ben pek bir sıkıntı göremedim 4 ms olmasıyla ilgili. 1 ms monitörlerin fiyatı çok daha yüksek aynı özelliklere göre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.